V kabině Liberce byla menší bouřka. Zvýšil jsem trošku hlas, přiznal Kováč

Dnes, 17:19
Aktuality
Radoslav Kováč (© FC Slovan Liberec)

Slovan Liberec si sice v sobotním utkání na půdě Dukly připsal tři body za výhru 4:1, jeho trenér Radoslav Kováč ale přiznal, že vystoupení jeho týmu do přestávky bylo hodně špatné a v kabině musel zvýšit hlas.

Kováč v první půli na Julisce nevěřil vlastním očím. Představení jeho svěřenců mělo daleko do výkonu, jaký měli ukázat. "My jsme v první půli zůstali ještě na obědě v hotelu. Říkali jsme, ať do zápasu dobře vstoupíme a hned jsme propadli a dostali laciný gól. Do poločasu jsme hráli velmi špatně, pomalu, ztráceli jsme. Mrzí mě soubojové chování, pořád na to narážíme, musíme být daleko lepší," chrlil ze sebe nedostatky ve hře Slovanu kouč.

Proto o pauze byla v kabině menší bouřka. "Zvýšil jsem tam trošku hlas, protože to, co jsme předváděli, nebylo hodno našich kvalit. Herní kvalitu máme určitě, ale když tam nedáme srdce, agresivitu, tak to nejde zvládnout," krčil bezmocně rameny před kamerami O2 TV.

Slovan po pauze nastartovalo střídání. "Pomohl nám Letenay. Je hladový, dal dva góly, na jeden nahrál a udělal zápas. Pak jsme se zlepšili. Ale první půle byla obrovské zklamání," konstatoval.

Následně dál velebil střelce utkání. "Věříme mu, přišel z druhé slovenské ligy, teď má sedm kilo dole. Má perfektní zakončení levou i pravou nohou, na tréninku pracuje skvěle. Už má tři góly a klidně mohl mít pět," doplnil Kováč.

Autor: eFotbal.cz / René Machálek

Komentáře (2)

Přidat komentář
kattos

Jak prostě maximalizuje ten svůj podíl na té výhře. Zatím největší trenérské umění co předvedl je dobře se medializovat. Snad něco předvede

Reagovat
FCSL

Hovno maximalizuje. Jednak to dostal hned jako 1. otázku, jestli byla bouřka o poločase. On říkal jen, že první poločas byl strašnej a ve 2. otázce mu redaktor říkal, že mu utekl z otázky, byla tedy bouřka? A on že trošku zvýšil hlas. Zase bych ho nekritizoval za píčoviny, který ani nejsou pravda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele