Terim i nadále trenérem Turecka

23.10.2008, 20:03
Aktuality
Fatih Terim bude i nadále trenérem turecké reprezentace, s níž prodloužil smlouvu do léta roku 2012. 55letý kouč tak bude mít možnost zopakovat na evropském šampionátu letošní překvapení z Rakouska a Švýcarska...

"Turecký národní tým má za cíl postoupit na MS 2010 a ME 2012. Myslíme si, že náš trenér Fatih Terim je tou správnou osobou, která nám ke splnění cílů dopomůže," řekl prezident tamní federace Mahmut Özgener.

Terim má spoustu zkušeností a tureckou reprezentaci vedl již v letech 1993 - 1996. Zpět do této funkce se pak vrátil v roce 2005 a před několika měsíci zaznamenal velký úspěch, když s týmem postoupil až do semifinále evropského šampionátu.

"Díky odvaze a soustředěnosti bylo Turecko jedním z nejdiskutovanějších týmů celého turnaje," vzpomíná Özgener.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

...len ci nedostane dovtedy infarkt

Reagovat
smazaný uživatel

ten chlap má zatracený štěstí. myslím, že se to už nebude opakovat

Reagovat
Fedro

at jde vést českou repre

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá volba. Fatih je dobrá volba. A to vám povim, že trénovat tureckej nároďák není žádnej tureckej med!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele