Vlašim má nového trenéra, místo Hyského přichází debutant Majer

11.06., 08:15
Aktuality
Aleš Majer (© FC Sellier & Bellot Vlašim)

Vlašim bude v druhé lize trénovat Aleš Majer. Sedmý tým uplynulé sezony druhé nejvyšší soutěže na webu uvedl, že dosavadní kouč B týmu pražské Dukly nahradí na lavičce Martina Hyského, jenž míří do Karviné. O přesunu Hyského do slezského klubu, který uhájil prvoligovou příslušnost v baráži, spekulují média od května.

"Jsme rádi, že jsme uzavřeli s Alešem Majerem dohodu a právě on povede náš tým jako hlavní trenér od prvního okamžiku letní přípravy. Ještě musíme doladit kompletní složení realizačního týmu, s kterým bude pracovat na tom, aby byl náš tým úspěšný," uvedl v prohlášení předseda představenstva vlašimského klubu Petr Lajda. "Martinu Hyskému bychom rádi touto cestou poděkovali za jeho práci pro náš klub a v jeho novém angažmá mu přejeme, aby se mu dařilo," dodal.

Čtyřiačtyřicetiletý Majer si odbude premiéru v roli hlavního kouče v druhé lize. Na Dukle působil u dorostu a poté u béčka hrajícího třetí nejvyšší soutěž ČFL.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Moshe Dajan

Horší než Hyský Majer nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele