Sullivan: Bruce nakoupil "kupu smetí"

12.05.2008, 22:06
Aktuality
Spoluvlastník Birminghamu City David Sullivan se rozhodl, že prodá svůj podíl v klubu. Rozlítil ho jednak sestup Blues z Premier League a druhak chování fanoušků na St. Andrews, kteří vinu za nastalou situaci dávají vedení klubu. Za viníka označil bývalého manažera Stevea Bruce a několik hráčů. Jeden z nich, Frank Queudrue, pak na jeho ostrá slova velmi ostře zareagoval.

Birmingham sice doma zvítězil v posledním kole Premier League nad Blackburnem 4:1, ale na záchranu to nestačilo a frustrovaní fanoušci si snadno našli viníka. Na Sullivanovu adresu se snesla sprška nelichotivých výrazů. Byly se mnou děti a ty plakaly, když se ozývaly ty nadávky," prohlásil Sullivan.

David Sullivan se však "nenechal urážet" a za viníka označil bývalého manažera Stevea Bruce, který podle něj v létě nakoupil "kupu smetí". Jako příklady hráčů, kteří se příliš neuplatnili jmenoval Sullivan obránce Francka Queudrueho a brankáře Richarda Kingsona.

Queudrue reagoval nečekaně rychle a úder pod pás Sullivanovi okamžitě vrátil. "Jak může něco takového říct, když mě ani neviděl hrát? Neviděl jsem ho na jediném tréninku. Měl by prstem ukázat na hráče, kteří odehráli většinu sezóny," poukázal Queudrue na fakt, že se na hřiště v tomto ročníku moc často nedostal.

"Nebudu přes média urážet jiné hráče. Pokud jsem byl zdravý, tak to byl vždycky kouč, který rozhodoval, jestli budu hrát nebo ne," pokračoval Queudrue v emotivní výpovědi.

Je možné, že Sullivan nebyl spokojen s Queudrueho výkony, protože podle jeho názoru neodpovídaly jeho platu. "Pokud si myslel, že můj plat je moc vysoký, mohli jsme se dohodnout a mohl mě prodat. Já mám tenhle klub rád, ale nemohu zůstat tam, kde se předseda vyjadřuje takovým způsobem o svých hráčích," zpochybnil Queudrue svou budoucnost v týmu Birminghamu.

Autor: Jiří Fišara / dailymail.co.uk, football365.com, skysports.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale dobre ze odchadza(ten sulivan)..to im jedine pomoze

Reagovat
smazaný uživatel

Queudrue pamatuju na jeho skvelej gol (tusim ze hral za Boro? ) ... tak ze 40 metru u levy lajny, chtel (asi) centrovat, ale sjelo mu to na sajtli a propalil golmana, kterej (cekal centr) sel uplne na druhou stranu a nestihl zareagovat ..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trapné a zbytečné. Spíše už by měli začít přemýšlet, jak se rychle vrátit. League Championship je jednou z nejnáročnějších na celém fotbalovém světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkam nic ............víc jak sestup Blues me mrzí sestup Readingu..je to hodne smutné ..Z ..L.CHampionship...se dostava těžko,,,!!

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš prdel. Za Čech jsem jim to přál a jsem plně spolkojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady meleš ..!Reading aspon hrál Fotbal na který se dalo celkem dívat jeste k tomu s Matejovským ..zato takový Bolton který hrál celou sezonu howno k záchrane přišel jak slepý k houslím .

Reagovat
smazaný uživatel

Z L. Championship se dostava opravdu hoodne tezko... Viz muj milovany Southampton. Minuly rok play off, a letos zachrana v poslednim zapase se Sheff Utd. A ze ten byl. Malem jsem potreboval doktora

Reagovat
smazaný uživatel

Quedre neni spatnej

Reagovat
smazaný uživatel

říká se: Chovej se tak jak chceš aby se k tobě chovali jiní.

A pokud se pan Sullivan vyjádřil o manažerovi a hráčích tak, jak se vyjádřil, ať si pak nestěžuje na reakci fanoušků...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele