Trenér Sušić zvažuje odchod od týmu Bosny a Hercegoviny

17.11.2014, 16:41
Aktuality
Po víkendových kvalifikačních zápasech u reprezentačních kormidel evropských zemí skončili Claudio Ranieri, Temuri Kecbaja a Dick Advocaat a tento výčet by pro následující dny nemusel být konečný. U Bulharů nemá důvěru Ljuboslav Penev, Rusové zvažují odchod Fabia Capella a jisté není ani další působení Safeta Sušiće u Bosny a Hercegoviny...

Bosna a Hercegovina se v létě představila na světovém šampionátu a v Brazílii zanechala velmi dobrý dojem, přestože její pouť turnajem skončila už v základní skupině. Kvalifikace o postup na ME do Francie ovšem přináší zatím samá zklamání.

Tým začal překvapivou domácí prohrou s Kyprem, po remízách ve Walesu a doma proti Belgii pak přišla další rána včera na půdě Izraele. Bosna a Hercegovina podlehla 0:3 a v tabulce skupiny B je předposlední. Na třetí Kypr ztrácí čtyři body a manko na barážovou pozici může narůst i na šest bodů, jelikož čtvrtá Belgie má ještě jedno utkání k dobru.

"Rozhodnu se v průběhu následujících několika dnů. Vzal jsem si nějaký čas na rozmyšlenou předtím, než jsem prodloužil kontrakt a totéž udělám i nyní," naznačil Sušić, že jeho působení u národního týmu by mohlo brzy skončit.

"Když jsme postoupili na mistrovství světa, byl jsem jedním z nejpopulárnějších lidí v zemi. Teď jsem pravděpodobně jedním z nejnenáviděnějších a musím si z toho tak vzít do dobré i špatné," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Fonzi9

jen ať maže, trenér kterej nevěří svému týmu nemá v mezinárodním fotbale co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

To by mělo platit i pro "fanoušky".

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Nech sa suší doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Vcerejsi jednicka mu vysla, tak uz nepotrebuje dal trenovat..

Reagovat
Spalovač šancí

Sám si za to může. Kdyby řekl, že bez Džeka si jedou pro jasnou výhru, vyhráli by.

Reagovat
Bayernista18

Bosnu bych rád viděl na Euru, ale asi se nedočkám, velká škoda.

Reagovat
lampard8

Nepochopitelné, proč nechal sedět Bičakčiće a navíc odjeli do Izraele bez hrota... Mahmut hraje v Česku super už pár let a opět se pomalu dostává do formy, myslím, že by se i rychle sehrál s nároďákem, protože se záložníky jako Hajrović, Pjanić či Medunjanin je určitě radost hrát. Škoda, ale bylo by naivní očekávat pozvánku do repre v tuhle dobu no doufám, že Bosna v dalších zápasech zabere a popojedou tabulkou nahoru.

Reagovat
Elliasson

Přesně tak. Taky jim fandím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele