V nominace Itálie na JAR i Gilardino

14.10.2007, 12:14
Aktuality
Itálie zvládla kvalifikaci proti Gruzii a ve středu ji čeká přátelský zápas proti Jihoafrické republice. Trenér Roberto Donadoni proto dal oporám volno a místo nich dá šanci třeba Albertovi Gilardinovi.

Brankáři: Marco Amelia (Livorno), Gianluca Curci (Roma).
Obránci: Cristian Zaccardo (Palermo), Giandomenico Mesto (Udinese), Daniele Bonera (Milan), Alessandro Gamberini (Fiorentina), Paolo Cannavaro (Napoli), Giorgio Chiellini (Juventus), Giuseppe Dossena (Udinese).
Záložníci: Daniele De Rossi (Roma), Angelo Palombo (Sampdoria), Antonio Nocerino (Juventus), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Franco Semioli (Fiorentina), Pasquale Foggia (Cagliari), Stefano Mauri (Lazio), Alessandro Rosina (Torino).
Útočníci: Cristiano Lucarelli (Šachtar Doněck), Alberto Gilardino (Milan), Vincenzo Iaquinta (Juventus).

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*marcocruz

No takhle kdyby to dělal Brückenr, mohla by být reprezentace jinde, jenže on si i na přáteláky nanominuje galáska,plašila,kollera,poláka,blažka a další co jsou nominovaný furt a pak se diví že nemá kde brát, když nikoho nevyzkouší

Reagovat
HOST*Dave

JJ souhlasím. Odvaha Donadonimu rozhodně nechybí. Pokud ovšem Itálie s touhle sestavou prohraje, pořádně mu to media dají sežrat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele