Vyrovnali jsme se Platiniho Juventusu, radoval se kouč AS Řím

19.10.2013, 12:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (65)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

fantastické skóre

Reagovat
Biozdenda

Snad se na Tottiho bude vzpomínat stejně jako na Platiniho

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně na to jak poflusal toho Dána

Reagovat
smazaný uživatel

je to rapl to jo, ale je to náš Kapitán a proto to bude vzor pořád..kolikrát mu to ulítlo, a že si lidi pamatujou jen tohle flusnutí je fajn...bylo toho mnohem víc...Mario by mohl povídat...

Reagovat
Largo

BYL to rapl.....

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja bych mu odpustil snad všechno hele, pro ty jeho dloubáčky jsem jako malej nespal hodně nocí

Reagovat
CubONE

Ten sa uz v zivote nemal umyvat a mal byt pocteny.

Reagovat
Pipo123

Nejaké info ohľadom zranenia Tottiho ? Koľko by mal chýbať ?

Reagovat
andycek1

AS hraje fakt paradne klobúk dole pred nima ale hlavne pred Rudim Garciou JA dufam že JUVE im ukaze kto je najlepsi na svete FORZA JUVENTUS!!

Reagovat
smazaný uživatel

Juve jim může ukázat Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

......

Reagovat
smazaný uživatel

fandím Juve, ale tohle bylo vtipný!

Reagovat
REPLIKATOR

Těží ze Zemanovy práce

Reagovat
smazaný uživatel

skor z jeho odchodu.

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
Maritazzi

Rudi mě naprosto dostal tou organizací hry, která byla klíčová i včera. Ty šance Neapole vznikly v individuálních pochybeních v souvislosti s ofsajdovou pastí (což je u rychlých hráčů Neapole problém), ale jinak ta defenzivní práce celého týmu na jedničku. Znovu musím vyzdvihnout De Sanctise, který si to tam okřičí zezadu, jeho přítomnost je klíčová. Co se těch zranění týká, ten útok snad nebude takový problém (pokud France nebude absentovat dýl), hrozím se spíš situace, kdy se zraní kdokoliv ze zálohy, protože ta perfektní vyváženost se příchodem někoho z lavičky vytratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

http://www.goal.com/en-gh/news/4396/spain/2013/10/14/4333241/ancelotti-i-could-retire-at-madrid

Neni to poprvy, co Carletto Rudiho pochvalil, uz v PSG tusim rikal, ze je to nejtalentovanejsi kouc v lize.

Kdyz z Lille odesel Sow, Rudi aktivne odmital angazovat dalsi kladivo, misto toho vsadil na mrstneho a univerzalnejsiho Rouxe. V ty dobe mel v kadru jednoho z nejlepsich hlavickaru v L1, ale skoro si pod nim nekopl, daleko lip dokazal vyuzit hrace jako Roux, Payet nebo Mendes, je znamej tim, ze obdivuje Barcelonu a nerad hraje na klasickyho hrota. Jonathan Wilson v zaveru Inverting the Pyramid predikuje, ze budouci fotbal se bude ubirat smerem k modifikacim systemu 4-6-0, ktery podle nej poprve pouzila Roma v sezone 2006/07 (Michael Cox to obkecal tady: http://www.zonalmarking.net/2010/03/05/teams-of-the-decade-5-roma-2007/), a Garcia uz v Lille delal vsechno pro to, aby se tomuhle systemu priblizil. Podle Wilsona je modelovym hrotem v tomhle systemu Totti, takze jedna a jedna jsou dve.

Navic Rudi mel v Lille vzdycky svyho Cabayeho, Pedrettiho, Balmonta, proste borce, ktery to bude cele ridit ze zalohy. Nikdy nenakupoval bezhlave, vzdycky si vytipoval idealniho hrace presne pro svou filozofii, a zda se, ze se Strootmanem je to stejny. Navic je to Gervinhuv 'tata', a co dokaze Gervinho ve forme, to jsme v mistrovske sezone videli vsichni.

Ta jeho filozofie je krome toho zavisla na kreativnim geniovi ofenzivni zalohy, a Garcia je fantasticky psycholog - Hazard nikdy nemel daleko k manyram, drzkovani, nespokojenosti nebo hrabivosti, on ho hned na zacatku srovnal do late a udelal z nej jednoho z nejlepsich mladych hracu sveta. Totti, Gervinho i Pjanic mivali v posledni dobe problemy s duverou ze strany trenera, v tomhle je Garcia jedinecny - okamzite vidi, na kom ta hra stoji, a je schopen ty hrace zasadit do sve filozofie tak, ze zacnou podavat vyborne vykony. Pjanic byl v pocatcich v Lyonu za neskutecneho talenta, pak mu Aulasovo honeni pera vstrcilo do cesty Gourcuffa, s Miralemem se zacalo vselijak casnovat, hral na CM, nastupoval sporadicky, neveril si a byl spatnej. On vylozene potrebuje citlivy vedeni s jasnou vizi, a Garciova sila je presne v tomhle.

Jediny, co me trochu prekvapuje, je ten start - Lille bylo znamy tim, ze dokaze vyborne nacasovat formu, zacne pozvolna, ztraci, sehrava se, pak s nastupem zimy uderi a na jare uz dava kazdymu klepec. Jsem zvedavej, jak to bude tady, kazdopadne uz ted je jasny, ze tenhle clovek byl proste trefa do cernyho.

Rudi je ohromnej sympatak, mam ho hrozne rad a jsem rad, ze dela dobry jmeno Ligue 1

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Maritazzi

On se na ten start už trošku alibisticky před sezonou připravoval, když přirovnával své týmy k dieselovému motoru... Hrozně mu pomohlo, že si Serii A mohl ošahat v prvních třech zápasech se slabšími týmy, protože teď už je ta jeho příprava defenzivy takřka dokonalá. Jinak na základě Gervinha a toho vstupu by v zimě měl dostat volnější ruku a víc peněz na přestupy, jsem zvědavý, koho vytáhne.

Reagovat
Pipo123

Diesel

Reagovat
Maritazzi

Akorát si dovolím nesouhlasit s tím Strootmanem, ten plní spíš funkci takového rozrážeče, pohybem dokáže rozhýbat tu stojící zálohu, dostává se ke střelbě, ale ten který by diktoval tempo hry, měnil těžiště zatím ještě není. V tom se právě Garciovi geniálně povedlo probudit jak Pjaniče, tak De Rossiho.

Reagovat
10

Reagovat
domingo

Ja si prave nebyl uplne jistej, proto jsem tam zaradil jak Cabayeho (dirigent), tak i Balmonta, ktery delal naprosto presne to co popisujes

Reagovat
Maritazzi

Balmonta neznám, ale vzpomněl jsem si na něj v souvislosti s tím, že ten zrovna v rozhovoru na Garciu celkem nadával, že mu vůbec lidsky nesedl (podobně se vyjadřoval i Rozehnal). Jinak ta naše dnešní sestava je typologicky prakticky identická s tou, která se vyzdvihovala v tom článku na zonalmarkingu.

Reagovat
domingo

O tom Rozehnalovi vim, ze neco takoveho rikal, ale u nej se moc nedivim, protoze on se do toho klubu vubec nehodi a je to hrozny nervak..

Ta zalozni trojka v mistrovsky sezone vypadala tak, ze Mavuba delal cernou praci pred stoperama, Cabaye rozdal 100 prihravek za zapas a Balmont lital kolem stredovyho kruhu, aktivne napadal, hlidal nejlepsi hrace soupere a bombil mice dopredu..

Reagovat
Maritazzi

Říkám, tohle je fakt typologicky stejné, problém bude, až kdokoliv z té trojky vypadne. V zimě musí nutně přijít někdo do rotace, doufám, že má Rudi někde vyhlídnuto, protože v Itálii takového hráče nevidím (potenciální náhradu za Pjaniče a Strootmana).

Reagovat
10

mohl by znovu nastartovat Lodiho, s Catanií tam určitá podobnost v záloze je

Reagovat
domingo

Jo vidis, to jsem taky mohl zminit, ze Lille obecne nemivalo se zranenima problemy, bezne hrali sezonu treba s 6 obrancema. Jsem taky zvedavej.

Reagovat
Pipo123

Lille ale docela srali na poháre ? Na to ako hrali v lige tak v EL a EL to bola hrôza. To je snad jediná vec čo si spomínam že sa vyčítala Garciovi.

Reagovat
domingo

Tak srali, oni vlastne meli jeden obri pruser doma proti Borisovu, ktery prisel v dobe, kdy hrali obecne dost hrozne, tezko si zvykali na hru bez Sowa (tj. 'narvi to dopredu a bude gol') a meli problemy vytezit nejaky efekt z platonickeho tlaku.

Ale jo, i kdyz to je celkovy problem Ligue 1 jako takove - ta propast mezi top tymy a stredem tabulky proste neexistuje, v te lize je nejvic remiz a nejmin debaklu. Navic vsechny kluby (krome ropy, plynu a Baupseille) operuji s pomerne napjatym rozpoctem, takze treba ctvrtfinale EL vykoupeny sestym mistem v lize je pro ne v dusledku mnohem horsi, nez ostuda v EL a ctvrty misto v lize. Je to specificky prostredi, loni jsem o tom psal clanek..

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

chlape Tvoji práci ať už coby preview nebo komenty obdivuji. Vždy to má hlavu a patu, je to krásně čtivé a vždy to má výbornou informační hodnotu. Díky

Bohužel je na EF stále několik individuí, kteří se pokouší o něco podobného, ale téměř vždy z toho vzejde akorát nesmyslný za každou cenu obhajující žvást bud real, barcu, juve nebo arsenal a ještě ke všemu ve slovenštině...to se mi pak otevírá kudla v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezky napsané, je vidět, že se v tom fakt vyznáš. A před sezonou taky bylo vidět, jak se v tom "vyzná" většina ostatních, kteří tady držkovali, koho to zas Římané dotáhli.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jak vnímáš poslední dobu, ale Totti na tom nebyl teď úplně špatně s podporou trenérů

Reagovat
jester Radka Bejbla

hezky napsáno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
Robbie

tohle by mohl být trenér pro Real

Reagovat
Free_player

Reagovat
madridcan

CAKAL SOM TO Ty vole. My sme uz mali asi kazdeho trenera

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo je výbornej, však až se jeho práce projeví, tak všichni zavřete hubu.

Reagovat
Robbie

Carlo je blbec v PSG vyhrával jen díky invidualitám a to i ted

Reagovat
domingo

To neni pravda, on ty individuality dokazal vpasovat do vlastniho udernyho systemu. To uspesny 4-4-2 s menenim pozic vepredu byl jeho vynalez, i kdyz je fakt, ze mu to trvalo celkem dlouho..

Reagovat
Robbie

Real je celkově špatně poskládaný, ale 4-2-3-1 by bylo nejideálnější, D.López(Casillas)-Marcelo(Coentrao)-S.Rámos-Varane(Pepe)-Carvajal(Arbeloa)-Khedira(Casemiro,Illarramendi)-Modrič(Illarramendi)-Isco(di María)-C.Ronaldo-Bale(di María)-?(Jesé,Morata) možná že ten Benzema by byl jako druhý útočník dobrý, di María by rotoval bud na AM nebo RW

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Free_player

Reagovat
mastakillah

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

Doufam ze tak dlouho aby se neco projevilo cekat nebudem.

Reagovat
Alberto Aquilani

Celý čas sa snažím dávať taku "kamennu" tvár, že ma to ako moc netankuje, a snažím sa nech nie som zbytočne preemotivovany, aby som nedajboiže myslel na tiutul, alebo tak ,,,,, ale teraz idem von, idem do lesa a dám to zo seba von ..........YEEEAH MADAFUCKA FORZA ROMA

Reagovat
Maritazzi

U nás je logický, že po těch dvou letech s dementama na lavičce propukáme euforii, důležitý je, že si hráči uvědomují, že to zatím nic neznamená (jako zmínil Dani těch 11 výher v řadě a výsledné 5. místo).

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, půjdeme do toho s pokorou, abych pravdu řekl, nevěřil jsem tomu moc, Pjaniče bych před sezonou vyštval ani v Americe se mu moc nedařilo, a jedinej komu jsem fakt věřil, že uspěje byl Gervais... kdyby se podařila ta LM....bylo by to úžasný FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

hraju pekne ale verim, ze scudetto nevyhraju podobne ako Neapol...

Reagovat
smazaný uživatel

a veruze ja im verim lebo nehraju v Europe a to je velikanske plus. scudetto mozu kludne vyhrat a ja by som to o.i. Tottimu na sklonku kariery este doprial. je to Pan Futbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia je pan trener nie Guardiola

nech si niekto skusi vyhrat double s Lille. s Messim a spol. vyhra titul aj moja stara mama.

Reagovat
Alberto Aquilani

pre tvoju starú mamu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele