Záložník Lille Gomes už se po zranění hlavy ptal, zda bude hrát

18.08., 09:36
Aktuality
Angel Gomes v obležení spoluhráčů (© AFP)

Záložník Lille Angel Gomes utrpěl po tvrdé srážce se soupeřem zranění hlavy, ale podle informací z klubu, jenž v úterý přivítá v boji o Ligu mistrů Slavii, se mu vede docela dobře. V sobotním ligovém utkání v Remeši upadl třiadvacetiletý anglický fotbalista po faulu do bezvědomí a lékaři ho na trávníku ošetřovali půl hodiny.

"Byli jsme hrozně vyděšení. Poslední zprávy jsou spíše uklidňující, ale je lepší být opatrný," řekl trenér Bruno Genesio na tiskové konferenci. Gomes spadl na hlavu po vzdušném souboji s Amadouem Koném už v 11. minutě. Domácí záložník dostal červenou kartu, Gomes zamířil do nemocnice.

"Je mu celkem dobře, ale počkáme, až jak dopadnou další testy, než budeme moci definitivně říct, že je to happy end," řekl klubový prezident Olivier Letang. "Angel se už ptal, jestli bude v sobotu hrát, což je dobré znamení, že má smysl pro humor," dodal kouč Genesio.

Jeho svěřenci před úterním úvodním zápasem 4. předkola Ligy mistrů se Slavií zahájili domácí soutěž vítězstvím 2:0. "Bylo důležité dobře odstartovat ligu," dodal trenér, ale také konstatoval, že zápas a jeho výsledek s ohledem na Gomesovo zranění byly pro něj druhořadá věc.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele