STOIČKOV KONČÍ U BULHARŮ

10.04.2007, 17:45
Aktuality
Bulharská fotbalová unie se téměř po třech letech bude muset znovu porozhlédnout po novém hlavním trenérovi pro tamní národní tým, na svou funkci totiž dnes rezignovala legenda této země Hristo Stoičkov...

"Stoičkov se rozhodl rezignovat, ze své funkce odstoupil také ředitel týmu Dimitar Dimitrov. Výkonný výbor Bulharské fotbalové unie se sejde 25. dubna, aby jmenoval nového tenéra," sdělil dnes prezident unie Borislav Mihajlov.

41letý Stoičkov se funkce hlavního trenéra bulharské reprezentace ujal po nepovedeném evropském šampionátu 2004, kdy nahradil Plamena Markova, s týmem se však nedostal na světový šampionát do Německa a nejrůžověji to nevypadá ani v probíhající kvalifikaci o postup na ME 2008. Bulhaři sice ve skupině G ještě neprohráli a jsou třetí, v pěti zápasech ale posbírali jenom devět bodů a především domácí bezbranková remíza s Albánií se za zisk rozhodně pokládat nedá.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele