Varela: O Heitingu jsme se všichni báli

24.03.2009, 12:43
Aktuality
Takřka hororové utkání sehrálo v neděli večer Atletiko Madrid na hřišti Mallorky. Klub z hlavního města prohrál 0:2, navíc se mu zranil Johnny Heitinga. Nizozemský obránce po srážce s Davidem Navarrem ztratil vědomí a musel být okamžitě převezen do nemocnice.

"Bál jsem se o něho. My všichni, protože padl na hřiště, byl v bezvědomí a nevypadal vůbec dobře. Mysleli jsme si, že je to špatné a dokonce jsme se obávali zapadlého jazyku. Je to kolega a všichni jsme se o něho obávali," prozradil Varela.

K nepříjemné srážce hlavami došlo těsně před koncem prvního poločasu ve chvíli, kdy si Heitinga naskakoval na centrovaný míč. Nizozemský obránce v pondělí opustil nemocnici, otázkou ale zůstává jeho přesný zdravotní stav a to, zda pomůže národnímu týmu v následujících zápasech kvalifikace o postup na MS 2010.

"Moc o tom říci nemohu. Mám bolesti hlavy, ale může to rychle odeznít. Na druhou stranu můžete slyšet o lidech, kterým zotavení trvalo poměrně dlouho. Na srážku s Davidem Navarrem si nevzpomínám. Pět až sedm minut jsem byl v bezvědomí a probudil se až v ambulanci. První testy odhalily otřes mozku a zlomenou kůstku v očním důlku. Zároveň mám nateklé oko," prohlásil Heitinga.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com, goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brzke uzdraveni.

Reagovat
smazaný uživatel

Gute Beserung

Reagovat
smazaný uživatel

přeju také výborný hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

brzo se uzdrav

Reagovat
smazaný uživatel

Nepěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž ho nemám rád tak s tímto nemá nenávist co dělat takže přeji brzké uzdravení

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt hnus ale je, že ten hráč s kterým se srazil se musel nejdřív na Heitingu podívat a až pak začít hrát ,,strašlivou" bolest a lehnout si vedle něj .

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to tak připadalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty blázne to musela bejt PECKA, Přeji brzké uzdravení Johny

Reagovat
smazaný uživatel

je to brej hráč doufám že se brzy uzdravý znamená pro atletico hodně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele