Útočník Schánělec bude ze Sparty hostovat v Jablonci

13.07., 13:14
Aktuality
Tomáš Schánělec (© FK Jablonec)

Útočník Tomáš Schánělec ze Sparty v kádru letenského mistra nezůstane a bude hostovat v Jablonci. V novém působišti bude dvaadvacetiletý fotbalista k dispozici už pro dnešní přípravné utkání proti druholigovému béčku Sparty, uvedli Severočeši na svém webu.

"Tomáš se zapojil do přípravy s Jabloncem. Oba kluby finalizují jeho roční hostování bez opce s možností stažení hráče v průběhu zimní přestávky," uvedl mistrovský klub na síti X. V dresu Sparty dal Schánělec v přípravě dva góly - Trnavě a Bröndby Kodaň.

První polovinu minulé sezony hrál Schánělec za sparťanskou rezervu, od ledna hostoval ve Zlíně, ale sestup z nejvyšší soutěže neodvrátil. Ve zlínském dresu odehrál 13 ligových zápasů a jednou skóroval.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
Sigma Olomouc

Drchal 2.0

Reagovat
Grupma

Tohle srazí Kaniovi hřebínek

Reagovat
podnebný

Za rok už bude Schánělec fotbalista s velkým F a zralý pro první tým Sparty. Přeju mu, ať se daří a hlavně zdraví. Těch odchodů ze Sparty je nějak moc: Krejčí, Sejk, Ševčík, Karabec, Vydra, M.Kozák, F.Souček, Ševinský a Schánělec. Navíc v Liberci podepsal Plechaý a v Jablonci Polidar. Příchody jen Daněk, Kukučka, Suchomel (návrat z hostování), Krasniqi a Garcia... A co bude dál?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele