Vlašić si přivodil svalové zranění, mistrovství Evropy pro něho skončilo

18.06., 13:23
Aktuality
Nikola Vlašić (© AFP)

Chorvatsko na úvod evropského šampionátu nestačilo na Španělsko a prohrálo 0:3, nyní zaznamenalo další ztrátu. Mimo hru je Nikola Vlašić, ofenzivně laděný záložník Turína si natrhl stehenní sval a turnaj pro něho předčasně skončil.

Vlašić za národní tým odehrál 56 zápasů a sobotní duel sledoval jen z lavičky. Osudným se mu následně stal včerejší trénink, s přitahovačem přitom měl problémy už před akcí v Německu.

"Nikola vynaložil obrovské úsilí, aby týmu na mistrovství Evropy pomohl a je nedílnou součástí našeho kádru. Bohužel si přivodil druhé zranění, mohu mu jen poděkovat za vše, co zde udělal," posteskl si trenér Zlatko Dalić.

"Nové zranění mi znemožní pokračování na turnaji, moc mě to mrzí. Udělal jsem všechno kvůli tomu, abych byl připraven a rád bych poděkoval trenérovi a jeho týmu za to, že mi dali příležitost. Týmu věřím, určitě uspěje a od dnešního dne jsem jeho největším fanouškem," řekl Vlašić.

Autor: Tomáš Pavlík / x.com/HNS_CFF

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele