V Serii A takto hrát prostě nemůžeme, říká Zamparini

25.08.2014, 20:50
Aktuality
Na Apeninském poloostrově o nadcházejícím víkendu startuje další ročník Serie A a v nejlepší náladě do prvního duelu se Sampdorií nepůjde nováček z Palerma. Sicilskému klubu se nepovedla generálka, ve třetím kole Italského poháru doma vyhořel s Modenou a prohrál 0:3...

"Beppe Iachini (trenér Palerma - pozn. red.) experimentoval s Milanem Milanovićem a Zouhairem Feddalem, ale ani jedna změna se v jejich případě neukázala jako moudrá. Tým, který o víkendu nastoupí k ligovému zápasu, nesmí být tím, který jsme viděli v sobotu v zápase s Modenou, jež na nás loni ve druhé lize ztratila 25 bodů," upozorňuje prezident Maurizio Zamparini.

Zamparini je znám svou nesmlouvavostí v otázce trenérů, které po nezdarech často střídá. Jeho tým v sobotu nezvládl úvod a závěr první půle, po níž prohrával 0:2, třetí úder mu tři minuty před koncem zasadil Schiavone.

"V Serii A takto hrát prostě nemůžeme," ví moc dobře Zamparini, jehož celek do ligového ročníku vstoupí nedělním domácím utkáním se Sampdorií.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (186)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Anthony Hopkins no.2

Reagovat
smazaný uživatel

Pepa Laufer.

Reagovat
olis

super ze je Palermo so Zamaparinim s5, jeho vystupy mi chybali

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Snad stratia este jedno miesto v LM

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že vás slováky koeficienty nezajímají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Jovemu to začíná pálit, tomu to snad nejde nepřát.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Jajinek

myslím, že mi po včerejšku všichni ti, co aspoň z 1% uvažovali, že by se Jove mohl v létě vrátit do Itálie, musejí dát za pravdu, že to byla naprostá nereálnost

Reagovat
M11

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná práce - Modena

Reagovat
10

http://gianlucadimarzio.com/roma/roma-tutto-fatto-per-manolas-i-dettagli-delloperazione/

Podle Di Marzia hotovo jak ohledně Benatii, tak ohledně Manolase (13 mega, kontrakt na 5 let). Myslel jsem si, že 5 dnů před koncem mercata už ho AS neprodá, tohle je velkej zásah do týmu...

Reagovat
danko10

Rím si totiž spravil z predávania kľúčových stopérov až po predstavovačke tímu letnú tradíciu, podobne ako kedysi Arsenal a Lazio s predajom kapitánov.

Reagovat
Maritazzi

Jenže on podle toho vývoje v posledních dnech už zůstat nemohl. Od toho prvotního zájmu od Bayernu zůstal prakticky mimo tým, nechtěl se účastnit ani prezentace týmu, neřešil fanoušky... Je mi to líto, ale očekával jsem, že i on se zachová jinak. V tomhle vidim obrovskou práci agenta.

Manolas by neměl přijít sám, nejčastěji se píše asi o Bašovi, pak to bude počtama v pohodě, výkonnost už je věc jiná.

Reagovat
10

Jasně, to je bohužel druhá věc...

Tohle je totální svinstvo a mělo by se to nějak začít řešit, bál jsem se toho i u Vidala, hráče to prostě totálně rozhodí, když vidí že může brát třeba 2x tolik peněz, nebo že může jít do většího týmu. Odchod pak v konečným důsledku může být to nejlepší řešení, protože ten hráč je stejně úplně mimo...

Reagovat
Maritazzi

Přesně tak, on v poslední době prej i odmítl podepsat fanouškům autogramy, to je úplně na palici, odstřihl se od týmu. Problém je, že si každej myslí, že po vydařený sezoně (čím dál častěji i menším časovém úseku) může dostat dvakrát větší plat. Kluby v Itálii teď nejsou v situaci, kdy ty peníze daj. A jak říkáš, i u Vidala tohle byla prakticky jediná hrozba.

Reagovat
Pinturicchio

Tak to sem na ty římské stopery zvědavý. Astori prej trága, Manolas zas takové terno prej taký není (psal Saian), Kaštana držel, stejně jako celou obranu, "nad vodou" Benatia ... no a ty kraje vlastně nejsou taky bůhví co.

Reagovat
Maritazzi

Castan už první sezonu ukazoval, že ho nikdo držet nemusí. K Manolasovi víc třeba tady http://www.squawka.com/news/how-does-kostas-manolas-compare-to-other-world-cup-stars/157788, tam jako problém vidím, že není vůdce obrany. Sabatini k němu ale udělá ještě někoho. Jako určitě to není optimální, ale že bych se bál, že si to nesedne..

Reagovat
danko10

Kde berieš tú istotu, že okrem Manolasa príde ešte niekto?

Reagovat
Maritazzi

Minimálně v Rudiho zalíbení v Bašovi, teď viděl, jak na stoperu čtyřčlenný vypadá Dani a jak se prezentuje Astori.. Nepůjdou do sezony s jediným pravonohým stoperem, který neodehrál ve větší lize nic (i když já mu celkem věřím).

Reagovat
danko10

Baša je zranený a ešte sa nevie na ako dlho. By som vážne podpísal Yepesa.

Reagovat
Maritazzi

Yepes by byl fajn. U Baši jsem četl něco o třech týdnech, ale nevím nakolik je to teda potvrzený. Ty stopeři snad nebudou takovej průser, řešil bych spíš ještě nějak rychle ten levej kraj.

Reagovat
danko10

To je asi utópia. Podpísali sa Cole a Urby a na súpiske je stále Barza.

Reagovat
Maritazzi

Ten byl zas včera někde na vyšetření, s ním už počítat nemůžem. No a ti dva...

Reagovat
danko10

Kvalitatívne máš jednoznačne pravdu, len si nemyslím, že by došli pre srandu králikom, takže budeme veľmi pravdepodobne s láskou spomínať na Miloša.

Reagovat
Alberto Aquilani

Romagno je vraj dohodnutý so Sampou, s 3 stopermi snad do ligy nepojdeme :P

Reagovat
Pettirosso

Ano? Ja to ted vubec nemam cas sledovat, ale prislo mi, ze si ho nechavaji az jako nhradni plan, kdy by nevysel zadnej Coates, Campagnaro atd... Aha, vlastne tak proto asi

Reagovat
10

Manolas bude výhledově dobrej, ale ten přechod do systému AS a calcia podle mě bude bolestivej, on je dost "divokej", takovej klasickej stoper dnešní doby, kterej řeší situace až v tý druhý fázi

Reagovat
Maritazzi

Jo no, to je i v tý analýze u toho čtení hry. Proto by se hodil ještě někdo starší, kterej by mohl zmírnit tlak.

Reagovat
Alberto Aquilani

Castan odohral svoje najlepšie zápasy práve bez Mehdiho, on bol kvôli nemu v dosť úzadí, Mehdi je tá chobotnica, ktorá pri sebe ani nikoho nepotrebuje a rieši situácie aj za iných ...

Reagovat
CubONE

Skoda ho. Keby to aspon nebol Bayern.

Reagovat
Pettirosso

Dobry, tak neoslabila jen Juve, ale i jeji nejvetsi konkurent AS. Hned se mi o neco malo lip dycha.

Reagovat
Furia Ceca

My jsme oslabili?!

Reagovat
smazaný uživatel

Patrně Conte.

Reagovat
Furia Ceca

Jestli jo, tak tenhle názor nesdílím. S Allegrim to teď bude jiný, ale nemyslím že horší. Naopak si od něj slibuju průlom v Evropě, protože ten by s Contem prostě nepřišel... Nerad to říkám, ale podle mně to tak je.

Reagovat
Pettirosso

Chtel bys radeji v lize skoncit 2-3 a postoupit do semifinale LM, nebo vyhrat ligu trhnout evropskej rekord 2x a vypadnout ve skupine s tim, ze dojdes do semifinale v EL? Notabene ten prvni rok vypadl az s pozdejsim vitezem Bayernem ve ctvrtfinale, kdy dostal mnohem min, nez slavna Barcelona jeste s Pepkem

Reagovat
Furia Ceca

Hádám, že to byla reakce na mě a ne na Bianconera... Já myslím, že dokážeme dojít do SF LM + vyhrát i ligu. Za ty rekordy v Serii A jsem samozřejmě rád, ale považuju to jako menší kompenzaci za Evropu. Kdybychom udělali v Evropě konečně nějaký pořádný výsledek, tak je mi jedno, jestli uhrajeme Scudetto se 114 body nebo ho získáme v posledním kole o skóre.

Reagovat
Pettirosso

Jo sorry, mobil btw u Maxe si se scudettem vubec jistej nejsem

Reagovat
Furia Ceca

V pohodě. Tak vzhledem k mohutně posilujícímu AS to asi bude letos těžší než obvykle, navíc může někdo překvapit (Neapol, Fiore, Inter). Ale to nic nemění na tom, že Max má pořád dost kvalitní kádr na scudetto. Osobně to vidiím tak, že největším nepřítelem budeme my sami pro sebe.

Reagovat
Pettirosso

Jestli by se Pippovi podarilo ozivit Torrese a najit zase v nem toho zabijaka, tak by to byl vybornej kauf. Bohuzel uz mu spis neverim, tolikrat jsem mu veril, ze se do toho dostane, ale v te letargii je uz strasne dlouho

Stale je mi zahadou, proc nejdou po Chichritovi

Reagovat
Yanek

To je všechno z bláta do louže, ani Chicarito by nebyl výhra. Ale Torres je teda síla, i když pořád lepší než Panděv. Nadávat na vedení ale nemá cenu, oni se ani nesnaží mít nějakou koncepci. Jinak by tahle situace nemohla nastat.

Reagovat
10

to je fakt jen lepení z toho, co se zrovna připlete do cesty...chudák Pippo

Reagovat
Pettirosso

Naopak si myslim, ze Chicharito byl trefa do cernyho byl, sice je taky v utlumu, ale na rozdil od Torrese ne tak dlouho a hlavne je dost mladej. Sice to neni typ utocnika zady k brane, to by jste museli trosku zmenit styl hry, ale ja v nem trosku vidim Pippa samotnyho a kdo jinej by ten talent z nej mel naplno dostat, kdyz ne Pippo? Sleodval sem ho v par zapasech v priprave a byl hodne nerozehranej, ale ty zablesky toho, proc byl takovej talent porad ukazoval, nrozdil od Torrese, kterej akorat ukazuje, z kolikati centimetru jde nedat gol. Pri pravidelnym nastupovani a duvere trenera bych se nedivil, kdyby u vas zaril

Reagovat
Yanek

Doklepávat může Pazzo, který zná ligu a nebude stát balík. Nehledě na to, že tyhle typy hráčů potřebují silnou podporu zálohy a míče do vápna od kreativních křídel. Za úplně jiných okolností bych se mu nebránil, ale pořád to podle mě není jednička na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem opravdu zvedavej co z toho Galliani vyvari... priorita je hrot. utocnik a zaloznik,...casu je malo

Reagovat
CubONE

Chicharito za 4 roky v Anglicku neodohral snad jediny naozaj podareny zapas, ked bol v zaklade. Jeho najvacsia sila bola, ked ako rychly utocnik prisiel v druhom polcase a hral proti unavenej obrane. Sice techniku a prihravky neskutocne zlepsil, stale je to utocnik, ktoremu sance musis vytvarat, sam nic nespravi. Nehodi sa.

Za mna Torres.

Reagovat
DelPiero137

Torres je skor marketingovy tah, najznamejsia tvar ktora by bola v AC.

Reagovat
Maritazzi

Manolas je v Římě, za chvilku zdravotní.

Reagovat
danko10

V tejto situácii s obranou bude zázrak, keď nás Viola hneď na úvod strašne nezničí. Som zvedavý, ako dlho bude trvať, než sa tá štvorička, čo to bude hrať pravidelne (a z koho vlastne) vykrištalizuje.

Reagovat
Maritazzi

Manolase čekám v základu už proti Viole, naštěstí pro nás neni Rossi, snad to nějak ukopem.

Reagovat
danko10

To je nereálne. Po troch tréningoch nemôže vletieť hneď do zápasu a kardinálne to neposrať. To by bolo na škodu jak pre Rím, tak pre jeho psychiku.

Reagovat
Maritazzi

Je to zoufalý, ale já bych se tomu vůbec nedivil.

Reagovat
danko10

Ty voe, to bude vzrúšo v soboru.

Reagovat
Maritazzi

Odpoledne prej už má trénovat, ono se to fakt stane

Reagovat
Alberto Aquilani

akurát by som poprosil, aby hral stopera s DDR a nie s Astorim

Reagovat
Maritazzi

Už bude Castan ne?

Reagovat
danko10

Ne.

Reagovat
Alberto Aquilani

nebude práveže ....

Reagovat
smazaný uživatel

Burdisso nastoupil v den přestupu a situace dost podobná téhle.

Reagovat
Alberto Aquilani

tak im by mal chýbať Pepino a Peq.... ked tam bude DDR to zas tak hrozné nebude, on by normálne patril do TOP10 stoperov v lige, a to som ešte mierny :P

Reagovat
Alberto Aquilani

Si to prípadne preložte

Ma il Manolas che abbiamo preso è fratello di quello che oramai era andato all'Arsenal e che aveva già fatto le visite mediche?!

Reagovat
10

mě napadlo, jestli Italové nešetří a neposílají ty hráče na prohlídky do Anglie, to by totiž všechno vysvětlovalo

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
The Krupy

Ako....prečo sme nekúpili toho Manolasa? Kvalitný, za dobrú cenu.

Reagovat
10

Ogbonna, Bonucci, Chiellini, Barzagli, Caceres, Marrone, příští rok Rugani...navíc pokud chce hrát Allegri s čtyřčlennou obranou

Reagovat
Pettirosso

Pokud chce hrat s triclennou obranou, tak Bonucci je absolutne nepouzitelnej, Caceres taktez (spis na PO), Ogbonna ...hm supr a zustava ti KO Barza, DM Marrone, kterej nehral ani v Sassuolu, jeste bez posil, a Chiellini. Takze aktualne mame do 4 clenny obrany jedinyho poradnyho beka a to jeste kopyto, co neumi rozehrat. Idealni

Reagovat
The Krupy

Reagovat
10

Krupy se ptal, proč jsme nekoupili Manolase, já jsem mu napsal důvod, kterým je kvantita, drahá kvantita.

A až Manolas bude hrát v obraně, která udělala za sezonu v calciu 102 bodů a 3 roky za sebou vyhrála Scudetto, tak se můžeme bavit o tom, jak jsou proti němu vlastně všichni naši stopeři nepoužitelný

Reagovat
DelPiero137

Na toto musim reagovat stoperi u nas napriek vysledkov su najslabsi clanok.

102b 3xscudetto su fajn ale treba zohladnit okolnosti. Barza v zivotnej forme + Conte. Pravdepodobna zmena rozostavenie v ktorom vacsina nasich stoperov hrat nevie.

Nehovoriac o tom ze fail v LM a EL ide na vrub obrany, konkretne stoperov!!!

Reagovat
10

mě o našich stoperech nemusíš vyprávět ale kde je záruka toho, že by Manolas byl lepší než Bonucci, nebo třeba Ogbonna? o tom mluvím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

To posudit nedokazem, len hovorim ze sa nesmieme uspokojit s tym co mame

Vychadzal som z toho ako ho tu chvalili. Aj tak mam pocit ze vedenie aj Conte s tym robit nic nechceli. Vysledky boli, zaklad tvoria Taliani/Juventini.

Reagovat
Pettirosso

Okej

Nicmene s tim machrovanim bych brzdil, ted uz nas netrenuje Conte a pravdepodobne nebudem hrat na 3 stopery, kde ta defenziva byla silnejsi a ztracely se tam chyby jednotlivcu viz Leo a Martin

Reagovat
danko10

To zas budeme spod Nelči na fóre vytierať mopom...

Reagovat
Alberto Aquilani

do 3 dní si ho dá ako profilovku alebo do popisu

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo Pellegatti:

"Osobně hodně fandím příchodu Torrese, protože to odráží přání Inzaghiho. Správně komunikuje, ví jak hrát k bráně a z hloubky. Falcao je lepší, Jackson Martinéz je možná lepší, ale Torres by mohl být zajímavé a užitečné řešení.

Co se týče zálohy, loboval jsem za Rabiota. Co vím, Milán na tomto hráči pracuje od května, ale vyjednávání jsou komplikovaná. Alternativa Van Ginkel, zotavující se po zranění, je hráč, který mě zaujal..., talentovaný."

za mě je, z hlediska střídmého fanouška na konci mercata a kdysi obrovského fandy El Nina, trojice Torres - Lestienne - MVG přijatelným vyústěním. nicméně pracovat je potřeba stále ještě na odchodech. soupiska má momentálně 27 hráčů a další 3 jsou na cestě. to je bez pohárů prakticky o 5 více, než je nutno. kdyby si to chtěl někdo ověřit z oficiálních stránek, nepočítám už Didáce, který odchází do Eibaru...

Reagovat
smazaný uživatel

Cetl jsem, ze v pripade Torrese by mohl byt problem s jeho vysokym platem.. dle meho mu muzeme dat max. to co Mariovi , tzn. cca 4 mega? Torrese jako hrace soudit nebudu, nemam ho v posledni dobe vubec nasledovanyho..nicmene osobne bych si pral nekoho mladsiho perspektivnejsiho...

Reagovat
GEGE

u Torrese je problem hlavne v sebevedomi toho do stareho zeleza jeste nehazu navic je to sympatak...mnohem radsi jeho nez Destra.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, byl by jsi pro zmenu na stredu? draft, nekdy 22.00

Reagovat
10

Torres v Chelsea bere 10-12 mega euro ročně, ne? To by AC dalo ušetřený platy Balotelliho, Kaká a Robinha zpátky jednomu hráči?

Reagovat
smazaný uživatel

údajně 6, Tuttosport psal 6+2 (bonusy), Milán půjde tak na 3-4. jeho plat je samozřejmě zatím otazník, stejně jako forma transferu (hostování x přestup). pointa byla obecně spíš v tom, že bych ho bral..., ale jak píše GEGE, jsou v tom i sympatie, které přetrvaly.

Reagovat
10

tomu rozumím, ale pořád mi to přijde jako další z risků, který buď vyjdou, nebo bude mít AC v kádru dalšího drahýho kostlivce, kterýho se bude těžko zbavovat, o nějaký koncepci se moc mluvit nedá...

Reagovat
CubONE

Ja mam pocit, ze nejaka koncepcia nastane az po odchode B a G.

Reagovat
smazaný uživatel

že to není koncepční krok je týden před koncem mercata nejspíš jasné každému, jak naznačuju na začátku toho posledního odstavce, ale kritizovat dlouhodobou koncepci AC nás teď nikam neposune a ani nebyl účel toho postu to teď řešit. bavíme se o momentální situaci na trhu, kde lepší, respektive jistější varianty (když už se bavíme o risku), bohužel nevidím a potřeba na tu pozici někoho přivést je kritická...

Reagovat
Tsigi

Nejhorší je, že Matri, který stál 11 mega se odepsal po půl roce a tudíž musí přijít další hráč na stejnou pozici, který bude mít zas smlouvu na x let a bude mu 30 a zas bude hrát hovno. Tohle je ta pomyslná lavina

Reagovat
CubONE

Torresovi by zmena prospela, je to dost o hlave. Sice uz nikdy nebude taky zabijak, kedze stratil rychlost, ale stale v sebe nieco ma a hlavne si rozumie s loptou, vie prihravat a v nudzi hrat aj na kridle.

Reagovat
olis

podla mna vam to s nim pojde lepsie ako s Ballotelim, co som pozeral ten vas zapas proti Juve mal som z neho pocit ze tento rok na tom budete lepsie, mam tusaka ze Honda bude tuto sezonu skvely

Reagovat
CubONE

Honda to konecne predvedie. Len som zvedavy, kam ho bude Pippo davat. Za mna radsej do zalohy.

Reagovat
Tsigi

Tady je vtipný, že mi se do těch hráčů, kteří přicházejí za zenitem vždycky dokážeme aspoň trochu ukecat.

Reagovat
CubONE

Najdi lepsiu variantu pre nas.

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký má smysl ho odpálit předem ? Že tady budeš před ostatníma za frajera, který se nenechal "aspoň trochu ukecat" ? Taky si umím živě představit, že totálně vyhoří, ale kdybych k tomu měl přistupovat jak panca, radši bych se na Milán přestal koukat...

Reagovat
Tsigi

Pokud přijde, tak mu budu přát, stejně jako každý posile AC. Jen je pro mě těžko uchopitelný, že se budeme snažit výměnu Mario-Torres otočit v pozitivum pro AC. Taky jsem to viděl už mnohokrát, kdy na hráče, který má nejlepší za sebou upneme moc svých nadějí,.

Reagovat
panca

ja k tumu pristupuju uplne normalne

Reagovat
rufus

Je reálný, že bude chtít Zeman přivést do Cagliari Hušbauera i v jeho současné "formě" ještě v létě?

Reagovat
10

Di Marzio psal dneska ráno, že je víceméně hotovo - http://gianlucadimarzio.com/cagliari/cagliari-quasi-fatta-per-josef-husbauer/

Reagovat
rufus

Díky. Hlavně aby se tam chytl a neproseděl celou sezonu na lavičce..

Reagovat
10

pokud se neprosadí v současným Cagliari pod českým trenérem, tak to může stejně zabalit...spíš mě zajímá, kam ho Zeman chce v tom jeho 433 stavět

Reagovat
rufus

Lavička hraje se Spartou něco mezi 4-3-3 a 4-5-1, s tím že Hušbauer hraje vysunutějšího středního záložníka, kdy za ním brání Vácha a tvoří hru Matějovský. Má docela dost volnosti, často se dostává ke střele a skoro pořád se pohybuje ve středu hřiště, na strany se moc nedostává. Tahle pozice mu sedí a loni z toho těžil celou sezonu a i proto dával tolik golů.

Reagovat
10

právě, to vím...jenže takovouhle pozici v tom Zemanově rozestavení nevidím, proto bych možná spíš vsadil na levý volnější křídlo, kde ale zase doteď v přípravě nastupoval Cossu, kterýmu pod Zemanem hodně věřím

Reagovat
Votas

nevíš, jestli bude hrát Longa s Crisetigem?

Reagovat
10

Crisetig hrál v přípravě pravidelně v základu, těžko říct, co by s ním udělal příchod Hušbauera, Longo by měl být první varianta za Saua

Reagovat
Votas

dík...snad si už Longo konečně zahraje...docela ty poslední dva roky proflákal

Reagovat
rufus

Obávám se, že pozice levýho křídla by Hušbauerovi neseděla. Když už někdy ve Spartě hrál z kraje, tak na pozici pravýho křídla (v nepřítomnosti Dočkala a zranění Přikryla). Přeci jenom je to pravák, takže pokud by měl hrát ze strany, tak trochu staženější pravý křídlo.

Reagovat
Maritazzi

Já bych si ho taky představoval spíš nalevo, vzhledem ke střelbě, jinak moc nevím, co Cagliari nabídne, zvlášť v Zemanově stylu fotbalu.

Reagovat
rufus

Ideálně by měl hrát pod útočníkama, ale těžko říct, jak to Zeman plánuje. Pokud Hušbauera přišpendlí na kraj, tak ho může v zimě rovnou poslat pryč. I když se na kraji hřiště může v určitých částech zápasu pohybovat, jeho pozice je uprostřed.

Reagovat
10

teď na začátku sezony bez Krejčího hrál zleva, ne? pod Zemanem je to dost volná role, hrál mu to i Totti rozhodně si ho tam asi dovedu představit víc, než v záloze

Reagovat
rufus

Vyloženě zleva nehrál, i když v případě absence Krejčího se tam v určitých částech zápasu objevil. Čistý křídlo, ať už levý nebo pravý, určitě hrát nemůže, na to nemá dynamiku ani rychlost. Potřebuje se často pohybovat uprostřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim

Reagovat
10

Gianluca Di Marzio ‏@DiMarzio 4m

Tomorrow @MedhiBenatia will have medical with @FCBayern

Reagovat
10

pro AS 26+4, pro hráče 4 ročně na 5 let

Reagovat
Maritazzi

To je fakt prdel, že se ho ty dementi z United nesnažili za tuhle cenu podepsat.

Reagovat
10

njn, moc levnej na ně

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
CubONE

Reagovat
DelPiero137

4M by ste mu nedokazali ponuknut? Ci to uz nebolo o plate v tomto pripade?

Reagovat
Maritazzi

Na konci už to nebylo o platu.. k tomuhle přestupu to dotáhl agent.

Reagovat
Pettirosso

Co ma rikat Barcelona

Reagovat
olis

takto zadarmo ho pustat

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
olis

tak ked si to porovnas s Luizom tak Mehdi mohol ist kludne aj za 100...

Reagovat
Maritazzi

Jo a srovnej to pak třeba s Garayem... nechtěl u nás hrát, jeho agent je zmrd, kterej ho dotlačil k nárustu mzdy během roku a čtvrt asi o 3,5 milionu, s tím moc neuděláš.

Reagovat
smazaný uživatel

V našem světě ne. Hrál snad Mehdi v Premier League? Za Chelsea? Ne, hrál pouze za Řím v Serii A. To ti cenu krátí aspoň o třetinu. To jsi na cca 66 mil. Vzápětí si můžeš ukrojit další třetinu z toho, že je to pouhý Maročan, žádný Brazilec, který by byl stále na očích a v mediálním zájmu. A šup, jsi na 33 milionech. To se od 26+4 moc nevzdaluje.

Reagovat
olis

to je mi jasne, prave na to som chcel poukazat ale diki ze si to vsetko vypisal

Reagovat
10

Dnešní trénink údajně potvrdil na Chievo rozestavení 4-3-1-2 s Pereyrou pod Llorentem a Tevezem, obrana Lichtsteiner-Bonucci-Ogbonna-Evra, záloha Marchisio-Pirlo-Pogba.

Reagovat
Pinturicchio

Už to tak má i FantaGazzetta, ... ještě se prej váhá mezi Leem a Martínem. Dobře je, že na AM bude Roberto a ne Claudio, myslím, že by se stahoval moc hluboko a pletl se tam Andreovi. Každopádně bych radši viděl 4-3-3.

Reagovat
10

a já 3-5-2

Reagovat
Mr.Jindros

Snad se Allegri umoudří.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, "umoudří" je to správné slovo ... když to není jeho systém, nehrává to a dál to má fungovat jen proto, že to bylo úspěšné pod Contem. V přípravě jsme v 3-5-2 prohráli s amatérským týmem, remizovali se Cesenou, ... co si pamatuju, vždycky se ta hra výrazně zlepšila, když se přešlo na 4-3-3 / 4-3-1-2, což jsou Maxova rozestavení, která hrává snad všude, kde byl (a byl s nimi úspěšný) ...

... takže jo, no, "umoudří".

Reagovat
10

zápasy Trofeo TIM teď v sobotu si viděl?

Reagovat
Pinturicchio

Ne.

Reagovat
10

takže si viděl jen ty zápasy s výběrem rybářů, s výběrem pošťáků a s výběrem křováků?

Reagovat
10

protože AC nám s podobným fotbalem, který bude hrát Chievo, mohlo dát 3 góly za ten poločas...

Reagovat
Pinturicchio

Ano, plus Cesenu.

Reagovat
Mr.Jindros

"co si pamatuju, vždycky se ta hra výrazně zlepšila, když se přešlo na 4-3-3 / 4-3-1-2"

to je krajně neprůkazné tvrzení, zbytek je hodnocení přípravných zápasů, které nikdy o ničem nerozhoduje a jejich výsledky dlouhodobě nekorelují výsledky potom v lize

Reagovat
Pinturicchio

Jj, krajně neprůkazné, když jsem na ty zápasy koukal. Jediné, co je neprůkazné je to, o čem píše 10 a sice to, jak to ty amatérské výběry prověřily, prosím tě.

Reagovat
Mr.Jindros

Jaké zápasy máš na mysli?

Reagovat
Pinturicchio

Přípravu, samozřejmě. Pro mě je nesmysl, aby Max zůstaval u 3-5-2 jen proto, že to fungovalo pod Contem. Není to jeho systém, nehrává to.

Reagovat
Maritazzi

Nevím, ale 3-5-2 byl Conteho systém?

Reagovat
10

Ne, nikdy to nehrál, ale ten kádr pro to prostě měl největší vlohy. Conte začínal s 4-2-4 a později s 4-3-3

Reagovat
Maritazzi

Právě na to narážím.. já obecně nemám rád trenéry, kteří neumí přizpůsobit systém hráčům. Nevěřím, že Allegri využije potenciál toho týmu, už jen kvůli Asamoahovi.

Reagovat
Mr.Jindros

Jj.

Reagovat
10

Allegri není blbej, já doufám, že to "4-3-něco" trénuje jen jako alternativu k tomu 3-5-2, který má ten kádr zažitej...rozhodně jsou zápasy, kdy jsou vhodnější rozestavení než 3-5-2, hlavně často v Evropě

Reagovat
Maritazzi

To určitě jo. Já říkám, letos jsem neměl čas sledovat ani nás, ale překvapila mě ta informace, že proti Chievu chcete jít v téhle sestavě, to bych fakt věřil tomu, že první možnost bude 4-3-něco.

Reagovat
Pinturicchio

Nebyl, ale Maxe taky nemám za tak kvalitního trenéra, jako je Conte.

Reagovat
Mr.Jindros

Postupně se jím stal.

Reagovat
Maritazzi

To vím, ale beru to tak, že se dokázal výborně přizpůsobit hráčům, které měl k dispozici.

Reagovat
Pinturicchio

Já už tomu 3-5-2 nevěřím, pod Maxem duplem.

Reagovat
smazaný uživatel

ten trojobráncovej systém mi byl vždycky trnem v oku

Reagovat
10

bez Barzy to podle mě bude jen otázka času, pokud chce trvat na 4-3-whatever

Reagovat
Pinturicchio

Barza má být zpátky dřív, než se čekalo, ale i tak to ještě chvílí potrvá, no. Každopádně s tím materiálem na stoperu je to o hubu tak, jako tak, když si vemeš, co Bonucc vyváděl i proti těm amatérům.

Reagovat
stuff

Reagovat
Jajinek

já myslel, že tím, že Pintu to spojení číslic 4-3-3 používá snad častěji, než Jirka Luňák v Okresním přeboru, už o té blbosti přesvědčil i ostatní...a koukám, že ne

Reagovat
Pinturicchio

Táhni už, proboha.

Reagovat
Jajinek

sorry

Reagovat
Pinturicchio

Neomlouvej se, prostě na mě nereaguj a neotírej se o mě věčně.

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole... já se snad nebudu radši koukat.

Reagovat
Mr.Jindros

Nervy mám jenom jedny.

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini a Vidal jsou zranění nebo co?

Reagovat
Pinturicchio

Chiello má trest, Vidal pořád to koleno.

Reagovat
Furia Ceca

Aha, tak to jo. Sorry za reakci dole ↓.

Reagovat
Pinturicchio

Svět se kvůli tomu snad nezboří, no.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Il Architetto

Chudák Asa.

Reagovat
10

já doufám, že i případně v tý čtyřčlenný obraně bude hrát on, protože Evra teda zatím nijak nepřesvědčuje, Asa naopak i na týhle pozici hrál výborně

Reagovat
Maritazzi

Hm, Cole u nás taky ne. Jsem zvědavej, jaký nakonec budou mít sezony.

Reagovat
10

ve vašem případě je trošku nevýhoda ten backup v podobě Urbyho, no

Reagovat
brenk

ja sa tomu prechodu nebránim, aj keď chápem argument, že sme s 352 boli úspešní a ten tím je na to dobre poskladaný, Allegrimu to zjavne nevoní a trebárs aj Marchisio sa teraz v rozhovore vyjadril, že pod Contem mali všetko podrobne naučené a ten systém bol proste o organizovanosti, v tom by asi Allegri ťažko pokračoval. Nech si radšej začne niečo svoje aj keď to zo začiatku môže byť mierne kontraproduktívne.

Čo sa týka Kwadwa tak je mi veľmi ľúto, že nemá momentálne miesto, na bekovi je kopa jeho dobrých vlastností zabitých, tak som zvedavý ako sa to vyvinie...

Reagovat
M11

ze jdeme do sezony s dvojkou Leo - Ogbo uz jsem se po TIMu smiril ale jestli posadi hrace s nejlepsi konzistenci vykonu za delsi dobu (potvrdil to i v priprave) tak at jde Max do prdele.. tohle stejne nemuze dopadnout jinak nez se vratit k 3-5-2.. bude to ale asi potreba parkrat narazit jestli to u Maxe ale vubec pomuze..

Reagovat
Pinturicchio

Buffon - Evra, Ogbonna, Bonucci, Lichtsteiner - Pogba, Pirlo, Vidal - Asamoah, Llorente, Tévez ... je po problému.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Pettirosso

Asa

Reagovat
DelPiero137

Aka ina moznost na stoperov sa aktualne na Chievo ponuka? Martin, Marrone?

Comana sme poslali na hostovanie alebo je na supisku pre SA?

Reagovat
smazaný uživatel

Coman nikam nejde, bude pomyslným pátým útočníkem. Žádný Shaqiri, Chicharito ani Podolski.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Furia Ceca

Vidal na lavičce? A Chiellini je zraněnej nebo co? Jinak toho Ogbonnu nechápu...

Reagovat
Jajinek

Výměna Insigne x Guarín? s čím ještě přijdou

Reagovat
lnterista

To snad ne...to radeji Guarina jak to detsko navic je taky o nicem

Reagovat
Dejwa

mohl by byt střelenej do toho Zenitu..

Reagovat
Jajinek

nevěřím, že dají 16

Reagovat
Votas

Boas by je mohl hecnout...k tomu se docela upínám jako poslednímu stébílku

Reagovat
Pettirosso

jeslti by to někdo mohl dát, tak oni,... nebo United no

Reagovat
smazaný uživatel

Neblazni. Pokud nemyslis toho mladsiho ovsem

Reagovat
Pettirosso

Lodi do Parmy na hostování s opcí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele