Trezeguet plánuje lednový návrat

16.10.2008, 14:13
Aktuality
Juventus na začátku sezony nedává branky a může za to i absence druhého nejlepšího střelce loňského ročníku Serie A Davida Trezegueta. Francouzský útočník se v září podrobil operaci kolena, nyní již myslí na návrat, k němuž by podle něho mohlo dojít již v lednu...

Trezeguet měl podle prvních zpráv chybět "pouze" dva měsíce, zranění ale bylo vážnější a dobu léčení nakonec doktoři stanovili na možných pět měsíců. Včera 31letý fotbalista se v současné době zotavuje v Arezzu, kde se mu každý den hodinu věnují lékaři Giuliano Cerulli a Flavio Quaglia.

"Nejprve ze všeho chci poděkovat Arezzu. Je to překrásné místo a v tento těžký moment mé kariéry mě všichni vřele přivítali. Samozřejmě mi chybí Juventus. Rád bych nastoupil na hřiště se svými spoluhráči a pomohl jim v následujících těžkých zápasech. Zřanění je naneštěstí součástí naší práce. Chci poděkovat profesorovi Cerullimu za všechno, co pro mě udělal, snad budu zpátky v lednu," věří Trezeguet.

Trezeguet po evropském šampionátu ukončil působení v reprezentaci, za níž již nechce hrát pod trenérem Raymondem Domenechem. Ten je doma pod palbou kritiky, Francouzský fotbalový svaz ho ale včera podruhé v tomto roce podržel a ponechal ve funkci.

"Myslím si, že udělali správně, potřebuje pracovat v poklidném prostředí. Já se každopádně hodlám soustředit jenom na svoje zotavení, abych mohl co nejdříve zase pomoci Juve," dodal Trezeguet v rozhovoru pro italský deník Gazzetta dello Sport.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

TO by bolo super. Veľmi citelne Juventusu chýba.

Reagovat
smazaný uživatel

už aby to bylo... chybí....

Reagovat
jtbs

chyba, ale mame dost kvalitnych utocnikov, len aby sa uz rozstrielali

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má zájem hrát fantacalcio, tak ať se mi ozve na merengues@seznam.cz. Jedná se o hru, kde si formou draftu vybereme z hráčů Serie A mužstva a podle určitých pravidel hrajeme proti sobě. Hrát budu já, GATTUSO, snad Trewinn a doufáme, že se přidají i další stálice z diskusí na EF o calciu. Hrát bychom chtěli už o víkendu, tak dejte vědět, máme zájem o 5-6 účastníků zájezdu. Jsou nutné dvě věci - vyznat se v Serii A a nezabalit to po pár týdnech. Calciu ZDAR.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsme teda nejspíš "podepsali" dalšího člena, jímž je InteristaCZ a ještě bych doplnil seznam "vytipovaných starousedlíků", které bychom samozřejmě rádi uvítali. jedná se o: M11, ital, kryštof, GEGE, Tsigi, Philippe, robertocarlos. předem se omlouváme, pokud jsme na někoho zapomněli, ale konkrétně já to mám s pamětí pěkně nahnutý a zbytek už taky nikoho nedoplnil. navíc se může přihlásit kdokoliv, kdo myslí, že (jak mi neustále vnucuje mere) "se vyzná v Serii A a nezabalí to po pár týdnech". Calciu ZDAR.

Reagovat
Tsigi

přihlášku sem meremu podal

Reagovat
M11

ja bych klidne zaparil.. ale nevim teda vbc jak se to hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi poslední, koho berem, zájem je obrovský . Napiš mi na ten mail.

Reagovat
M11

uz jsem pisnul..

Reagovat
smazaný uživatel

jo no taky nevím o co jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele