Táborsko potřebuje nový impulz, na lavičce končí trenér Nádvorník

Dnes, 11:15
Aktuality
Roman Nádvorník (© FC Táborsko)

Táborsko před několika měsíci bojovalo o postup do české nejvyšší soutěže, v probíhající sezoně se mu ovšem nedaří a vše vyústilo v odvolání trenéra, o práci dnes dopoledne přišel Roman Nádvorník.

51letý kouč Táborsko vedl v kariéře už potřetí, naposledy se vrátil v září 2022 a na jaře si s ním zahrál baráž o postup proti Českým Budějovicím, od té doby se ale leccos změnilo. Aktuálně je klub až na dvanácté příčce druholigové tabulky a spokojenost nepanuje jak s výsledky, tak ani s výkony. Týmu se nedaří především doma, kde ze sedmi duelů vytěžil jen osm bodů.

"Rozhodnutí nebylo vůbec jednoduché, ale také nebylo zkratkovité. Zvažovali jsme ho velmi obezřetně a poctivě. Roman Nádvorník odvedl za dva roky v klubu obrovské penzum práce. Navzdory veškerému úsilí a podpoře, kterou mužstvo má, aktuální výsledky na hřišti neodpovídaly našim očekáváním, což nás přivedlo k těžkému rozhodnutí o odvolání. Viníky jsou v první řadě hráči a jejich výkonnost, která neodpovídá podmínkám, které mají k dispozici," uvedl ředitel klubu Martin Vozábal.

"Rádi bychom poděkovali trenérovi Romanu Nádvorníkovi za jeho neúnavnou práci a oddanost našemu klubu během posledních dvou let. Pod jeho vedením jsme dosáhli významných pokroků, zejména v rozvoji mladých hráčů a zlepšení týmové morálky. Teď ale naše mužstvo potřebuje získat nové impulzy," uzavřel Vozábal.

Odvolání někdejšího trenéra Příbrami, Žižkova, Vlašimi nebo Karviné je jedinou personální změnou v Táborsku, další členové realizačního týmu minimálně pro tuto chvíli zůstávají ve svých funkcích.

Autor: Tomáš Pavlík / fctaborsko.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
wwwx

To bylo keců od Vozábala před začátkem sezóny, Roman sem, Roman tam, Romanovi splnim, co mu na očích vidim, do tří let stadion a s Romanem do ligy... moc dlouho jim ta idyla nevydržela.

Reagovat
Aldeano

Škoda. Snad ještě někdy dostane prostor v lize.

Reagovat
$dolar$

Hrozna blbost.

Bylo by zajimave, kdyby sel do Budejic, ikdyz bych vyhazov Strakovi nepral.

Reagovat
doocetung

do budejek nikdo nepujde, nikdo nechce byt podepsany pod rekordni sestup s nejmene bodama a jeste ani nedostat prachy

Reagovat
ratusek

A to jsem po baráži s Budějovicema myslel, že letos už budou útočit na první místo.

Reagovat
$dolar$

Tak kdyz ti odejde cela ofenziva.

Svatek, Sojka, Zeman, Sasinka zranenej, Djordjic zranenej, levej bek Tusjak zranenej.

Posily prisly - tragickej Novotny co nehral v Pribrami co spadla na hrot, dalsi hrot Hais, co nehral prakticky nikdy, ikdyz nejakej potencial tam je. Na beka prisel Heppner co nehral ve Vlasimi. A ted teda prisel Barac do stredu zalohy, ale je to spis defenzivni hrac.

Do toho oni sance maji, jenze vsechno spali. Byl jsem na zapase s Varnsdorfem, tam mohli dat 8 golu.

Reagovat
Salfovic

Strašná blbost. Bez stadionu nějaké postupové ambice nemají cenu a reálná hrozba sestupu byla ještě daleko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele