V konečné nominaci Španělska je i zraněný Diego Costa

31.05.2014, 13:30
Aktuality
Španělsko včera pozdě večer dohrálo přátelský zápas s Bolívií, dnes po obědě pak trenér Vicente del Bosque oznámil konečnou nominaci na mistrovství světa v Brazílii. Mezi třiadvacítkou nominovaných nakonec nechybí útočník Diego Costa...

Kanonýr Atlética Madrid má v posledních týdnech problémy se stehenním svalem a nad jeho účastí na šampionátu se vznášel velký otazník, nakonec ovšem v nominaci je a o místo v základní sestavě se bude prát s Davidem Villou a Fernandem Torresem, místo nezůstalo na Fernanda Llorenteho a místenku v letadle si ve druhé polovině sezony prohospodařil Álvaro Negredo.

V nominaci se neobjevil ani Negredův spoluhráč z Manchesteru City Jesús Navas, boj o místo nakonec s Juanfranem a Azpilicuetou prohrál Dani Carvajal.

Španěly čekají ve skupině Nizozemci, Chilané a Australané, vinou zranění je již delší dobu jasné, že se tyto zápasy nebudou týkat Víctora Valdése a Thiaga.

Nominace Španělska na MS:
Brankáři:
Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpool/Neapol), David De Gea (Manchester United).
Obránci: Juanfran (Atlético Madrid), César Azpilicueta (Chelsea), Gerard Piqué (Barcelona), Javi Martínez (Bayern), Raúl Albiol (Neapol), Sergio Ramos (Real Madrid), Jordi Alba (Barcelona).
Záložníci: Koke (Atlético), Xabi Alonso (Real Madrid), Santi Cazorla (Arsenal), David Silva (Manchester City), Juan Mata (Manchester United), Xavi, Andrés Iniesta, Cesc Fábregas, Sergio Busquets, Pedro (všichni Barcelona).
Útočníci: Fernando Torres (Chelsea), David Villa, Diego Costa (oba Atlético).

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (466)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele