Tipy Pavla Novotného

15.04.2011, 13:47
Tipy a analýzy
Dnes tipujeme s populárním šoumenem Pavlem Novotným, jeho protivníkem je redaktor EuroFotbalu Ondřej Holzman. Pro čtenáře vyvrcholí třetím kolem jejich tipovací soutěž.
ARSENAL - LIVERPOOL
PAVEL NOVOTNÝ: Předem bych rád pozdravil čtenáře Tipovačky a pochválil její vedení, že opět oslovilo odborníka na sport z řad šoubyznisu a ne nějakou nulu, která nic nedokázala, sportu nerozumí a bude tu jen chytračit. Po svém posledním tipování, kdy jsem porazil vašeho experta 4:1 se dnes budu raději držet trochu zpátky, ať toho nebožáka zase neztrapním. Tak abychom se nezdržovali, k tomu Arsenalu, ten už titul neurve a navíc v poslední době víc remizuje než vyhrává. Vy tento zápas stejně sázet nebudete, protože je ošidný. Leda poslechnout mě, který tomu rozumí a bez hanby dát remízu, případně minus (méně než 3 branky, pozn.red.). Zápas skončí plichtou, řekl bych, že 1:1.
Tip: 0
Ondřej Holzman: V klasickém anglickém souboji bychom podle mého mohli vidět hodně branek a pokud Liverpool zopakuje výkon, který předvedl proti Manchesteru City, rozhodně nepojede z Emirates Stadium s prázdnou.
Tip: 02
REAL MADRID - FC BARCELONA
PAVEL NOVOTNÝ: Vzhledem k tomu, že jsem trefil výsledek posledních sedmnácti El Clásik (bože, miluji skloňování těchto tvarů) tak i tady jdu najisto. Barca si titul ještě nezajistí, vyhraje Real a to překvapivě o dva góly. Nevěříte? Ani se nedivím, určit to takto s chirurgickou přesností, to není pro každého. Jasná jednička!
Tip: 1
Ondřej Holzman: Jako první je na pořadu ligové El Clásico a v něm věřím Realu. Mourinho určitě těžko skousával podzimní drtivou porážku, a tak udělá všechno pro to, aby vše Barceloně vrátil. Navíc chce Real ještě alespoň teoretickou naději na titul.
Tip: 1
ESPANYOL BARCELONA - ATLÉTIKO MADRID
PAVEL NOVOTNÝ: Jsem rád, že mi jako expertovi na španělskou a finskou ligu dávají z Eurofotbalu samé těžké zápasy, protože alespoň mohu prokázat své mistrovství. Espanyol je sice nahoře, ale patří k těm mančaftům, ze kterých tedy nejsem letos zrovna vydřený, podávají hrozně nevyrovnané výkony a dostat doma rychtu pro ně není žádný problém. Papírově je to remíza, ale to tak možná pro nazdárky, kteří umí jen koukat do statistik a neví nic o zraněních, počasí na východě Španělska a náladě v obou týmech. Vyhraje Atlético takže dvojka!
Tip: 2
Ondřej Holzman: V souboji o Evropskou ligu by Espanyol sice potřeboval body jako sůl, jenže se mu nedaří a jinak tomu nebude ani proti Atlétiku. To si do Barcelony přijede pro tři body a vzdálí se svému soupeři na šestém místě.
Tip: 2
FIORENTINA - JUVENTUS
PAVEL NOVOTNÝ: Velice jednoduchý, a to až směšně, zápas na tipování. Zatímco amatéři a různí nazdárkové budou lovit nesmyslnné kurzy přes 02 a podobné nesmysly, vy odborníci dobře víte, že skoro měsíční půst bez výhry urve Fiorentina právě doma s Juve. Určitě méně jak tři góly a donebevolající jednička. A prosím, až budete kvůli vaší naivitě a důvěře v plichtu a podobně, mačkat váš ubohý kombík, vzpomeňte si, že jsem vám tady radil dobře!
Tip: 1
Ondřej Holzman: Proti AC to Viole nevyšlo, s Juventusem už by rádi ve Florencii bodovali. Snadno propustná obrana Staré Dámy na útočné duo Gilardino - Mutu stačit nebude a hosté si odvezou přinejlepším bod za remízu.
Tip: 10
BAYERN MNICHOV - LEVERKUSEN
PAVEL NOVOTNÝ: Další velice jednoduchý zápas. A já už měl strach, že to budu mít dnes těžké. Já Bayer nesnáším, ta nabubřelost a všichni ti tlustí Muncheňáci a hubou umaštěnou od wurstu v hledišti, přesvědčení o velikosti svého klubu. Hrozně mi připomínají sparťany, blé, no nic, nechal jsem se unést. Leverkusen by rád titul, ale tady narazí, tedy nenarazí, ale nevyhraje. Tipuji kozu neboli remízu a fajnšmekrům, kteří si rádi libují v přesných tipech doporučuji zkusit sólově přesný výsledek 0:0. Proč? Na to se mě neptejte, při vší úctě k vašemu přehledu, tohle byste fakt nepochopili.
Tip: 0
Ondřej Holzman: Své antipatie k bavorskému velkoklubu vyjádřím jasným tipem v jeho neprospěch. Bayern neprochází šťastným obdobím, čehož Bayer využije a z Allianz Areny bude odjíždět se třemi body v kapse. Tip: 2
PSG - LYON
PAVEL NOVOTNÝ: Pan Křížka z tohoto webu dobře ví, že jsem brilantní analytik zápasů všech francouzských soutěží ve fotbale a pétanque a tak mi sem dal tento těžký zápas, ale musí tušit, že na starého lišáka a nadšeného glosátora Ligue 1 si nepřijde. Já prorokuji Lyonu velice špatný konec soutěže, na konci které chtěl být mistr a nakonec nedosáhne ani na poháry. Je vám to k smíchu? Nevadí, hloupí jste vy, ne já, který si v klidu dá jedničku a bude brát, na rozdíl od vás, kteří si tento zápas nevsadíte, protože ho neumíte otipovat. Takže opakuji pro labužníky: jednička o půli, jednička na konci a i dalších sedm posledních kol žabožroutí ligy sázet proti Lyonu. Mají šílenou marodku, obcují si navzájem s milenkami, řeší problém s brankáři mají těžký los!
Tip: 1
Ondřej Holzman: Na tiket bych tenhle zápas rozhodně nedal. Netroufnu si odhadnout, jak může zápas mezi PSG a Lyonem skončit, od boku vystřelím remízu. Bod sice může být pro oba málo, ale lepší než nic.
Tip: 0
MLADÁ BOLESLAV - SPARTA
PAVEL NOVOTNÝ: Osobně jsem se byl na derby přesvědčit, že Sparta je naprosto vyřízený oddíl, který funguje snad už jen nějakou setrvačností. Oddíl je v rozvalinách, má dluhy, příšernou přestupovou politiku, záhadného majitele, bude mu chybět můj kamarád Tomáš Řepka a Jozef Chovanec je nejhorší trenér ve stopatnáctileté historii Sparty. Abych to neprotahoval, čeká se spíš plichta (upozorňuji, že jsou na ní zajímavé kurzy na zahraničních sázkařských webech propojených s pokerem. Nechci je tu jmenovat, abych nedostal vynadáno, že dělám reklamu Betfairu a Jetbullu, ale je to prostě tak), ale já to prostě vidím na senzaci. Sparta je matná a když v Bolce pokryjí černoušky, tak jim nemá kdo dát gól. I z tohoto důvodu dávám jedničku a těším se jak se budu smát vašemu expertovi, který tutově vsadí dvojku a pak bude jen valit oči! Tip: 1
Ondřej Holzman: Pokud chce ještě Sparta vůbec pomýšlet na titul, musí vyhrát každý zápas a ačkoliv se Mladé Boleslavi poměrně daří, na obhájce titulu to stačit nebude. Jako správný sparťan dávám čistou dvojku. Tip: 2
OLOMOUC - TEPLICE
PAVEL NOVOTNÝ: A to nejjednodušší na konec, tak to má být. Dlouho nebyl v Gambrinus lize tak snadný zápas na tipování. Beru to jako takový dárek sázkařům, zápas, který vylepšuje kombíky a který není třeba tlačit na teletextu. Že to bude kříž o půli i na konci je jasné dopředu a tak se není třeba trápit nad tiketem. Remíza 0-0 o půli i na konci!
Děkuji vám za pozornost a netrapte se tím, že kurzovému sázení nerozumíte tak jako já. Každý se vyzná v něčem jiném a já prostě, na rozdíl od většiny z vás, zrovna v tomhle. Přeji hodně pěkných tref a neberte mě vážně:-). Tip: 0
Ondřej Holzman: Olomouc bude po nezdarech v lize nabuzená vítězstvím v poháru. Tam ovšem uspěly i Teplice, a tak lze na Andrově stadionu očekávat vyrovnanou bitvu. Něco mi ale říká, že zvítězí Sigma. Tip: 1


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 16.4. v 22:00 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří...

Autor: David Křížka

Komentáře (175)

Přidat komentář
FC Porto FC

RRREEEEAAALLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

BAR CE LOONA

Reagovat
fantomas

"s populárním šoumenem Pavlem Novotným" - jaký je tady měřítko té "popularity"?

Reagovat
Kepy_FCB

podle fotra

Reagovat
smazaný uživatel

Ten aspoň umí mluvit, ale je pravda že to, jak si myslej, že všechny zajímá jejich názor, mají stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

být sem tam v Blesku nebo v Superstar

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně velký ústřel. Já bych napsal s rozmazlenym vyžrancem.

Reagovat
smazaný uživatel

Novotný si trochu věří, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Novotný je to jejlepší příjmení na světě

Reagovat
smazaný uživatel

a pozor, kapitán czech team pro

0-0-1-1-2-1-0-2

Reagovat
MySch017

mám 5x dvojku..:D je to možné?..

Reagovat
smazaný uživatel

já dokonce 6x pak jednu 0 a 1

Reagovat
salami

já zas mám 6 krát 1

Reagovat
smazaný uživatel

Poulicek,Novotny,priste cekam Petra Rychlyho a Zuzanu Bubílkovou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

a Gondíky

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty jsem nepochopitelne zapomnel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
dakri

původně měl být Pavel Kuka, ale nestihl během tří dnů poslat svoje komentáře, tak se musela hledat rychlá náhrada. Příště by měl být Jarek Nohavica.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší jsou nevtipní lidi, kteří si myslí, že vtipní jsou

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se třeba u toho pobavil, nesmíte to brát tak vážně

Reagovat
fantomas

Nemyslim si, že by v tom byl problém - že to tu každej bere nák vážně.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

oba nemaj rádi Bayern Mnichov přitom má sympatické mužstvo ( Butt Robben Bastian Gomez nic méně se obávám že bez Arjena to budou mít hodně složitéé jak by řek Čapek(Komentátor) nic méně Butt bude mít zajímavý utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty jsi Pavel Novotný?

Reagovat
Filip12

boužel ne

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel?

Reagovat
j_mrazik

Už vidím, jak mu nad kolíbkou trsal při narození Michal David a zpíval:"Šoumen, tohle dítě bude teda šoumen..."

Reagovat
smazaný uživatel

SIce ho vůbec neznam, ale aspoň tu tipovačku oživil

Reagovat
fantomas

Potom, co se takle předvádí už snad potřetí, mi to daleko spíš připadá trapný než cokoliv jinýho. Prvně sem se i usmál, teď už si řikám, jestli to fakt neni zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli se opakuje, tak jo.Takováhle věc je vtipná jen jednou. Poprvý jsem ho tu tipovat nechytnul...

Reagovat
fantomas

http://www.eurofotbal.cz/clanky/tipy-pavla-novotneho-103102/

Bylo to slabíš kafe, ale o to je to teď smutnější, že to dovedl do takle trapného extrému.

Reagovat
smazaný uživatel

Navrhuji zavést možnost skrýt příspěvky..Aby se nevhodné příspěvky mohly skrýt(ať uživatelem pro osobní potřebu a nebo rovnou adminem),abychom nemuseli číst ty věčné žvásty některých lidí(Filip12 zářným příkladem)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Tohle je dost špatné a nevkusné. Navíc je tu tento odborník nějak často :(

Reagovat
fantomas

Ten nevkus se holt v některých rodinách asi dědí.

Reagovat
Godwinson

To teda. A ještě to pak dostane přízvisko "populární šoumen", kam jsme to dopracovali? ,)

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kenneth

PAVEL NOVOTNÝ: Další velice jednoduchý zápas. A já už měl strach, že to budu mít dnes těžké. Já Bayer nesnáším, ta nabubřelost a všichni ti tlustí Muncheňáci

Novotný hlavně že ty seš jak proutek.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se u toho pozastavil

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by tlustej člověk nemohl o někom říci že je také tlustý ?

Reagovat
Kenneth

Protože by si měl zamést nejdřív před svým prahem.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a když teda hubenej člověk řekne o někom že je taky hubenej tak to je v pořádku ? Mě to příjde to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jhak to interpretuješ... když řekneš, že je někdo hubenej (štíhlej), tak je to kompliment.. ale když řekneš: "Ten je kost a kůže, ty hadry na něm visej jak na staršákovi", a budeš přitom na tom úplně stejně, tak by to bylo to samé, ale takhle ne..

Reagovat
Kepy_FCB

Proti těm "kutten" je štíhlej.

Reagovat
smazaný uživatel

ale, beztak tam "zná" jenom toho Calmunda a to je vše a všecky takhle paušalizuje

Reagovat
Langi

Novotnej už se opakuje...tyhle kecy typu "rozumím všem evropským ligám" už tady blil když tipoval minule trapák

Reagovat
Kepy_FCB

No Spartě a Bayernu (Bayeru? ) to teda natřel...

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva na Real? PCHE!

Reagovat
domingo

Boze, proc zas tahle kokoti kreatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Novotný tam měl nejmíň 2 chyby. Napsal Josef Chovanec místo Jozef. Další chyba byla v tomto souvětí, ale tu si najděte sami: Pan Křížka z tohoto webu dobře ví, že jsem brilantní analytik zápasů všech francouzských soutěží ve fotbale a pétanque a tak mi sem dal tento těžký zápas, ale musí tušit, že na starého lišáka a nadšeného glosátora Ligue 1 si nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

No nejhorší je, že píše Bayer a myslí BayerN

Reagovat
Didier Drogba

bod bude dobrej...

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych se zeptat,už se někomu stalo,aby neměl ani bod?

Reagovat
domingo

Jo, uz byla i plichta 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

dík tomuhle "expertovi" by jsem 0 přál

Reagovat
madridcan

ja nie,lebo dal na Real 1,tak nech ten jeden bod za tento tip ma

Reagovat
Shevchenko

Ten to zase vyhraje, uvidíš.

Reagovat
sosna

...a všichni ti tlustí Muncheňáci a hubou umaštěnou od wurstu v hledišti ''. To teda trefil. Úplně ho vidím jak sedí na tom pražským derby a cpe se nějaou klobásou...

Reagovat
smazaný uživatel

strašná kreatura ten novotný...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon je sranda, třeba poznámka o hubách umazaných od wurstů mě hodně pobavila , lepší než suchopárné vypisování tipů.

Reagovat
Filip12

ROBBayErN

Reagovat
madridcan

Neboj sa Terry,vyhral si ,,dnes budu raději držet trochu zpátky, ať toho nebožáka zase neztrapním."

Reagovat
Losinho

Chudák Pavel, on je expertem na finskou ligu a vy mu z ní nedopřejete ani jeden zápas.

Reagovat
Tigerinho

ona se ani tento víkend nehraje....

Reagovat
Losinho

Dokonce.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby mu to vsechnon vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

kde zjistím, kolik bodů jsem dostal v tipovačce nebo si to musím spočítat sám?

Reagovat
madridcan

kazdy utorok je vyhodnotenia a ked si prihlaseny,tak sa tam hned najdes

Reagovat
smazaný uživatel

oukej, díky moc

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Novotný válec

Reagovat
Xavi

Co to má být?

Reagovat
Shevchenko

Pavel

Reagovat
smazaný uživatel

Za co má ten palec?

Reagovat
božský John

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by řekl Novotný: Tak jsem to natipoval a vy ostatní se nemusíte ani snažit, protože příští kolo tipuju za eurofotbal já...

Reagovat
C-M@ster

Arsenal vyhraje, Barca neprohraje a jinak se shodnu s redaktorem.

Reagovat
smazaný uživatel

nebudte tak kritičtí novotný pobavil

Reagovat
božský John

Je to frajer

Bavič je to dokonalej

Reagovat
13

minule jsem se nad těma jeho komentářema i pousmál, dneska sem si je přečetl znova- už to neudělam.Jeho tipy nejsou špatný, ale v těch kecech už se trapně opakuje

Reagovat
božský John

Minule byly jeho tipy taky špatný a vyhrál ....

Reagovat
13

to jo, teď mi jeho tipy přijdou ale daleko lepší, pravděpodobnější ( takže beztak prohraje)

Reagovat
božský John

Uvidíme, neodepisoval bych ho, některý fakt maj hlavu a patu

Reagovat
božský John

"upozorňuji, že jsou na ní zajímavé kurzy na zahraničních sázkařských webech propojených s pokerem. Nechci je tu jmenovat, abych nedostal vynadáno, že dělám reklamu Betfairu a Jetbullu, ale je to prostě tak"

Reagovat
smazaný uživatel

hahha PAVEL NOVOTNy tu byl jednou vyhral 4:1 diky haluzi tak radej pise ze bude se drzet z5 aby ho zase neprejel pavle pavle jasnej dukaz toho ze vis ze to byla haluz

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Samí jedna.

Reagovat
Maverick 65

Ondřej Holzman

Reagovat
C-M@ster

5,5:1, nebo 5,5:2 vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně se mi na jeho komentářích líbí, jak ve svých analýzách už předem reaguje a "stírá" ty, kteří po přečtení začnou kritizovat jeho "namyšlenost" zamyslete se než něco napíšete...

Reagovat
božský John

Reagovat
domingo

Mne se zase hrozne libi, jak ty zvasty nekteri dokazou obhajit. Proboha, jsou to ZVASTY. Debilni, hloupe, imbecilni a nevtipne zvasty. To, ze se nekdo vyjadruje jinak nez ostatni, jeste neznamena, ze je borec - to si jenom lidi mysli, a prave diky tomu je tenhle vul bez jakekoliv molekuly talentu v mozku tam, kde je.

Reagovat
Josifek

Prvně, jako zřejmá reakce na ty hanlivé diskuze na něj zde, mi to přišlo docela vtipné a s nadhledem, teď už je to trapné a ohrané. Navíc ho tu vidím snad už po třetí či čtvrté..

Reagovat
domingo

No me by zajimalo, co on vlastne umi.

Reagovat
smazaný uživatel

takže když má někdo jinej názor než ty, tak je prostě imbecil. Aha, tak potom

Reagovat
domingo

Samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Reagovat
božský John

Reagovat
božský John

Má talent dělat z lidí blbce, dělat si z nich prdel, přitom si umí udělat srandu ze sebe. Dokázáno na váa. Milion komentů o tom,jakej to je debil, to je přesně, to co on chce a vy prostě neumíte poznat, že z vás má prdel

Reagovat
Infi

Reagovat
domingo

No kdyz to nekoho bavi... me to prijde spis ubohy. Asi mam v sobe trochu vic hrdosti, no.

Reagovat
božský John

Co to má co dělat hrdostí?

Reagovat
smazaný uživatel

delat si z lidi prdel umi kazdej druhej nouma, spis ocenuju lidi co respektujou ostatni a "delaj si znich prdel" ale s troskou noblesy a umi si udelat srandu i sami ze sebe. Driv to umel Jan Kraus jeste na CT1

Reagovat
Biozdenda

ja si nemyslim, ze by v jeho humoru bylo neco takhle kompikovaneho.. Naopak si myslim, ze je to humor povrchni az to boli a navic trapny a absolutne nevtipny. A to se humorem pomerne "zabyvam" uz asi 5 let.. Toto je opet skoro ryze ceska vec - telebrity. Malokde si muzou televize svoje vlastni celebrity v podstate uplacat z blata (nekdy i doslova, vid Jirko?) a potom presvedcit narod, ze je ma rad.. Za to muzeme podekovat Vladimiru Zeleznemu, ktery je po Batovi asi nejvetsi cesky podnikatel - i kdyz narozdil od Bati bych ho drzel od ucebnic co nejdal..

Reagovat
herbage

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Liquid

Reagovat
antimadrista

To je expert jak brno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

paráda,ještě Agátu Hanychovou by tu mohli dát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Petr Novotný nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to líbí, oživil to tu, pokud vás jeho řeči štvou, tak se mrkněte jen na to tučný číslo a nedělejtu tu 100 stejnejch komentářů..

Reagovat
smazaný uživatel

Čau Pavle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2,0.0,0,0,1,0,0

Reagovat
smazaný uživatel

Předem bych rád pozdravil čtenáře Tipovačky a pochválil její vedení, že opět oslovilo odborníka na sport z řad šoubyznisu a ne nějakou nulu, která nic nedokázala, sportu nerozumí a bude tu jen chytračit.... hlavně že tenhle nýmand dokázal akorát ztloustnout a jednou smočit

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nechapes ze to mysli ironicky tak ses na tom spatne...

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, to fakt chápu, ale takovej šašek mně dokáže zvednout tlak, syn člověka, kterej neměl nikdy v životě vystoupit v televizi ani nikde jinde a nejhorší je, že Pavlík je ještě trapnější.

Reagovat
Biozdenda

Tak tomu rikam hnus tipovacka. Tohle muze dopadnout jakkoli.. Jinak kdo je ten chlap prosimvas?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako myslíš Novotnýho? To je syn toho jakoby baviče Petra Novotnýho (jeho humor taky nebyl vůbec vtipnej) ale co dělám to nevím... zatím jsem slyšel, že jsem ostudu a trapsy...

Reagovat
Biozdenda

jojo, uz jsem to taky zjistil

Reagovat
smazaný uživatel

Novotný to jsi vychytal ale aj nevychytal ... takže palec dolů wurste

Reagovat
Biozdenda

mimo hru Robben, Olic, Ribery, Schweinsteiger.. Tipuju Leverkursen..

Reagovat
smazaný uživatel

Když si to tak všechno pročítám, tak ten Novotný má fakt dost... Po několikátý za sebou tu předevede stejnej trapas. Ten člověk je monster magor...

Reagovat
smazaný uživatel

JEZIS JESTE TADY HO UKAZUJTE!!!!!! ....... KOUKAM TIPOVACKA "CO MA UROVEN" :D CELEBRITA:D

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak všichni ti obhajovačí ví, jak to myslel. Takže tím, že ho mají všichni za debila a neschopného ubožáka vlastně vyhrál? Protože to je to, co chce? Nepříjde vám to ještě ubožejší, než kdyby prostě byl jenom debil?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to ten Novotný myslel vážně tak je mi ho docela líto, jestli to měla být sranda, tak přesně tenhle typ humoru nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal-Liverpool jasna jednicka.Liverpool tam uz dlouho nevyhral a na vic je venku uplne slabucky

Reagovat
smazaný uživatel

no maj teď Carolla a Suareze, k nim Kuiyt takže solidní troji, bude záležet jestli se dá do pořádku Djourou, jestli bude hrát tak šance Liverpoolu na výhru klesaj na polovinu z toho mála co jim dávám už teď

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má právě daleko lepší formu

Reagovat
C-M@ster

Liverpool je venku marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

forma neforma, jestli bude hrát Arshavin...

Reagovat
smazaný uživatel

upozorňuji, že jsou na ní zajímavé kurzy na zahraničních sázkařských webech propojených s pokerem. Nechci je tu jmenovat, abych nedostal vynadáno, že dělám reklamu Betfairu a Jetbullu, ale je to prostě tak tak toto zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Proc sem furt davate tohohle vyzranyho budizknicemu?!

Reagovat
ManUnited

Vsadil sem to stejně jak ten šašek tak sem zvědavej..

Reagovat
smazaný uživatel

Říkejte si co chcete, já si o Novotným myslím taky svoje, ale tyhle tipovačky mě vždycky dostanou. A nejkrásnější na tom je, že on to opět vyhraje.

Reagovat
Špilmachr

vtipné komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

To je ae hulvat

Reagovat
Xavi

Můžu vědět, proč mně byl smazán komentář?

Reagovat
PJ

Třeba proto, že byl vulgární?

Reagovat
Xavi

Vulgární? Takže když se tady Novotný vyloženě směje a nadává lidem, tak je vše vpohodě, ale mně za jednu vulgaritu (sračky) budete mazat příspěvky? A to ani nemluvím o tom, že jsem tady našel daleko tvrdší výraz přímo v této diskusi nedej bože v diskusích jiných.

Reagovat
Biozdenda

A jinak vim, ze to byl asi preklep, ale kdyz uz spolu hrajou Bayern a Bayer, tak by bylo fajn je rozlisovat..

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL - LIVERPOOL 1

REAL MADRID - FC BARCELONA 1

ESPANYOL BARCELONA - ATLÉTIKO MADRID 0

FIORENTINA - JUVENTUS 10

BAYERN MNICHOV - LEVERKUSEN 1

PSG - LYON 0

MLADÁ BOLESLAV - SPARTA 2

OLOMOUC - TEPLICE 1

Reagovat
smazaný uživatel

CO NOVOTNÝ MOŽE VĚDĚT O FOTBALE? :D ...nejmín sympatická rádoby hvězda :D :D ...fůůj..jinak doufám ,že Real nezopakuje tu blamáž z No Campu,ale důležitější je Liga Mistrů..ve španělsku už je rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno slovo - FEKÁL.

Reagovat
smazaný uživatel

Novotný :D Tvoje chirurgická přesnost byla opravdu výtečná.. fakt, proč tu nedáte někoho, kdo tomu rozumí.. nějaký tlustý lajdák, který má hubu plnou těch keců ale skutek utek..

Reagovat
smazaný uživatel

Minule myslím vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák, trefí výsledek všech 17 předchozích El Clásik (bože, miluji skloňování těchto tvarů) a jednou, když má tipovat na veřejnosti, tak hned takhle selže

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej dement Leverkusen - Bayern prej 0:0..hlavně že poločas je 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

sry 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

tipovat bayern 0 nebo 2 muže jenom opravdovej kretén, když ninejší trener bayru bude příští sezonu trenovat Bayern asi s nima nechce začit v EL že?? A 0:0 tipovat v zápase kde bod nikomu nepomůže, může akorát hovado co se sere do ničeho čemu nerozumí. Bayern jsem dnes vsadil a bral jsem to jako tutovku. B A Y E R N

Reagovat
smazaný uživatel

za A) Proč jsi netipoval první dvě kola tipovačky? (Netipoval, protože takový expert, kdyby tipoval je mezi nejlepšími)

za B) ninější napsat (použiju tvojí větu) "muže jenom opravdovej kretén"

Reagovat
smazaný uživatel

nedělám ze sebe experta a neříkám, že bych to natipoval bez ztráty . Ale pro mě tu byl nejtutovější zápas Bayern a to v nekolika subjektech a asi mě ten populární bavič tak vytočil, že jsem se nechal unest. A prostě říct o nejlépe střílejícím mužstvu bundesligy, že zápas skončí 0,0 když vezmu v podtaz, že ani jednomu týmu bod nepřinese vůbec nic tudíž to bude utočný fotbal kde každy pojede na 3 body tipovat remiz 0,0 a říct že je to lehký zápas je přinejmenším slušně řečeno odvážné

Reagovat
smazaný uživatel

Lehký zápas řekl o všem, musíš to brát s rezervou, ale remízu jsem měl třeba taky sazenou, časot to bývá, že 2 útočný týmy, kterým o něco jde spolu hrajou bez branek (hlavně v Čechách)

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ale tlusťoch odhadl dobře... zbytek stojí za kočku :)

Reagovat
fantomas

Expert Novotný bez dvou odehraných zápasů 1 bod.

Reagovat
smazaný uživatel

myslimze Holzman zvitezi konecne snad ten tlustoch zmizi z tohoto serveru

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je matná a když v Bolce pokryjí černoušky, tak jim nemá kdo dát gól. I z tohoto důvodu dávám jedničku a těším se jak se budu smát vašemu expertovi, který tutově vsadí dvojku a pak bude jen valit oči!

Tak to se musim smat :D

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě měl pravdu až na ten výsledek, Kweuke jeden gól dal druhý připravil

Reagovat
smazaný uživatel

Felixův syn to vyhrál 3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele