Záložník Beran přestoupil ze Slavie do Jablonce

21.06., 14:12
Aktuality
Michal Beran (© FK Jablonec)

Michal Beran přestoupil z pražské Slavie do Jablonce. Třiadvacetiletý záložník podepsal se severočeským klubem tříletou smlouvu. Jablonec o tom informoval na svém webu.

"Je to obrovská výzva a moc se na to těším. Těším se i na realizační tým, protože některé trenéry tam znám, láká mě spolupráce s nimi. To, že jsem podepsal smlouvu a jsem kmenový hráč Jablonce, kde se doufám prosadím a budu hrát, je pro mě super. Cítím, že Jablonec měl o mě velký zájem. Moc se na spolupráci těším," řekl Beran.

Z nového angažmá je nadšený. "První dojmy jsou super. Vážně jsem nečekal, že klub takhle funguje a je takový rodinný. Byl jsem tu vždycky jako soupeř, ale jsem moc příjemně překvapený. Moc se mi tu líbí a těším se, až to začne a budu zase hrát. Je tu příjemné a takové rodinné prostředí," uvedl bývalý mládežnický reprezentant.

Beran přestoupil do Slavie v červenci 2020 z jiného severočeského klubu Liberce, kde ještě působil na hostování. Poté hostoval i v Pardubicích a naposledy v pražských Bohemians 1905. V lize odehrál 110 zápasů, v nichž dal dvě branky.

Autor: ČTK

Komentáře (42)

Přidat komentář
PavlíčeQ

posila docela zajimava, akorat jsem cekal ze ma trochu lepsi cisla, na ofenzivniho zaloznika 110z/2g/8a neni teda buhvico, treba ale u nas rozkvete

Reagovat
Mass

To je snad nejmíň produktivní ofenzivní hráč v lize s 1+1, na to, kolik má odehráno. Ještě teda Vecheta ze Slovácka s 2+1, to je taky kanón. Nedivim se, že oba mají starty v U21.

Reagovat
Kucka

Produktivitu má slabou, s tím souhlas, ale v Bohemce hrál primárně SZ, takže bych ho jako ofenzivního hráče úplně nebral.

Reagovat
Mass

Tak budiž, Bohemka hraje na dva SZ (Beran, Hrubý) bez DM? V tomhle systému se ti SZ obvykle bojí jít až někam k vápnu.

Reagovat
GrimeBaller98

Krysa, zoldak, pokrytec a debilek!

Bez Liberce by v zivote nehral ligu a od ty doby, co odesel do Slavie, tak jde jeho kariera strme dolu

Uzijte si v Jablonci tuhle krysu, ktera je neustale na marodce a bude na marodce na hodne dlouhou dobu po derby

Pravda, ze s bojem o sestup ma zkusenosti

Reagovat
PavlíčeQ

jablonec je skutecna hvezda ze severu

Reagovat
GrimeBaller98

Jojoo, ty umisteni z poslednich let to vylozene ukazujou, vy hvezdy

Reagovat
PavlíčeQ

Obcas postihne slabsi obdobi kazdy tym, treba i bayern mnichov, stern des sudens

Reagovat
GrimeBaller98

Srovnavas jedno 3.misto za 10 let s opakovanym bojem o zachranu?

Uz se tesim na prvni mesice, jak na Lubose budete taky nadavat

Reagovat
PavlíčeQ

posledni dva roky stoji v bayernu za nic, v jablonci stoji za nic posledni tri roky

Reagovat
Han střelil první

Ty jsi neskutečně otravný debil.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Bakary3

A strašnej nezvladajko

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Firkraag

loooool to je pablb

Reagovat
St. Pauli

Tak hlavne, ze chtel odejit, protoze mel nekoliko nabidek ze zahranici. Zmijak jeden.

Reagovat
PavlíčeQ

První kontakt přišel asi dva měsíce zpátky. Panu Peltovi jsem tehdy řekl, že chci odejít do zahraničí. Což vyšlo tak na půl. Podepsal jsem smlouvu v Polsku, ale ten klub sestoupil. Takže se ta smlouva zrušila. Pan Pelta se potom ozval znovu a musím říct, že co mi tady nabídnul za zázemí a za všechno, tak jsem neváhal ani chvíli. Ten jeho projekt, který mi naznačil, se mi líbil už od začátku. Pak už nebylo co řešit.

Reagovat
St. Pauli

Diky za osvetleni. Porad ze sebe ale Beran v Bohemce udelal pako, kdyz vykrikoval, jak za nas kopat nechce, ze pujde do zahranici. Kazdy soudny, pokud by mel klauzuli o sestupu a nemel v zahranici zalozni variantu, by byl prece jen zticha a cekal, jak se veci vyvrbi... Kdyz Vesely prohlasoval, ze za nas Beran nechce hrat, a ze naopak on nechce mit v tymu kluky, co si Bohemky nevazi, tak opravdu nezvelicoval ta jeho vyjadreni a jistou toxicitu pri konci angazma v kabine.

Reagovat
Mass

Beranovi bych to zahraničí přál, ale nevim kam by se hodil. Co sem ho viděl hrát ve Slavii, tak takovej horší Petr Ševčík. Každej ho v naší lize zaměřený na souboje odstrčí.

Reagovat
Witcher

Hořká pilulka pro KaŇovo liberec

Reagovat
vestinustarychdubu

Z jakýho důvodu? Ve Slovanu o něj zájem nebyl. Naposled kloudně hrál před přestupem do Slavie, od tý doby jde jenom dolů.

Reagovat
GrimeBaller98

Proc by byl? Spis ukazal charakter a to ze je to hloupej kluk. Takovej prumerak, co je porad na marodce nas fakt netrapi, mozna jen z moralniho hlediska

Reagovat
PavlíčeQ

ceskou ligu krome jablonce moc nesleduju ale podle vseho minulou sezonu odehral 31 ligovych zapasu

Reagovat
letitfly

Hloupej kluk jen proto, že přestoupil do Jablonce?

Reagovat
GrimeBaller98

Tvrdil, ze chce jit jen do zahranici a jde do Jablonec, tymu rivala, ktery mu udelal karieru. Ukazal charakter a ano, je to hloupej kluk, co vypada na 14 let a staci do nej lehce drknout a je hned na zemi, jen si ho uzijte :D

Reagovat
letitfly

Pokud se správně dívám, v Liberci strávil rok v mládeži, pak rok na hranici A a B týmu a pak se tam ještě jednou vrátil na 4 měsíce na hostovačku. Celkově má za A Liberce odehraných 22 zápasů. Zas neblbni

Reagovat
Salfovic

Celej ten příspěvek (a jeho další na toto téma) je totálně WTF.

Reagovat
Bakary3

Je vidět, jak moc tě netrápí.

A hloupej kluk, přitom jsi pořád neřekl proč.

Reagovat
Bohemak12

Neměl jsem ho u nás moc rád. Je to takovej běhavej trotl bez čísel, který se postavou zasekl v dorostu. Ale třeba překvapí a ty čísla jednou bude mít, ale střed zálohy na něm postavit nejde.

Reagovat
St. Pauli

No hodne o nem teda vypovida ten konec u nas.

Reagovat
Salfovic

Toho Slavie zabila jak Matouška. Ale tak hlavně, že nešel ke konkurenci.

Reagovat
Bakary3

To jo, a že Matoušek i tady Beran to svými čísly v jejich dalších pusobenich ukázali.

Reagovat
kilobyte

N.. .Nemůžeš zabít něco, co neni.

Reagovat
KingMaster13

Holt někdo se v toho top hráče nevyvine. To tak bývá. Někteří piloti F1 ti vyhrají F2 ale v F1 ten potenciál nenaplní a jsou průměráci, takže ve fotbalovém prostředí je to případ i Berana. Ne každý nadějně vypadající hvězda se stane světovou superstar, to se ti stane až v 90% případů. A liga potřebuje i průměrné hráče pro týmy jako třeba Hradec, Teplice kteří tam odkroutí 10 sezon. Nemůžou být v lize jen Birmančevičové, Oscarové atd.

Reagovat
Mass

Aha, takže mladýho hráče, kterýmu dáš lepší podmínky a umožníš hrát a trénovat s lepšími spoluhráči a třeba si i zahrát proti lepším protihráčům v Evropě, tak ho vlastně zabíjíš. Proč ten chudák Matoušek nezůstal v druhý lize, mohl tam vyhrávat krále střelců každej rok, zbytečně ho naši trénéři nervovali.

Reagovat
St. Pauli

Ano i ne. Pravdu samozrejme, Massi, mas, zaroven je ale v kariere spousta krizovatek, a tim, ze ti kluci podepisou kontrakt s S nebo S, tak se casto ocitaji misto ostrych krizovatek na objizdkach po hostovanich, kde o jejich budoucnosti rozhoduje vicero promennych, nez jen jejich vykony; kariera se nasledne odviji docela jinak, nez by tomu bylo, kdyby byli byvali byli kmenovymi hraci tech klubu druhe kategorie. Ale co je spravne, a jestli vubec neco, to netusim.

Reagovat
Mass

Hránáč s Vlčkem předminulej rok hostovali v Pardubicích a teď sou v repre, Souček než zazářil v EL za Slavii a přestoupil za 20M € do WHU tak byl nahostování v Liberci, atd.

Reagovat
John Obi Mikel

Vytahuješ na něj fakta

Reagovat
Salfovic

Přesně tak. Pro SS není problém hned odstřelit hráče do 20 mil. Plzeň, Baník i další by si takového hráče daleko víc piplali.

Reagovat
St. Pauli

Ale tak Matousek se nasledne dostal z Bohemky i do repre. (Ne snad, ze bych byl zrovna tohoto zjeva fanouskem.)

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele