Záložník Rodri za sebou má operaci, do letošní sezony už nezasáhne

Dnes, 14:56
Aktuality
Rodri (© Profimedia)

Manchester City dnes potvrdil poměrně očekávanou informaci ohledně absence Rodriho. Španělský záložník si minulý týden poranil koleno a od začátku se vědělo, že se jedná o vážný problém, který hráče podle předpokladů připraví o zbytek sezony.

28letý španělský reprezentant a mistr Evropy nedohrál nedělní šlágr proti Arsenalu, střídat musel již v průběhu prvního poločasu a od začátku tohoto týdne byl v péči lékařů. Dnes dopoledne pak absolvoval chirurgický zákrok.

"Dnes dopoledne se podrobil operaci, má přetržený přední zkřížený vaz a poškozený meniskus. Vrátí se až v příští sezoně, ta letošní pro něho skončila," oznámil manažer Pep Guardiola na dnešní tiskové konferenci.

"Nemáme v kádru dalšího hráče, který by nám toho dokázal nabídnout tolik, ale společnými silami se to ostatním fotbalistům může podařit. S touto ztrátou se musíme vypořádat jako tým a společně najít cestu, jak se během nadcházejících měsíců obejít bez jednoho důležitého hráče," pokračoval španělský kouč.

Vedle Rodriho je na marodce rovněž Oscar Bobb a na návrat do sestavy si bude muset počkat i Kevin De Bruyne. Belgický záložník se zranil minulý týden během utkání s Interem Milán a ještě není stoprocentně fit, hrát tak nebude ani o víkendu proti Newcastlu.

Autor: Tomáš Pavlík / x.com/ManCity

Komentáře (7)

Přidat komentář
SledujuPráciTrenérů

Tak koho Guardiola koupí místo něj?

Reagovat
Stenly88

Kovacic / Stones / Gundo....myslim, ze nebudu kupovat nahradu na 1 sezonu ale uvidime cez zimu

Reagovat
Salfovic

Gundo už to má asi za sebou, Kovačič je prostě Kovačič, takže koupit někoho, kdo by pak mohl hrát i vedle Rodriho by nebylo vůbec od věci.

Reagovat
Kadlitko

Stáhne z hostování Kalvina Phillipse

Reagovat
lofin9

Ten by ho nahradil maximalne tak v klubovej jedalni

Reagovat
Kinky7

ale zase vice nez dostatecne

Reagovat
SunFells

Nešťastné, ale zatím mají dost možností a rád uvidím jak se chopí příležitosti Matheus Nunes, ve své druhé sezóně u nich by měl prokázat o dost víc ze svých schopností než dosud.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele