Vydařená oslava 120. výročí Nice, Saint-Étienne uštědřilo nejvyšší porážku od roku 1951

Dnes, 10:20
Aktuality
Oslavy hráčů OGC Nice. (© AFP)

Nice dokázalo jako první tým po 27 letech nastřílet v utkání francouzské ligy šest gólů za poločas. Nováčka nejvyšší soutěže Saint-Etienne nakonec v pátek deklasovalo 8:0 a uštědřilo mu nejtěžší porážku za 73 let. Domácím vyšla skvěle oslava 120. výročí založení klubu, k níž nastoupili na zaplněném stadionu ve speciálních dresech.

"Takovéhle zápasy moc často nezažijete, jestli vůbec," řekl kouč Nice Franck Haise s tím, že si bude utkání pamatovat do konce života. Jeho svěřenci si připsali v pátém kole druhou výhru. Dvakrát skóroval devatenáctiletý německý útočník Youssoufa Moukoko, který v Nice hostuje z Dortmundu.

Obránce hostů Léo Pétrot neskrýval rozčarování. "Měli bychom se stydět. Je to ostuda," uvedl. Saint-Etienne má na kontě tři body.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
Thelvin

Čeká nás sezóna plná bolesti...

Reagovat
eder

Bez bolesti není radosti...

Reagovat
Israha

V tom týmu neexistuje záloha, na hrotu jsou jen dřeváci a Abdelhamid jako lídr obrany je absolutní vtip, včera individuální chyby snad u půlky obdržených golů. Proti Lille mi to přišlo relativně ok, ale to bylo spíš blbým dnem soupeře, než čímkoliv jiným. Tam nezbývá, než hrát beton a spoléhat na Davitašviliho s Cafarem, že to v brejcích potáhnou a něco si tam o Sissoka ve vápně poodrážejí do šancí (Stassin nemůže hrát základ ani omylem, horšího útočníka jsem v Ligue 1 dlouho neviděl). Na víc ten kádr, zdá se, nemá .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele