Zamparinimu dochází trpělivost. Jak dlouho Rossi vydrží?

15.02.2011, 11:40
Aktuality
V posledních týdnech byly v Palermu hodně napjaté vztahy mezi prezidentem klubu a trenérem. Vše nyní vygradovalo po víkendovém prohraném duelu s Fioretinou, po němž se Maurizio Zamparini znovu velice tvrdě opřel do kouče Delia Rossiho. Podle kontroverzního prezidenta je to všechno Rossiho chyba.

"Za všechno může Delio Rossi. Začíná mi docházet trpělivost," hněval se po domácí prohře 2:4 s Fiorentinou Zamparini a nebylo to poprvé, co trenéra svého týmu kritizoval. Přitom Rosanero po brance Pastore vedli 2:1, jenže v závěrečných dvaceti minutách třikrát inkasovali a přišli o všechny body.

"Měl jsem pravdu, je to Rossiho chyba. On je sice skvělý kouč, ale musí zapracovat na defenzívě. Nemůžu to být já, kdo přijde na lavičku a řekne mu, jak to má dělat," pokračoval Zamparini. "Nemůže takovým způsobem prohrávat. Moje trpělivost dochází. Rossi musí s obranou okamžitě něco udělat."

Pro Palermo prohra na Stadio Renzo Barbera znamenala přerušení domácí série sedmi vyhraných zápasů v řadě a navíc ho připravila o příčky zajišťující Evropské poháry. Na ty nyní ztrácejí v Palermu bod.

"Nevyšlo nám to, tvrdě jsme zaplatili za několik chyb," pravil po zápase Delio Rossi. "Naši hráči se mnohem více soustředí na útok, a tak může být každá chyba v obraně ničivá. Nicméně tento výsledek nic nemění na našich ambicích," prohlásil trenér, jenž přiznal, že má se Zamparinim na několik věcí odlišný pohled. "Přijde mi však absurdní, že fanoušci sepisují petici, abychom se usmířili. Vždyť abychom se mohli usmířit, musel by být mezi námi nějaký spor. To je hloupost," dodal.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (21)

Přidat komentář
GEGE

To by nesměl mít v obraně Munoze

Reagovat
smazaný uživatel

Mesiac ...

Zamparini má v niečom pravdu,ale musím zase.Keď v obrane hrá tragéd Muňoz...

Fanúšikovia stoja za Deliom,už je aj petícia...

http://www.petizionionline.it/petizione/i-tifosi-rosanero-chiedono-a-zamparini-un-futuro-con-delio-rossi/3372

Zapoj sa aj ty!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f3/Uncle_Sam_%28pointing_finger%29.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Čo mesiac,stačia ešte 2 prehry.To bude pre Zampariniho dostačujúci dôvod..teraz doma veľmi silná Bologna a obrana bude asi v zložení Muňoz,Andelkovič,Bovo,Garcia .Potom vo skveje forme hrajúce Udine a Rossi končí..už to vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Oni doma udělají sedm výher v řadě, v pohodě můžou hrát zase Evropu a on po něm takovým způsobem vyjede? Měl by se chytit za nos.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím, nicméně nechci, aby hráli Evropskou ligu, protože to, jak k tomu přistoupili minule, bylo katastrofální, měl to být jasný postup (+ CSKA)...takovou reprezentaci v Evropě Calcio opravdu nepotřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si idú po krku už dlhšie...Ako som vravel,stačia 2-3 zápasy a vyhodí ho...Zamparinimu stačí na vyhadzov trenéra ozaj málo,čo ukázal už aj v minulosti

Reagovat
Pipo123

to je strašný kokot, Rossi je super tréner, ale stým čo má v obrane toho moc nespraví, už teraz dokázal výborne zapracovať mladíkov a on sa ešte do neho obúva, čistý blázon....

Reagovat
smazaný uživatel

co má tak hrozného k dispozici ? kraje obrany jedny z nejlepších v lize, na stoperu spolehlivého Bova a vedle něj mladého Muňoze, který rozhodně není tak tragický, jak se tady píše. za nima dobrý Goian..., pak už pravda díra, třeba Darmian je o ničem, ale určitě není palermská obrana nic, s čím by se nedalo pracovat. navíc 4-3-2-1, stejně jako 4-3-1-2 poskytujou většinou dobře zajištěnou zálohu..., kór v Palermu, kde se na 3 dělníky ve středu pole už dlouho rádo hraje. Migliaccio, Liverani, Nocerino, Bacinović, nebo Kasami..., všechno defenzivně zdatní borci.

Rossi je hodně dobrej kouč a Zamparini má své chvilky, ale přiznej, že ses do něj pustil stejně jen proto, páč Delio vedl Lazio a udělal si tam fanoušky

podle mého názoru mají na tenhle kádr příliš velké výkyvy...

Reagovat
smazaný uživatel

Muňoz tragéd je,áno odohraje skvelý zápas kde patrí k najlepším ale v ďalších šiestich pokazí všetko čo sa dá.Zamparini kritizuje Rossiho za všetko,aj zato začo on nemôže.Odíde Kjaer,hotový hráč a príde Muňoz,Andelkovič hráči,od ktorých neviem čo čakať,hráči ktorý ešte nič nedokázaly.Áno,treba kupovať aj mladých hráčov,Palermu sa to už veľa krát vyplatilo ale čo tak niekedy kúpiť aj osvedčenú kvalitu?!Napr. taký Barzagli,dobre možno on by chcel až príliš veľký plat ale nájde sa aj kopec iných takých hráčov.Že Zamparini predá hviezdu týmu ale náhrada je neadekvátna,zato nemôže Rossi.Že je plná marodka a nema kto hrať lebo prišli samí mladí hráči ktorý nato ešte nemajú,zato nemôže Rossi.Že nieje koho striedať lebo na lavičke sú sami hráči Primavery(lebo je plná mardoka),zato nemôže Rossi.Zamparini ho kritizuje lebo ho nemá v láske,vzťah medzi nimi je na bode mrazu.Je voči nemu zaujatý,to mi na tom vadí.Škodí to celému týmu.Áno dostaváme veľa gólov,ale nie je to len Rossiho vina.Posily do obrany,to je sám prepadák,a natom ma podiel viny Zamparini.

FORZA PALERMO!

Reagovat
smazaný uživatel

však píšu, že jsem spíš na Rossiho straně, Zamparinho úlety všichni známe..., ale zrovna Muňoze bych z toho vynechal. přišel za úplně stejných okolností jako Kjaer, mohl z něj vyrůst někdo jako Kjaer (je mu 20, pořád má ještě čas) a prodal by se za prachy jako Kjaer. kritizovat vaši dlouholetou přestupovou politiku jen proto, že pro jednou nevyšla, to mi příjde trochu pokrytecké, páč jste si na to doteď nemohli stěžovat. Pastore, Iličić, nebo Bacinović mohli taky propadnout a teď bys místo chválení Rossiho za dobré zapracování mladých hráčů kritizoval Zampariniho za to, že přivedl mladé hráče místo toho, aby přivedl osvědčenou kvalitu. tohle mi nepříjde zrovna fér..., nemluvě o tom, že si opravdu nemyslím o Muňozovi takovou trágu, jakou zmiňuješ..., na to jsem ho viděl letos dostkrát. Kjaer to zatím rozhodně není, to je pravda..., ale přesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Či už Muňoz je dobrý či nie,každopádne druhý stopér k Bovovi je najväčšia slabina Palerma.Mne nevadí že prichádzajú mladý hráči,len sa to môže vypomstiť ako napr.teraz že nemá poriadne kto hrať.A ma naštvalo že už aj pred zimním prestupovím obdobím bolo jasné že to Muňozovi veľmi nejde,tak keď už mal prísť ďalší stopér tak prečo neprišiel taký ktorý by mohol hneď naskočiť a nahradiť prípadne Muňoza ale ďalšia investícia do budúcna Andelkovič?Nevadí mi že Andelkovič prišiel,áno určite talent má ale v tej chvíli bola potreba niekoho kto môže hneď hrať v základe a nie niekoho kto tam môže hrať v budúcnosti.

Reagovat
Tomanatura

Muňoz se ještě rozkope, talentu má víc než Kjaer. Potřebuje se pořádně chytit.

Reagovat
Pipo123

tak jasné tá záloha je silná, krídla obrany tiež, chýba len niekto k Bovovi, ale mna skôr zaráža že on ho obvinuje aj potom čo tá obrana proti Fiorentine nebola kompletná, to by mal chápať. Rossiho mám rád, je to dobrý tréner a čo je hlavné, možno je najlepší čo sa týka práce z mladými hráčmi, v Laziu dokázal neskutočne naštartovať Zarateho, v Palerme tých mladasov dal tiež do laty.

Reagovat
Tomanatura

Já jsem spíš na straně Zampariniho, dle mého má Rossi až moc dobrý tým na to, aby si mohl dovolit ztrácet tolik bodů. Pro mě ta hra Palerma je sice občas krásná, ale nemá žádnou disciplínu, žádný řád, prostě ti kluci kdyby nebyli tak skvělí fotbalisti, tak se plácají někde kolem 13. místa. A to je chyba Rossiho, měl by na tom trošku zamakat.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľa bodov sme stratili kvôli marodke,v úvode ligy nás zase rezali rozhodcovia.V útoku musel hrať nulový Maccarone,teraz zase máme problémy z obranov.Lavička náhradnikov proste nie je dosť kvalitná,obrana hlavne+keď je Goian nustále zranený.Vypadne jeden hráč z obrany či zálohy a už je problém.A to nie je(iba)Rossiho vina.

Zampariniho reakcia je prehnaná lebo je voči nemu zaujatý.podľa mňa

Reagovat
smazaný uživatel

svádět na Zampariniho to, že se nechytil Maccarone, to už je trochu moc, ne ? před sezonou se oslavovalo, jaký má Palermo nadupaný útok a to se ještě v pozadí tohodle nákupu zapomínalo na Pinillu, který to tam sázel v Miccoliho nepřítomnosti..., škoda, že se zranil.

obrana je tenčí, to je fakt, ale kdyby měl Muňoz lepší sezonu (přičemž říkám znovu, že mi nepříjde tak špatný), smekalo by se před tím stejně jako před Iličićem, nebo Bacinovićem.

Reagovat
smazaný uživatel

To že sa Mac nechytil nezvádzam na Zampariniho.Na Zampariniho zavádzam to,že Rossiho kritizuje až príliš.Stáli proti nám rozhodcovia,zranenia,musel hrať tragický Maccarone...a aj tak stracáme na LM 5bodov.Proste to s tou kritikou preháňa...

Reagovat
smazaný uživatel

to souhlasím..., zkrátka normální Zamparini.

Reagovat
Pipo123

Ten tým je kvalitný a možno by ho iný tréner posunul ešte o stupen hore, ale na druhej strane pochybujem že by iný tréner dokázal tak zapracovat Iličića alebo Bacinoviča, Pastore pod ním hraje tiež super, on toto vie pracovať z mladými hráčmi, ako som písal hore v Laziu to bol on kto naštartoval Zarateho a verím že by ho naštartoval aj druhý krát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte,proč se před sezonou zbavili Cavaniho?

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani chtel pokud dobre vim odejit........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele