Suárez nechce odejít. Rád prodlouží smlouvu

19.03.2012, 11:42
Aktuality
Anglická média spekulovala, že kvůli nesportovnímu chování a nedávnému trestu za rasistické urážky se vedení Liverpoolu v létě pokusí prodat Luise Suáreze. Nic takového se ale nechystá. Suárez hlásí, že chce zůstat. Liverpool už s ním dokonce jedná o nové smlouvě, přestože je na Anfield Road vázán až do léta 2016.

"Rád bych zůstal. Navzdory všemu, co se stalo, tu jsem šťastný. I v klubu jsou se mnou spokojeni a chtějí, abych zůstal," říká uruguayský útočník.

"Mám smlouvu do roku 2016 a vedení chce, abych ji prodloužil. Trenér mi věří, což je pro mě velmi důležité, obzvlášť když jsem nehrál osm zápasů," pokračuje.

Suárez osm zápasů vynechal kvůli trestu za rasistické urážky vůči obránci Manchesteru United Patrici Evrovi. Jinak patří ke klíčovým mužům ofenzivy Reds. "Trest mě stále bolí, protože nebyl žádný důkaz. Bylo to slovo proti slovu a uvěřili jemu, to mě bolí," vrátil se 25letý hráč k nedávné aféře.

Luis Suárez přišel do Liverpoolu v lednu loňského roku z Ajaxu za téměř 23 milionů liber. Vedení bohatého Paris Saint-Germain nedávno vyhlásilo, že je Uruguayec jedním z jejich letních přestupových cílů.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (307)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele