Útočník PSG Ramos musí s kotníkem na operaci, mimo hru bude tři měsíce

17.08., 16:10
Aktuality
Gonçalo Ramos (© AFP)

Paris St. Germain se hned v prvním kole francouzské ligy zranil útočník Goncalo Ramos. Portugalský reprezentant si odnesl z utkání na hřišti Le Havru přetržené vazy v kotníku, musí na operaci a bude mimo hru tři měsíce. Francouzský mistr to uvedl na svém webu.

Ramos utrpěl zranění už v 17. minutě po souboji s protihráčem. Na hřišti ho nahradil Randal Kolo Muani, který v závěru zpečetil z penalty vítězství Paris St. Germain 4:1.

Třiadvacetiletý Portugalec přišel do Parku princů loni z Benfiky Lisabon za 65 milionů eur (asi 1,58 miliardy korun) s tím, že dalších 15 milionů eur mohou činit případné bonusy. V první sezoně v dresu francouzského mistra odehrál 40 soutěžních zápasů a dal 14 gólů.

Po odchodu Kyliana Mbappého do Realu Madrid měl být Ramos hlavní ofenzivní oporou PSG.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Takhle to dopadá když na něj minutu a půl před začátkem ligy vsadíš že bude nej střelec ligy. Tak to dnes a zítra vidím na zranění i dalších borců.

Reagovat
Sigma Olomouc

Tys na něj vsadil? to bych neudělal, ani kdybych věděl, že bude zdravý.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak někoho od nich jsem dát musel, počítám že budou dávat nejvíce golu a někdo se tam utrhne

Reagovat
John Obi Mikel

Takže Osimhen do PSG?

Reagovat
Muffi

Moc bych tomu nedaval.

Ligu daji i bez neho a na LM maji ten kadr extremne mlady.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele