Voříšek k postupu Sparty do Ligy mistrů: Zlomovým bodem byl příchod Briana Priskeho

28.08., 09:34
Rozhovory
Fanoušci Sparty (© AFP)

Ligu Mistrů ve sparťanském dresu nejprve okusil, aby následně v sezoně 2004/2005 vybojoval svůj jediný titul v životě. Vydatně tak přispěl k poslední účasti pražské Sparty v milionářské soutěži. Petr Voříšek (45) nyní osobně na Letné sledoval, jak se jeho oblíbený klub po dlouhých 19 letech znovu dostal mezi evropskou fotbalovou elitu.

"Gratuluju klukům i fanouškům, protože na celý klub čekají krásné zápasy. Přál bych si aby na Letnou přijela ta nejlepší jména. Postup si Sparta zasloužila, protože měla celý dvojzápas pod kontrolou. V odvetě Birmančević neproměnil penaltu, kluci si to ale pohlídali a doma nakonec potvrdili výsledek ze Švédska," řekl Voříšek bezprostředně po postupu.

"Před dvěma roky fanoušci nadávali na Tomáše Rosického i Tomáše Sivoka. S příchodem Briana Priskeho ale celý klub udělal obrovský progres. Když jsem minulý rok viděl jakým stylem Sparta trénuje, jak hladoví na tréninku všichni byli, tak mi bylo jasné, že ten úspěch jednou přijít musí," přiblížil bývalý bek Letenských změny, které se na Spartě pod vedením trenéra Priskeho odehrály.

Ve středeční epizodě Livesport Daily jsme také probírali:

Co pro něj znamená vidět Spartu znovu v Lize Mistrů?

Jak vnímá její šance v evropské konkurenci?

Jak se proměnila kultura v klubu?

Všechny díly Livesport Daily najdete také na - Apple Podcasts.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
PBLead

Voříšek pls

Reagovat
nani92

*odchod

Reagovat
verv

Asi nejzbytečnější rozhovor, co jsem zatím na livesportu slyšel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele