Wolfsburg Misimoviče do Schalke neuvolní, hráč to akceptuje

15.04.2010, 15:58
Aktuality
Zvjezdan Misimovič po roční přestávce podle všeho nebude znovu spolupracovat s trenérem Felixem Magathem. Ten nyní vede Schalke a o bosenského záložníka má zájem. Misimovič se přestupu nebrání, akceptuje ovšem rozhodnutí Wolfsburgu, který nemá v plánu uvolnit jednoho ze svých klíčových hráčů...

Misimovičovi nedávno udělal čáru přes rozpočet generální manažer Vlků Dieter Hoeneß, jenž se hráče rozhodně vzdát nechce.

"Samozřejmě, že toto odmítnutí akceptuji. Myslím si, že všichni vědí o tom, že Schalke je fantastický klub, ale já si zároveň uvědomuji, že mám smlouvu ve Wolfsburgu. Mám kontrakt do léta 2013 a zůstávám věrný Wolfsburgu," řekl Misimovič v rozhovoru pro magazín Kicker.

Wolfsburg loni pod vedením Magatha získal titul, letos se mu sice nevedlo podle představ, přesto se nakonec může kvalifikovat do evropských pohárů. "Všechno je možné, i šesté místo by nakonec bylo dobré," říká Misimovič. Jeho Wolfsburg je nyní na osmé příčce a na šestou, která bude vzhledem k účasti Werderu ve finále DFB Pokalu znamenat místenku v Evropské lize, ztrácí jenom dva body.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (53)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vybornej hrac

Reagovat
irik

To bych ho radši viděl v Schalke, než vidět jeho krnění ve Wolfsburgu ....

Reagovat
Arne

Ale co, třeba začne dělat bordel a buď jim bude škodit, nebo DH změkne a prodá ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkráceně: do Herthy s ním

Reagovat
Arne

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Džekem se taky drží vcelku obstojně..jen aby neostrouhali.

Reagovat
Arne

Uvidíme... Oni mají velkou výhodu, že oni chrastění penězi nemusí poslouchat a toho Džeka za méně, než je ta klauzule, prostě neprodají. Kdyby měli nějakou prestiž a fanoušky, tak by byli hodně nebezpeční.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ono je klidně možný, že se prostě zakope..ne, že by Wolfsburg nebyl kvalitní tým, jenže pokud se chce zlepšovat, tak by měl změnit dres. Těch 35 požadovaných za něj nikdo nedá, za podobný peníze očekávám dostupnost Torrese případně Benzemu, což jsou pořád hráči na jiné úrovni.

Reagovat
Arne

35 za Toresse mi přijde hodně hodně málo... Džeko už je top úroveň a s Benzemou se podle mě může směle měřit.

Jinak odejít by měl, o tom žádná... Ve Wolfsburgu si to snad uvědomují a nebudou mu házet klacky pod nohy, protože by se zadrbat v klidu mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, jestli Liverpool udrží po letošní sezóně Torrese, proto jsem odhadl tuto cenu. Benzema se s ním může klidně měřit na hřišti, ale pořád má daleko větší jméno a marktetingovou hodnotu, proto ho stavím výše. Džeko může být sebelepší, ale cesta na vrchol přes Wolfsburg nevede..snad se vedení probudí.

Reagovat
Arne

Uvidíme, podle mě je to tak pade na pade, přičemž letní odchod by pro něj byl ideální. Mluvilo se taky o Bayernu, ale ten má Gómeze a podobný prachy by za něj nedal, navíc ho prostě nepotřebuje.

To AC by sedlo, ale prostě se mi nezdá, že jste takhle zainvestovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu zmiňovanou cenu tomu taky nevěřím, 20 + Hunter by bylo ještě akceptovatelné, ale 30 Silvio nevysází. A popravdě řečeno ani bych nechtěl, dostalo by to Džeka pod obrovský tlak, stal by se z něj jeden z nejdrazších hráčů historie SA a bůhví, jak by se s tím popral.

Reagovat
Arne

Ta výměna by smysl dávala, navíc Hunter by v BuLi mohl pookřát. S tím tlakem má recht, to by ho mohlo odrovnat, nebo ovšem taky posílit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak mizerně na tom s těmi fanoušky nejsou, ne?

Reagovat
Arne

Wolfsburg? Když pominu tu pakáž na půli cesty mezi Mannheimem a Sinsheimem, tak jsou široko daleko bezkonkurenčně nejslabší.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak samozřejmě se nemůže rovnat s tradičními a slavnějšími kluby, ale úplně mizerně na tom není, ne? Nikdy se sice nemůže rovnat Kolínu, Drážďanům, Lipsku, Bayernu, Sttutgartu apod., ale tak podle fotek je vidět alespoň nějaká snaha. Tou pakáží myslíš určitě Hoffenheim, že?

Reagovat
domingo

Tak když těch tradičnějších a slavnějších klubů je plná celá liga

Reagovat
smazaný uživatel

No to maj pak smůlu A kdyby jenom první liga, ale i druhá, třetí a kdo ví kam až do sahá, ty tradičnější kluby.

Reagovat
Arne

Jistě... Ti zvlášť teď dokazují, že Hoffenheim se vyvinul příliš rychle nato, aby jakási fanouškovská základna mohla být zdravá.

Jinak k Wolfsburgu - nějaký chorea už jsem tam viděl a souhlasil bych s tím, "že se snaží"... Ale co se týče výjezdů a tím, jak povzbuzují mužstvo (ve VW-Areně je doma takřka každej) se vážně řadí spolu s Hoffenheimem k tomu nejslabšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim je pokud vím, vyloženě umělej klub vyhnanej prachama, tam se bude, jak ty říkáš "zdravá" fanouškovská základna vytávřet dost těžko. Navíc samotnej Hoffenheim je vesnička, ne? Jinak jak fandí Wolfsburg to nevím, nikdy jsem tam nebyl a na jejich fans videa jsem se nekoukal (preferuji kvalitu ).

Reagovat
Arne

Je to vesnička... Nějaký kluky z okolí asi namlsali a přilákali, v té oblasti žije hodně lidí a blízko pořádnej fotbal není. Hodně jich taky jezdí z Mannheimu, bývalí "příznivci" Waldhofu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ti namlsaní budou asi něco jako pseudoultras od Plechovkářů ze Salzburku.

Reagovat
Arne

Přesně... Jinak když jsme u Red Bullu, tak já už se docela těším na dobu, až bude RB Leipzig hrát proti Dynamu, jak ti je vypráskaj.

Reagovat
smazaný uživatel

No ono nebude koho vypráskat. Takovým klubům můžou fandit jen tupci, pomatenci a zaprodanci. Ale vypráskat je už chtěli fanoušci toho původního klubu, však i pár dírek do zeme vykopali .

Reagovat
Arne

Já si nedělám iluze, vedle těch zvědavých diváků to podle mě přiláká i takové, které jsi vyjmenoval a kteří jim budou fandit... Ono Sasko to potřebuje a na jednu stranu by BL tam byla úžasná, ale proč k***a takovýmhle způsobem

Jinak rozepiš se o těch dirkách v zemi, já jsem o tom asi neslyšel... Původní fandy myslíš ten Markrastrand (nebo jak se to jmenuje, resp. jmenovalo) nebo tradiční lipské kluby?

Reagovat
smazaný uživatel

Heleď teď z patra si to přesně nevybavím. Ale je to práce tvrdého jádra původního klubu, ze kterého má vzniknout ta Red Bull srágora. Pokud vím, tak i zde na eurofotbalu o tom byla zmíňka. Jinak nějak článek o tom najdeš nejspíš na hooligans.cz nebo na stránkách Supras Unisono.

Reagovat
Arne

Akce proti RB dělali a snad ještě dělají fans ostatních saských klubů,. jak z Lipska, tak i ostatní... Ten Markranstädt byl hrozně malej a nemyslím si, že by měli nějaký takový fans, ale samozřejmě možné to je.

Reagovat
smazaný uživatel

v Schalke by si s Morávkem překáželi :)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Na hřišti určitě ne

Reagovat
cristiano.K.

pokud si myslí,že wolsburg ani v příští sezoně nedokáže konkurovat špičce, tak je v pořádku,že chce odejít...

Reagovat
domingo

Co je vlastně s Thomasem?

Reagovat
Arne

Nic, prostě nehraje... Je to trošku škoda, ale zatím si pořádně zahrál jen dvakrát a v obou případech (3:3 s Mainzem a 2:3 s Norimberkem) hrál společně s Zwetschgem, takže asi ne na své oblíbené pozici. Jednou je Veh zkoušel jako dva podhroty, výsledkem bylo, že Kahlenberg šel po dvaceti minutách dolů a BVB si z Vlků dělalo, co chtělo. Když Zwetschge chyběl, tak se role špílmachra zhostil Gentner a Kahlenberg zase ostrouhal.

Podle mě odejde, jinak si to nedovedu představit... Kdyby se zrealizoval přestup Zwetschgeho do Schalke, byla by šance, ale jinak to nevypadá.

Reagovat
domingo

Díky...

Tak snad se vrátí do Francie, no.

Reagovat
Arne

Ještě jsem mrknul na TM a tam je spekulace o Palermu, jinak nic... Když si to tak přebírám v hlavě, tak bych se ani nedivil, kdyby zůstal ve VfL, připadá mi to takovej typ "mouchy, sežerte si mě".

Reagovat
domingo

O Palermu jsem četl, tam by se ale zakopal úplně stejně vzhledem k tomu, co letos předvádí Pastore.

No... on byl loni úžasnej a nedoceněnej, odešel za pár drobnejch, evidentně na lavičku... vypadá to, že rezignoval a ani ho to neštve, což je škoda. Vrátit by se ale fakt mohl, jeho cena bude po letošku hluboko pod jeho možnostma a na to tamní kluby slyší, navíc má renomé.

Reagovat
Arne

Klidně by mohl zůstat v BL, takovej Köln nebo my, pokud odejde Kačar, bychom se určitě nezlobili. Aby dostal pořádnou šanci, zatím totiž neukázal zhola nic a to hlavně proto, že k tomu tu příležitost neměl.

Reagovat
domingo

Tak vy asi spadnete, žejo.

Co by vlastně bylo s Drobným a Hubníkem?

Reagovat
Arne

Já jsem se se sestupem smířil, ale nevzdáváme to.

Hubník nemám tušení... Předvedl hodně dobrý výkony, vždyť máme paradoxně nejlepší obranu na jaře, z tohodle hlediska mi přijde setrvání nepravděpodobný. Na druhou stranu ohledně opce jsou nějaká tajemství, v létě dostaneme 2,5 mil. od HSV za Boatenga a ty peníze by se na něj použít mohli. Zda ho vedení přesvědčí o tom, že druhá liga bude jen na rok, to těžko říct.

Drobný pravděpodobně odejde... Furt prohlašoval, jak se mu tam líbí a že chce zůstat, ale asi před dvěma, třemi týdny se mi doneslo, že chce odejít i v případě záchrany.

Reagovat
domingo

Btw ty dva podhroty, to bylo to 3-2-2-2-1?

Reagovat
Arne

To netuším, hele... Tohle rozestavení s tím naznačením pomocí pomlček bylo jednou u Schalke.

Reagovat
domingo

Aha, máš pravdu, spletl jsem si je.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má vypadat, nevyšel mu přestup - nefňuká, potvrdí věrnost svému klubu a ještě si brousí zuby na poháry - tak to má vypadat. Tento hráč má mé sympatie za svůj přístup.

Reagovat
smazaný uživatel

Žhavá novinka. Advocaat opustil Belgii (je to oficiální), bude trénovat Rusko!

Reagovat
terry

Blázen.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně at uvolní Džeka do Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím, kde teď v Schalke seženou podobně kvalitního tvořivého záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

AC Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko musí zostať

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele