Valverde ve Valencii pokračovat nebude, rozhodl se odejít

02.06.2013, 08:25
Aktuality
Na lavičce Valencie před rokem skončil Unai Emery, jehož nahradil nakonec neúspěšný Mauricio Pellegrino, delší dobu pak španělský celek nepovede ani Ernesto Valverde. Někdejší kouč Villarrealu nebo Olympiakosu se kvůli nestabilní situaci uvnitř klubu sám rozhodl neprodloužit smlouvu...

"Toto byl můj poslední zápas. Moc mě to netěší a není to jenom kvůli tomu, že jsme se nedostali do Ligy mistrů, rozhodl jsem se tak kvůli situaci uvnitř klubu. Tato rezignace je spojena s nestabilitou uvnitř klubu, nebýt toho, zůstal bych," sdělil po včerejší prohře v Seville, která Valencii odsoudila ke konečnému pátému místu v tabulce a Netopýři si tak po několika letech nezahrají Ligu mistrů.

Valverde přišel do Valencie na začátku prosince a tým po špatném startu do sezony dokázal vrátit do boje o Ligu mistrů. Klub je aktuálně bez prezidenta a čekají ho volby, snazší by mohlo být hledání nového kouče, kandidátem na uvolněný post je někdejší obránce Valencie Miroslav Djukić, který končí ve Valladolidu.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
Tuxedo

Reagovat
smazaný uživatel

Nestabilitou? Má někdo bližší info?

Reagovat
Messiáš

Tak v dubnu odstoupil Manuel Llorente, teď je to dost na vodě s tím, kdo Valencii bude vlastně vést, řekl bych, že narážel na to..

Reagovat
smazaný uživatel

...a to je dobře nebo ne?Má tam jít Vela,tak mě zajímá jestli to není jen kachna

Reagovat
Kongo

Kam má jít Vela?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že je Rafa už v Neapoli

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia je v dost velkych srackach ... tak preco ju nedostat do vacsich ze...? ten nech je len pekne tam kde je .... ani tam neostane dlhsie ako do decembra...

Reagovat
smazaný uživatel

o čom? práveže netopier má hráčov na jeho hru

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne ta sere ten Rafa To uz je diagnoza

Reagovat
Kongo

Díky Ernesto,zvedl jsi náš tým z totálních sraček.Musím říct,že po tom úvodu jsem nevěřil vůbec v to,že bysme ještě mohli bojovat o LM,ta situace byla opravdu vážná a hraniční.Takže díky.

Reagovat
-Kopy-

gracias ernesto , takhle dobrej kouč nás nevedl hodně dlouho...určitě se po týdle zkušenosti jednou vrátí....kdyby llorente pokračoval, tak by určitě zůstal, je to škoda...ale naštěstí je dobrá náhráda, musí to dopadnout, Djuko

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Snad přijde Djukič

Reagovat
smazaný uživatel

Je ho škoda.. to páté místo je hlavně jeho zásluha..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je velka skoda. vcera to mala Valencia vo svojich rukach, bohuzial posledny krok byva najtazsi. verim, ze Valencia prekaze to, co ju dlhe roky v lige zdobi - psychicka sila - a ani pripadne odchody ju neoslabia a o 2 roky budu opat trapit tych najlepsich v LM.

Reagovat
aurelio

Videl si ten zápas? Valencia robila, čo sa dalo, ale jeden muž bol proti.

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel, preto som ho ani slovne neohodnotil. chcel som si to pozriet zo zaznamu, ale podla tvojich slov by som sa len nasral

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele