Tusk: Německo - Řecko je "nejpolitičtější zápas"

22.06.2012, 14:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Puskas

Shodli jsme se, že nadále budeme fandit hezkému a dobrému fotbalu," komentoval stav mistrovství český premiér Petr Nečas.

Shodli jsme se? to jako byly rozdílné názory a došli ke konsenzu?

Reagovat
fantomas

Oh come on

Reagovat
frankiefcb

tak oni už jsou v semifinále - označil v Praze polský premiér Donald Tusk dnešní semifinálové utkání mezi Řeckem a Německem na mistrovství Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, oni (Řecko) už jsou vlastně v semifinále. Dnešní zápas jím Němčouři "pustí" na oplátku za jejich příslib k restruktualizaci země, které už tedka vlastně Německo vlastní. Pak jej budou moci následující roky drancovat a diktovat jim životní úroveň. Pokud jsem správně odposlechl jejich tajné rozhovory, tak to bude "klasicky" 1:0 a gola prej dá Gekas

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se do tohohle zápasu nedostali Poláci. Vítěz by získal Gdaňsk na věčné časy. To by byla panečku politika, ne tenhle čajíček.

Reagovat
smazaný uživatel

Řecko vyhraje !

Reagovat
smazaný uživatel

nĚMCI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele