Vyhrajeme svoji skupinu, prohlásil Bilić

08.09.2008, 17:37
Aktuality
Angličané budou pro kvalifikační utkání v Chorvatsku velmi namotivovaní, domácí kouč Slaven Bilić ale prohlásil, že Albion je lehko čitelný a také že očekává, že jeho tým svou kvalifkační skupinu vyhraje.

Obě země se utkají ve středu v Záhřebu a anglická reprezentace se bude chtít revanžovat za kvalifikaci o mistrovství Evropy, kdy s Chorvaty prohrála jak venku, tak i na domácí půdě, což mělo za následek, že ostrované se na turnaj nepodívali a následně také vyhazov kouče McClarena.

S příchodem nového trenéra Fabia Capella se však výkony a výsledky zatím příliš nezlepšily. "Anglie neumí hrát dobrý fotbal, protože hraje velmi předvídatelně. Nevím proč, věděl bych to, kdybych s nimi trénoval a mluvil," řekl Bilić pro Sun.

"Jako trenér národního týmu s nimi (hráči – pozn. red.) musíte mluvit. Kdybych byl koučem Anglie, zjistil bych, proč jsou někdy jejich výkony tak vzdálené od jejich možností."

Bývalý obránce Bilić, jenž jako hráč působil například i v Evertonu nebo West Hamu, prozradil, jaké metody používá on: "Občas lehávám v posteli s mými hráči. Jdu do pokoje Ćorluky nebo Modriće, když mají nějaký problém, a ležím a mluvím s nimi."

"Musíte to tak dělat. Někdy fotbaloví trenéři myslí, že tím by ztratili odstup a autoritu, ale naopak se tím dá hodně získat."


Bilić také před vzájemným utkáním Angličany varoval, že od výhry 3:2 ve Wembley se jeho tým ještě zlepšil. "Nikdo se Anglie nebojí. Jestli by někdo měl být ze středy vystrašený, pak je to Anglie," prohlásil chorvatský lodivod.

"Očekávám, že naší skupinu vyhrajeme. Očekával jsem to před dvěma lety a nyní taktéž. Můj tým je určitě lepší, než ten, který dvakrát Anglii porazil," dodal.

Autor: Petr Vaněček / eurosport.yahoo.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda takhle, nebylo to nic proti Chorvatům, klobouk dolů před nimi, ale detailní popis Biličových metod, to je fakt síla... Ještě když je vyprofilovanej jako dvoutřetinovej nácek....

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš mi blíže objasnit terrnín "dvoutřetinový nácelk"?.....anebo to jsou jen takové ty obvyklé guneří slinty?

Reagovat
smazaný uživatel

Každej Chorvat už je takovej třetinovej nácek - moje žena, jakožto Chorvatka, dokonce říká, že spíš poloviční (ne, že by na tom takový Srbové byli líp). A o tom jeho Yo Yo Bandu jsi neslyšel? To by byla ta třetinka navíc.

Reagovat
Prezioso

Opravdu silná slova,ale já mu veřim,je to borec

jo a pro autora:Je tam chybička-fotbalový=fotbaloví

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky jednu našel...."S příchodem nového trenéra Fabia Capella se však výkony a výsledky zatím příliš nezlepšili"...Ale nebudem popichovat

Reagovat
Prezioso

Pravda,toho jsem si nevšim,ale co chybovat je lidské

Reagovat
smazaný uživatel

Sebevědomá slova ale Chorvati mají na to, aby vyhráli skupinu.

Reagovat
smazaný uživatel

maju nato ale jak sa anglicko dostane tam kde ma byt tak chorvati nemaju sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvatsko má v současnosti nejsympatičtější herní projev v Evropě, jejiich fotbal je fotbal s vášní - a to mám rád...............

P.S. ten názor jsem zastával i v době kdy Modrič a Čorluka hráli ještě za Dinamo..

Reagovat
M11

Reagovat
Tomanatura

Před EUREM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Na Euru se mi moc nelíbili, snad kromě zápasu s Německem a to je mám rád. Jasně nejlepší projev momentálně mají Španělé na Euru byli o třídu výš nad všemi týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzu si pomoci, ale ten Lampard je tam tragicky, snad se brzy uzdravi Hargreavse nebo Carrick, protoze ten Barry tam toho taky moc neudela... Nechapu proc nehral Brown, proti CR byl s Becksem nejlepsi z Anhlicanu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo,Šírl si tam s ním dělal co chtěl a z jeho strany přišel gol.. Nic proti němu,ale mimo golu nic neukázal Ofenzivu v prvním poločase tahal především Ashley po levé straně kde suploval křídlo,ve druhém poločase se ztratil i on a všichni hráli špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Brown hral standard, ostatni spatne, ikdyz stridani Ferdinanda taky nechapu, Terry se taky moc neukazal, Ashley utocil dobre, ale v obrane to bylo slabsi... ale at uz vyhodi Lamparda na stridacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampse ani na střídačku... Jestli je tohle Brownův standart,tak je hodně slabej,protože Šírl si s ním v obraně dělal co chtěl Mimo golu mi přišel dost tragickej,i když ono vyzvednout se dá možná Coleové,Gerrard,Becks... Stopeři taky nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard tam aspon strili, J.C. hral dobre, mel tam jit misto Barryho, proste ty kopyta (Lamps+Barry) tam nemaji co delat. Jestli ho nasadi na dalsi match tak se poseru uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha by byla v pohodě s Gerrardem a Hargreavsem uprostřed,po stranách Joe a Becks a kdyby to nešlo,tak na rozhýbaní Walcott(což jsem mimochodem psal už před Andorou ).. V útoku Owen s Rooneym a jsou v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

taky taky, hlavne at hraje joe, hraje dobre

Reagovat
Pharrell

souhlasim s Bilicem

Reagovat
smazaný uživatel

směje se ten, kdo se směje posledni jen aby Bilić nezakřiknul...

uvidime...

ale je tam ještě Anglie a Ukrajina

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele