Teplice dotáhly přestup mladého útočníka Svatka

27.06., 12:17
Aktuality
Pavel Svatek a Štěpán Vachoušek (© FK Teplice)

Teplice posílil talentovaný útočník Pavel Svatek, který už se Severočechy trénoval od začátku přípravy na novou sezonu. Čerstvě dvacetiletý hráč přestoupil z druholigového Táborska a podepsal dlouhodobou smlouvu. "Skláři" to uvedli na webu.

Svatek se pokusí v Teplicích nahradit nejlepšího střelce týmu v minulé sezoně Daniela Filu, který se po hostování vrátil do pražské Slavie. "Jde o podobný typ útočníka, čímž se nám opět zvyšuje variabilita v útoku. Věříme, že to je hráč do budoucna, který zvládne přechod ze druhé ligy," řekl sportovní ředitel teplického klubu Štěpán Vachoušek.

Svatek patřil v minulé sezoně k objevům druhé nejvyšší soutěže. V dresu Táborska naskočil do 15 ligových duelů a vstřelil šest gólů, další tři přidal v domácím poháru. Zahrál si i v odvetě baráže o postup do první ligy s Českými Budějovicemi, jeho tým ale neuspěl.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
monty25

Velký příslib do budoucna. Viděl jsem ho hrát jednou v poháru a dal hattrick, tak snad mu to takhle půjde i v Teplicích.

Reagovat
Mass

Reagovat
$dolar$

Tohle je od nas velkej fail, toho jsme meli dotahnout my a nenechat ho Slavii.

Reagovat
esmuellert

Slyšel jsem, že se na tom podílela Slavia, který si tím měla zajistit předkupní právo. Doufám, že to tak není... 16tého útočníka nepotřebují.

Reagovat
Pablos

vždyť mu je 20

Reagovat
Mass

Asi podfuk na Slavii

Reagovat
Nadržený šimpanz

Skvělej hráč a kluk. Gratuluju Teplicím, kdyby byl Sváťa zdravej, tak přejdou přes Dynamo. Jinak kdo ho nezná, tak je to kopie Schicka

Reagovat
Kucka

Reagovat
Pablos

Jen tedy on v jeho věku přestupoval do Sampdorie a né do Teplic

Reagovat
Mass

Jistý " generační talent "Daniel Samek přestoupil do Serie A už v 18 a kde je mu konec? Nakonec bude ještě rád, když ho někdo z ligy stáhne zpátky.

Reagovat
Pablos

To Schickova kariera ale není no. Jen jsem hodil přestupní stanici originálu a kopie.

Reagovat
Mass

Já moc velkej příznivce přestupů do zahraničí v dorosteneckym věku nejsem. Patrik jestli si dobře pamatuju, byl tenkrát dokonce na hostování v Bohemce, když přestupoval do Sampdorie, ani ve Spartě si nevšimli, jake tam maj talent.

Reagovat
Pablos

Šel ve 20 letech …to už není dorost přeci. Ale ještě jednou o to mi vůbec nejde, jde o narážku originál vs kopie nic víc

Reagovat
Axelrose

Čili věčně na marodce?

Reagovat
Witcher

Posilujeme na boj o skupinu LM

Reagovat
esmuellert

Zažít znovu Lauter, Feyenoord, nebo Celtic... to by byla nádhera!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele