Trezeguet: Nechápu to

05.10.2007, 14:33
Aktuality
Útočník Juventusu Turín David Trezeguet předvádí na úvod sezóny výborné výkony. Proto francouzského hráče velmi překvapilo, že chybí v nominaci reprezentačního kouče Domenecha na nejbližší dva kvalifikační zápasy.

Francie nemá ve své skupině úplně jednoduchou pozici. Z blížících se zápasů proti Farským ostrovům a Litvě musí bezpodmínečně získat tři body. Reprezentační kouč Raymond Domenech ve čtvrtek oznámil nominaci, chybí v ní David Trezeguet.

"Nerozumím tomu. Domenech říkal, že všechny hráče bude povolávat podle toho, jak hrají ve svých klubech," diví se Trezeguet. "Sedm branek v šesti zápasech, lepší už být nemůžu. Navíc nikdy jsem neměl tak dobrý start do sezóny."

"Pokud hrajete za Juventus, AC Milán nebo Barcelonu, měl byste být povolán automaticky. Tečka," pokračoval Trezeguet, který vzápětí přiznal, že ho rozhodnutí kouče ranilo. "Jsem ve věku, kdy nemusím přemýšlet, zda chci hrát proti Litvě. Chci aby bylo jasno a trenér mi do očí řekl, jak to je. Pokud budu povolán na zápas proti Ukrajině, možná odmítnu reprezentoval."

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*

Domenech ke prostě arogantní deb*l,moc se těšim až pude pryč!

Reagovat
HOST*Lion

njn,holt výkony jednotlivejch hráčů asi ve franc. repre nehrajou žádnou roli

Reagovat
HOST*Jiří gřešek

Dominik se jmenuje jeden můj kamos, ty ho znas, ze o nem rikas takove veci? a odkud ho znas? ty taky chodis do zvlastni skoly ve Vršovicích?

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
HOST*

Podle obsahu tvych prispevku bych rekl, ze jediny ze zvlastni skoly si tady ty a na trenerovi, ktery nepovolava takove hrace jako jsou Giuly nebo Trezeguet je opravdu neco divneho.

Reagovat
HOST*SloVYY

no tak myslím že Giuly už není to co býval..

Reagovat
HOST*

souhlasim

Reagovat
HOST*

máš dobry kamarady :D jsi jeden z nich nebo co :D

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi pomatenej ne?:D

Reagovat
HOST*

tak ještě jednou a pomalu mluvim o Raymondu Domenechovi,trenérovi Francouzké reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Skotsku byl neviditelný, tak ať se nediví.

Reagovat
M11

kazdy zapas se nevydari

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*Eli

A POVOLAL FABIENA BARTHEZE?

Reagovat
HOST*

ten je bez angažmá ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele