Wolverhampton hlásí příchod vytoužené posily, ze Celty Vigo dorazil norský útočník Larsen

02.07., 16:15
Aktuality
Jörgen Strand Larsen (© AFP)

Wolverhampton v úterý odpoledne očekávaně oznámil příchod norského útočníka Jörgena Stranda Larsena. Severský rodák zaujal představitele anglického celku svým dvouletým působením v Celtě Vigo, kde v 74 zápasech napříč všemi soutěžemi nastřádal 18 branek. K řadám Wolves se nejprve připojí formou ročního hostování a poté po skončení sezóny by se měl stát jejich pevnou součástí.

Italský insider Fabrizio Romano tvrdí, že přestupový balíček vyjde účastníka Premier League na 30 miliónů eur a že opce na trvalý nákup hráče je povinná. Wolverhampton nicméně na svém webu při představení hráče upřesnil, že tomu tak bude pouze v případě aktivování jistých klauzulí. Pokud se nakonec výpůjčka přece přetaví v regulérní transfer, bude Larsen zavázaný svému novému zaměstnavateli do roku 2029.

Pro vedení anglického klubu bylo posílení útoku prioritou. Čtyřiadvacetiletý forvard přitom v minulých letech ukázal, že umí být produktivní. Třeba v ročníku 2021/22, kdy ještě oblékal dres nizozemského Groningenu, zaznamenal ve 35 utkáních úctyhodných 17 přesných zásahů. "Přivést hráče na pozici devět pro nás bylo nesmírně důležité,” těšilo Matta Hobbse, sportovního ředitele Wolverhamptonu. "Jörgen pro nás byl volbou číslo jedna, takže jsme rádi, že jsme ho podepsali.”

Autor: Patrik Sandev / x.com/FabrizioRomano, wolves.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
Mateo16

Nico Paz is CLOSE to joining Leganes. @marca

Ceballos is the Real Madrid player closest to LEAVING. @carrusel

Real Madrid will be more than happy to potentially sign Alphonso Davies for FREE next summer if Bayern don’t list him for a fair price. @FabrizioRomano

Darčeky od Bayernu zadarmo

Milujem ten klub, nie ze by zobrali 35 mega a získali Thea. Oni aby nevyzerali tragedi tak radšej ho pošlú zadarmo

A to tam ma Musiala kontrakt do 2026 , Mário cortegana že ich ideme znov ozbijat

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
Man__United

Matthijs de Ligt has given the GREEN LIGHT to join Manchester United after direct contacts with his camp! Personal terms are not an issue as his agent Pimenta is only negotiating with United, it’s the priority for the player. United and Bayern Munich are in talks over the deal structure. #MUFC [@FabrizioRomano]

Reagovat
Freedo

Tak a teď už dojde i Frankie, když bude mít v klubu kámoše

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Sigma Olomouc

To chci vidět, jak tam uspěje.

Reagovat
Neon

To neplatí, není to Portugalec

Reagovat
Mateo16

Real Madrid are showing strong interest in Genk’s 16yo midfielder Konstantinos Karetsas. (

@sport24

Nový Odegaard

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele