Terry: Věříme si !!!

12.09.2007, 12:14
Aktuality
Mezi ruskými novináři si kapitán Anglie John Terry mnoho přátel neudělal. Nedokázal totiž jmenovat ani jediného hráče, který bude proti Albionu ve Wembley bránit druhou postupovou pozici.

Angličané to však berou jako známku toho nejvyššího možného sebevědomí. "Když se kolem sebe podívám v šatně, tak vidím samé skvělé hráče. Hrajeme týden co týden těžké zápasy v lize i v evropských pohárech a pod tlakem jsme schopni dostat ze sebe to nejlepší," burcuje Terry.

A pod tlakem tedy Angličané rozhodně jsou. Kvalifikaci nezačali po koučem McClarenem vůbec dobře. V posledních zápasech už se jim ale dařilo bodovat a alarmující ztrátu se jim podařilo dohnat. Pokud by ve středu večer ve Wembley porazili Rusy, pak by se dostali na vytouženou druhou postupovou příčku.

"Proti Izraeli jsme konečně zabrali a z týmu je jednoznačně cítit vítězný duch. Možná to vypadá trochu jako arogance vůči našemu soupeři, ale sebevědomí a arogance jdou často společně ruku v ruce. Jsme si dobře vědomi, že na papíře máme lepší tým než Rusové, ale pravda se nakonec ukáže na trávníku," dodal anglický kapitán.

Autor: Jiří Fišara / timesonline.co.uk

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už kvůli těmhle kecům, Johne, doufám, že vám Rusové urvou nějaký ty body. "Dvojka" by byla suprová

Reagovat
HOST*Vacin

Sice mám vsazenou jednicku, ale za ty kecy... Arogantni p...

Reagovat
HOST*mysman

tu aroganci ma od murýňa. ,ale ostatni hrace z albionu mam rad...

Reagovat
anonym

Za jaký kecy?Řekl jen pravdu a nic arogantního.Jestli nedokážeš napsat rozumný argument,tak sem ani nepiš.

Reagovat
Xavi

Angličani jsou fakt neskutečně zahledění do sebe. Třeba hráče jako Keržakov můžou Rusům jen závidět.

Reagovat
HOST*

ále netáraj

Reagovat
HOST*

Tak s tím utokem co tam maj ted, Muzou fakt jenom zavidet. Asi nastoupi Heskey

Kdyz sem to cetl musel sem se podivat jestli neni 1.duben.

Reagovat
HOST*Hle

tak ty si silnej dement,vůbec nevíš............

Reagovat
smazaný uživatel

..silnej dement..tohle používá moje malá 14letá sestra, seš asi věkově na stejný úrovni co .páč Heskey je kapitola uzavřená tak před 3 léty..

Reagovat
HOST*Kepi

Sledoval si zapas proti Izraeli? Pride mi ze ne... taky sem na to cumel jak puk a smal se mu, ale vykon odved kvalitni a byl na hristi videt.

Reagovat
HOST*sterda

Co proboha řekl tak arogantního?

Reagovat
Xavi

Nenapsal jsem přímo, že řekl něco arogantního. Ale pokora soupeři by neuškodila. Vždyť Rusové jsou hodně silní a mají skvělé fotbalisty, které vede vítězný kouč. Jde z nich respekt. Jako neřekl nic zas tak hroznýho, ale nato že anglická reprezentace rozhodně žádní suveréni nejsou a přijede tam tým co je v tabulce před něma a on začne vyprávět, jak mají v kabině skvělé hráče a ani slovo o respektu před Ruskem. Jak říkám, podle mě zahleděnost do sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl nic, co by nebyla pravda, ani žádnou zahleděnost do sebe bych v tom neviděl (Angličanům nefandím). Byla spousta vyjádření třeba i před tímto kvalifikačním blokem, která byla mnohem sebevědomější, jen mě zaráží, že takovým např. Španělům to tady nikdo nikdy nevyčítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Pedrozzz

2x Owen (bude hrát?), jednou z penalty

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

dobry tip jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť řekl jenom to co je pravda, že maji v mačaftu samý dobrý hráče, že hrajou těžký zapasy každej tejden. To neni žádná arogance...ani to že nezná žádnýho rusáka neni nic vyjmečnýho...Myslim že Italové nebo Frantíci sou na tom podobně

Reagovat
HOST*DED

CHELSEA JE NEJLEPSI

Reagovat
HOST*mysman

mas prvdu nejelpsi klub je skoutecne v londyne,ale cukotka to vazne neni-Je to ARSENAL.Rekni mi proc by celsí mela bejt nejlepsi klub?Vyhrala tri ligovy tituly-páni to je teda síla-víc jich ma i sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea a jej hadkam s rozhodcom.

Reagovat
HOST*David

nevim co tady máte proti tomu prohlášení, prostě si věří a to je jen dobře, přece nebude brečet a pouštět do světa nějaký obavy z Ruska...Anglie se nemusí bát žádného soupeře, tím nemyslím že vždy musí každého porazit, ale má na to aby to tak bylo...uvidíme večer

Reagovat
HOST*Tamburin

Snaží se Rusy dostat do méněcennosti - ale je otázka, jestli se mu to podaří-když ho člověk poslouchá, tak by to těm Ivanům z Ruska přál, ale na druhou stranu, kdyby Anglie chyběla na Euru, tak to by byla taky škoda...

Reagovat
HOST*mysman

ROOney,ROOney,ROOney,ROOney!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*David

to čumíte co...tak jsme ty kliky sibiřský sfoukli jak svíčku:-)

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

jj taky sem to tak rikal.. ..pekne 3:0

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadlo to přesně jak sem očekával, protože Rusáci když jedou vkvalifikaci k někomu sylnějšímu vždycky dostanou nabančíno, jako před dvěma roky v Portugalsku...

Reagovat
smazaný uživatel

Angláni byli fakt sYlní jak sviňa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele