Výhra Barcelony ve Villarrealu je podle Koemana velkým krokem k titulu

26.04.2021, 12:31
Aktuality
Ronald Koeman (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
Unique

Neříkej hop, dokud nepřeskočíš....

Reagovat
LAM

"Pokud vyhrajeme všech šest zbývajících utkání, staneme se mistry,,

Reagovat
Unique

Zásah loď potopena

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman by tu mohl mít už takové vlastní pozápasové okénko.

Reagovat
montaigne33

přesně

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
marke7

Vzpomínám si na články ke konci loňského roku, jak byl všem pro smích a ejhle

Reagovat
Mercury

já jsem ho sám na podzim hodně kritizoval, ale musím uznat, že od nového roku ten tým ušel velký kus cesty a určitě na tom má i Koeman nemalou zásluhu, takže jsem fakt příjemně překvapen nejen progresem naší hry, ale i některých Koemanových trenérských rozhodnutí..ikdyž přípomínky mám k němu pochopitelně pořád...což jsem ale možná měl i vůči Guardiolovi

Reagovat
smazaný uživatel

No, nic proti, ale Ejhle co? Kdyby vymyslel něco navíc, něco speciálního, díky čemuž by se hra Barcy tak zlepšila, že by se díky tomu vrátila do boje o titul, tak klobouk dolů. Jenže těch důvodů, proč se do toho boje vrátili, bylo víc, ale nemyslím si, že by to bylo díky jeho genialitě. Real pronásledují zranění, Atletům došel dech. To byly největší důvody.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, má svoje chyby a nie je perfektný, ale on niečo naviac práve vymyslel, to sa mu nedá uprieť a jeho plán zafungoval. Systém s 3 stopérmi tomu aktuálnemu tímu presne sedí a z veľkej časti zakrýva jeho slabiny. A to je podľa mňa ten najvačší prínos Koemana, že sa snažil prísť s niečim novým narozdiel od jeho predchodcov a systém prispǒsobil hráčom, čo má práve k dispozícii, nie naopak. Tých okolnosti, prečo má aj po tom pokazenom úvode obrovskú šancu na titul je viacej, to áno, ale on robil čo mohol. Za posledných 5 mesiacov stratila Barcelona v lige body len trikrát a to o niečom svedčí, takže si zaslúži uznanie.

Reagovat
marke7

Tvl co to meleš? Koeman udělal neskutečnou robotu s tím týmem, zapracoval mladíky, vyzkoušel řadu rozestavení, našel konečně systém co funguje. A to nemluvím o tom, že u většiny zápasů, ve kterých Barcelona ztratila, tak to nešlo za Koemanem, ale osobní chyby hráčů. Faktor Lenglet má zrovna tuto sezónu, vážně fazónu.

To, že konkurentům došel dech je úplně irelevantní. Koeman udělal s Barcelonou sérií a díky tomu je tam, kde je. Kdyby ne, není se o čem bavit.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Nemelu, mám jen jiný názor a jak je vidět, kdo to vidí jinak, s tím se nehodláš bavit, protože jen tvůj názor je správný. Je fakt, že by z toho materiálu možná nikdo víc nedostal. Ale je tam pár věcí, které by jako trenér mohl a měl vidět a změnit.

Reagovat
sylarko

Reagovat
patas92

Reagovat
Eichel

Reagovat
sylarko

ale sak aj keby vymyslel nieco genialneho a hrali by najlepsi futbal na svete, tak pokial by atletico nestratilo, tak mozme vyhravat kazdy zapas 10:0 a je nam to prd platne. taze si tieto alibisticke reci nechaj pre seba...

Reagovat
dreambox61

Uz jsem to tady psal Barca se zvedla o 300 procent!!! Real je ze hry protoze ma tezky los.Barca bude mistrem,bravo KOEMAN,kazdy musi uznat ze tomu rozumi,kdyz hrali se SEVIL.tak rvni gol padl po 40 prihravkach a druhy po 60,tak to uz je mazec!!!

Reagovat
Slavia10

Ja vidím největší posun v tom, že Koeman přinesl to co odešlo maprosked s Enriquem. Tu Barcelonskou DNA, ten mentální pocit, že Barca zvládne všechno a hrače včetně Messiho přesvědčil, že je součást Barci a má to v srdci .

Reagovat
Slavia10

Naposled*

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni ho kritizovali, nikdo mu nevěřil, ale způsob jakým zapracoval mladý hráče je obdivuhodný.

Reagovat
Mercury

Byla to zpocatku spis znoucetnost, ale Dest, Mingueza i Pedri jsou rozhodne prislibem. U Moriby si nejsem uplne jisty a jeho totalni ignorace Puiga je podle me zbytecna a na skodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Puig by měl dostávat více prostoru.

Reagovat
sensei25

Co mate s tym Puigom pre boha?

Reagovat
sokar

nepamätám si, kedy naposledy mal niekto taký hype ako Piug

Reagovat
dreambox61

Ma skolu JOHANA a ta se v katalansku ceni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele