Trezeguet není nijak výjimečný, říká Domenech

10.10.2007, 19:27
Aktuality
Francouzský útočník David Trezeguet prožil v dresu Juventusu Turín výborný start do sezóny, proto mnohé překvapilo, že chybí v nominaci reprezentace na kvalifikaci. Trenér Domenech však tvrdí, že má spoustu stejně dobrých útočníků, jako je Trezeguet.

Francouzská reprezentace musí v nadcházejících dvou kvalifikačních zápasech bezpodmínečně uhrát šest bodů, jinak se v nabité skupině dostane do velkých problémů. Úkolem střílet branky Litvě a Faerským ostrovům byli pověřeni Nicolas Anelka, Karim Benzema, Sidney Govou, Thierry Henry a Louis Saha, kterého po zranění nahradil Hatem Ben Arfa.

Místo tedy nezbylo na Davida Trezegueta, proti jehož absenci se zdvihla vlna údivu a nesouhlasu. "Jsem ten, kdo dělá rozhodnutí a také jsem ho udělal," reaguje kouč francouzské reprezentace Raymond Domenech. "Nevybral jsem Trezegueta proto, že tu jsou další hráči, kteří jsou stejně dobří."

"Jsem spokojen s hráči, které mám k dispozici. Uznávám jejich kvality," pokračuje Domenech. "Neřekl jsem, že David není kvalitní hráč. Ale jsou zde jiní hráči, kteří toho nabízejí víc. Třeba Benzema, ten dokáže hrát jak ve středu, tak na křídle."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
HOST*

Trezeguet je výborný hlavičkář a má taky trefu, Saha je plachťák a Ben Arfa a Benzema mu nesahají ani po kotníky.

Reagovat
HOST*

ty si pindour ne Saha ze je plachtak hral si nekdy vubec fotbal???

Reagovat
M11

malo hracu ma cich na goly jako trezeguet

Reagovat
Slejdy

jj mas recht

Reagovat
HOST*drks

Tak o kvalitách Henryho není pochyb, Anelka hraje v poslední době skvěle - je rychlý, má čich na góly, je silný v osobních soubojích a je skvělý hlavičkář. Benzema je jeden z největších talentů Francie a už v 19ti letech prokazuje své kvality, Afra je taky mladý a řekl bych, že se Domenech rozhodoval mezi Trezegetem a Govuem a zvítězil Govou kvůli jeho věku. Pokud se nemílím, tak Trezeget má už přes 30let a jsou tu mladší a minimálně stejně kvalitní hráči...Souhlasím s Domenechem....Útočná dvojice pro mě je Henry - Anelka...střídat by měl Benzema

Reagovat
RMCF

ale útočník se zkušenostma a zabijáckým instinktem jako má Trezeguet by se hodil, žádnej takovej tam není...

Reagovat
M11

presne...

Reagovat
HOST*InMi

trezeguet ma 29 a neskusaj ho porovnavat s futbalistami ako benzema anelka alebo nasri - anelka je len o rok mladsi a ani omylom sa neprinlizuje zabijackemu instinktu trezegueta ktory moze hrat ako keby cely zapas bez zaujmu

ale ten gol si vzdy da(v repre 69-34 anelka 39-10)

Reagovat
smazaný uživatel

jenze takle premejsli klubovy trener ktery dlouhodobe buduje klub a mlady hrac ma perspektivu.Ale domenech bude na lavce repre treba dva roky a pak prijde nekdo s jinou vizi.Takle by mel brat to nejlepsi co ma-Henry,Treze,Anelka.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no!!! souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že se Trezemu nikdy v repre nedařilo, i když takových hráčů je víc. Jeho produktivitu uznávám, ale kdybych měl trénovat Francouze, tak bych ho asi taky nepovolal. Anelka, Henry i Benzema jsou pro tým mnohem prospěšnější a góloví jsou taky...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

njn, moc k sobě nepasují Henry s Trezem.. a nepostavit Henryho by byl asi hřích. Nechat Trezegueta na lavce by bylo pro jakéhokoli kouče snažší. tím že ho nepovolal ho asi úplně odsoudil, ale byla by škoda nevidět Trezeho na ME, teda jestli francozi postoupí

Reagovat
HOST*RMCF

Bych neřekl že k sobě nepasují, naopak francouzi mají samý rochlonohý útočníky, ale výborný šestnáctkový hráč jako David tam není, má skvělou hru hlavou a fantastickou střelu z první by se tam mohl na Riberyho centry hodit...

Reagovat
HOST*

Já toho Domenecha tak nesnášim,ten je tak arogantní,MOOOC se těšim až tam nebude trénovat!

Reagovat
HOST*

Tak jestli Wenger půjde někdy z Arsenalu, tak ať fičí do repre a dá to tam do cajku...

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze v Arsenalu zustane navzdy:)

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Trezeguet je stále vynikající zabiják.. je to o trochu slabší Ruud van Nisterlooy, ale takoví hráči dokáží rozhodovat zápasy!!! Podle mě by měl být v nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Když má formu myslím že by měl hrát pak ať se nedivěj jak jsou na tom teď špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Domenech je divný, už v minulosti s nepovoláváním Giulyho mě nasral, ale na druhou stranu Trezeguet dostal šanci proti Skotsku a hrál naprosto bez zájmu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak trezeguet dava goly ako na beziacom pase v serii A ten kreten povie ze nie je nicim vynimocny?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Benzema-Anelka-Henry

Reagovat
HOST*

Je to magor má něco proti Monaku,nezve jeho bývalé hráče třeba právě Trezu nebo Giuliho,u Henriho dělá Výjimku,to by bylo už moc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele