Zamparini spokojen s trestem pro Gilardina

28.10.2008, 11:13
Aktuality
Asi nejčastěji probíraným tématem v Itálii v posledních hodinách byla diskutabilní branka Alberta Gilardina v utkání proti Palermu. Útočník Fiorentiny se trefil rukou a svůj gól začal oslavovat, což hodně rozčílilo prezidenta Palerma Maurizia Zampariniho, který volal po trestu...

Gilardino byl nakonec opravdu potrestán, když včera dostal stop na dva zápasy.

"Za něho samotného jsem nešťastný, ale trest je více než korektní," prohlásil Zamparini.

"Jsem zklamaný, z trestů nikdy nemám radost a myslím si, že Gilardino toho již lituje, zvláště té oslavy. Bylo to záměrné a nesportovní gesto. Gilardino měl šanci udělat skvělé gesto, ale zahodil jí. Snad to pro něho bude lekce. Trest je správný a je signálem pro všechny, především pak pro mladé hráče," dodal Zamparini.

Fiorentina zápas nakonec vyhrála 3:1 a posunula se na pátou příčku tabulky, Palermo je jedenácté. Celá kauza ohledně Gilardina bude mít ještě dohru, Fiorentině se totiž verdikt vůbec nelíbí a plánuje odvolání.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hmm, v Itálii se v poslední době stále něco řeší. Teď to bude asi Moggi a jeho odvolání proti 5-ti letému trestu, ve kterém má prý šanci....

Reagovat
Tomanatura

Běž do háje

Reagovat
Fedro

Za něho samotného jsem nešťastný, ale trest je více než korektní," to je dobrý, takže ho vlastně mrzí že je potrestanej ale zároveň má radost

Reagovat
smazaný uživatel

byla to naprosta chyba ho potrestat

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že vůbec ne. Je to blb, když udělá takovouhle věc a ještě se pak raduje, že to rozhodčí neviděli...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jseš kecka Maurizio

Reagovat
smazaný uživatel

To se zas něco povedlo vyřadí na dva zápasy útočníka, kterej má možná životní formu... doufam, že to Fialkám neuškodí a pro Mutua to bude impuls (i když Adrian už samozřejmě zase je ve formě)... a Gila až se zanedlouho vrátí, tak bude dál sázet fíky...

Reagovat
Tomanatura

Pazzini taky není špatný, aspoň dostane pořádnou šanci (doufám)

Reagovat
Shevchenko

Otázka pro italské odborníky (GATTUSO, mere, Trewinn atd.): Jak vidíte zápas CFC Janov - Cagliari? Janov zatím vyhrál všechny domácí zápasy a to i nad AC i AS, naopak Cagliari po remíze s AC vyhrálo jak v Turíně, tak doma nad Chievem, co myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal 1 - Cagliari si budou připadat za vodou a Genoa je přejede....Jinak proč Tě zajímá zrovna tento zápas?

...mimochodem, nejsem odborník

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem španej tipér, ale podle mě jednička. 6 bodů za sebou by mělo pro Cagliari zas nějakej čas stačit a Genoa (jaks napsal) vyhrála zatím všechny domácí zápasy. navíc s Interem předvedli velice slušnej výkon, takže snad není důvod, aby ztráceli s o třídu slabším Cagliari, který je navíc rozhodně silnější doma.

jinak - nejsem žádnej odborník..., to spíš ti dva no.

Reagovat
Shevchenko

Díky oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď tak skromný, Rino.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele