Toni: Nejsem zachráncem národa

12.10.2007, 18:24
Aktuality
Italská reprezentace může udělat další krůček na cestě za postupem na evropský šampionát v roce 2008. Úřadující mistry světa čeká zítra souboj s Gruzií a o to, aby se v tomto případě naplnily papírové předpoklady, by se měl postarat i Luca Toni...

Kanonýr Bayernu Mnichov vynechal poslední dva duely proti Francii a Ukrajině vinou poraněného stehenního svalu. "Byl jsem velice zklamaný z toho, že jsem nemohl nastoupit proti Francii. Teď jsem ale v pořádku a cítím se v nejlepší formě," hlásí bývalý kanonýr Palerma a Fiorentiny.

Německá bundesliga za sebou má devět kol a na Toniho pažbě je v tuto chvíli již osm zářezů. Trenér italského národního týmu Roberto Donadoni k nadcházejícímu duelu nenominoval veterány Filippa Inzaghiho a Alessandra Del Piera, společně s Tonim by se tak do útoku měl postavit Antonio Di Natale.

"Nejsem zachráncem národa. Cítím stejnou odpovědnost jako moji spoluhráči a chci týmu pomoci k vítězství. V tomhle kádru je daleko více hráčů, kteří mají daleko větší zkušenosti. Všichmi jsme důležití. Víme, že v sobotu musíme vyhrát a čelit takové situaci není nikdy snadné," varuje Toni před možným podceněním soupeře.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*Cikán

Pánové ted sem si vyhonil čůráka a paráda............ sem spokojenej.......

Reagovat
Slejdy

TOTAL DMNC

Reagovat
HOST*Cikán

co to kecáš ty demnte........ ty si totální dement,každej si ho honí ale já se narozdíl ot tebe nebojim podělit se zážitky...........

Reagovat
Slejdy

ty kravo tak to jo .. uvazuju ale o tvem rozumu

Reagovat
HOST*

Ano to je demence, ale hlavně že je spokojen!

Reagovat
HOST*JJ

Moc bych za to nedal, že tohle psal stejnej provokatér jako ten co psal "příspěvek" k Wiesemu (ale tam zaúřadovala cenzura)

Reagovat
HOST*Lion

prase jedno nechutný...

Reagovat
HOST*

tak toni je v sucasnej forme-pan strelec,ale on to striela kazdy rok.to bol nakup pre bayern ako z rise snov.

Reagovat
HOST*Cikán

Bylo to krásné,pánové.......

Reagovat
HOST*Cikán......

sem u toho myslel na tu plesnivou tapku.........

Reagovat
barcelonista

Ban...

Reagovat
HOST*ff

bayern udelal dobre,ze tonyho koupil,pan strelec

Reagovat
HOST*

lepsieho hraca do utoku ani nemohli kupit.skoda ze bayern neni v lige majstrov-urcite by tento rok presiel daleko

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

toni je cikan,klose oleee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele