TERRY PROTI ŠPANĚLSKU ASI NASTOUPÍ

05.02.2007, 18:27
Aktuality
Podle manažera FC Chelsea Jose Mourinha je stoper John Terry připraven na přátelský zápas proti Španělsku. Terry, který byl na měsíc vyřazen ze hry kvůli vleklým zdravotním problémům, se na trávník vrátil v sobotu na stadionu sestupem ohroženého Charltonu.

Portugalec chtěl sportovní veřejnost i trenéra Albionu McClarena přesvědčit o lepšícím se zdravotním stavu 26letého kapitána. Právě proto jej v sobotu poslal na poslední minuty do hry.

Mourinho tvrdí, že jeden z jeho nepostradatelných mužů může nastoupit od začátku blížícího se reprezentačního střetnutí. "Může nastoupit v základní sestavě, ale v průběhu duelu by měl vystřídat. Zatím není schopen odehrát celých devadesát minut," připustil zkušený stratég.

O jeho zdravotním vývoji prý informoval i trenéra anglické reprezentace McClarena: "Poměrně dlouho jsme spolu mluvili, takže McClaren ví, že je John připraven na zápas." Připomenul mu ale, že Terry musí podstupovat speciální cvičení kvůli nedostatečné fyzické kondici, čímž vysvětlil, proč není v jeho možnostech odehrát celé utkání.

"Doufám, že odehraje určitou část zápasu proti Španělsku, a po návratu do mužstva nám pomůže v Premier League proti Middlesbrough," řekl Mourinho.

O tom, jak je důležité míti Terryho, se mohli nejen fanoušci Chelsea přesvědčit v posledních týdnech. Jeho absence byla patrná zejména v prestižním duelu v Liverpoolu, kde londýnskému týmu chybělo hned několik defenzivních hráčů základní sestavy.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele