Terry dnes na operaci

19.10.2007, 11:33
Aktuality
Zdravotní problémy Johna Terryho neberou konce. Kapitán Chelsea si během reprezentační přestávky poranil koleno a ještě dnes by se měl podrobit operaci. Po chirurgickém zákroku bude následovat zhruba měsíční přestávka...

26letý obránce nenastoupil ani v jednom z uplynulých kvalifikačních zápasů o postup na ME 2008 proti Estonsku a Rusku a možná i díky tomu jsou Angličané na pokraji nepostupu na šampionát. Terry má v koleně volně plovoucí úlomek kůstky a o tom, že bude muset na operaci, se rozhodlo prakticky okamžitě po příletu z Ruska.

Terry má poslední dobou velkou smůlu na zranění. V ligovém utkání s Fulhamem ho loktem do obličeje udeřil Clint Dempsey a způsobil mu zlomeninu lícní kosti. Kvůli zraněnému kolenu vynechal již začátek letošní sezony, před loňským finále FA Cupu s Arsenalem zase laboroval s kotníkem, během zápasu s Kanonýry ho pak nešťastně zasáhl kopačkou do obličeje Abou Diaby a způsobil mu krátký výpadek paměti.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nieeeeeeeeeeeeee. to je smoliar Ale dalo sa to očakávať

Reagovat
HOST*Čéša

Chudák, má fakt smůlu, a jestli Anglie nepostoupí na Euro, tak to bude hodně velkej propadák

Reagovat
HOST*

to je smula Terry je jeden s nejkvalitnejsich obrancu na svete

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*pepa

chudák,má ješte hodne před sebou,doufám že neskončí

Reagovat
HOST*lucky

Reagovat
HOST*Dastěnka

to je velká stráta pro můj tým kterému fandím a jemu osobně taky tak at se rychle uzdraví

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele