Still se vrací do práce, u kormidla RC Lens nahradí Haiseho

10.06., 12:32
Aktuality
William Still (© AFP)

Will Still se začátkem května rozloučil s Remeší a co nevidět se do práce vrátí. Stále teprve 31letý trenér si dojednal nové angažmá, od příští sezony povede RC Lens.

Still vedl Remeš od srpna 2022, brzy po nástupu s týmem neprohrál sedmnáct po sobě jdoucích zápasů a na ukončení spolupráce se s vedením dohodl krátce před skončením sezony 2023/2024. Obě strany k rozhodnutí dospěly na schůzce po porážce od Clermontu, která klub připravila o většinu nadějí na účast v evropských pohárech.

Still má kořeny v Anglii a spekulovalo se o návratu domů. Zájem o jeho služby měl Sunderland a sám kouč se této možnosti nebránil, pro tuto chvíli ovšem dostává přednost RC Lens.

"Will byl naší jednoznačnou prioritou na pozici hlavního trenéra. Nejedná se jenom o nadějného kouče, který už nyní stihl zlomit několik rekordů, má i vítěznou mentalitu a je to vynikající taktik," říká nový generální manažer RC Lens Pierre Dréossi.

Still s novým zaměstnavatelem uzavřel tříletý kontrakt a nové dobrodružství zahájí v předkole Konferenční ligy. Místo na lavičce mu uvolnil Franck Haise, ten neodolal nabídce z OGC Nice.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Me2win

Tak hlavně že odešel z Reims aby se vrátil do Anglie .

Reagovat
Zelmondo

tak do Calais to ted bude mit uz jen 100km

Reagovat
Me2win

Reagovat
GrimeBaller98

jak Jerabek z Teplic, jen aby skoncil v Jablonci

Reagovat
SunFells

Prý je čeká ale docela výprodej, bude mít složitý start.

Reagovat
Seydou Doumbia

No v Lán toho více než Haise nedosáhne, ale jejich výhodou je to že tam se neočekává že by měli rok co rok hrát LM. Takové Nice má daleko ambicioznější plány a sypou do týmu randál a každá sezona je pro ně prakticky neuspěch. V Reméši už taky moc víc dosáhnout nemohl, Lán není zas takový posun. Pod jiným trenérem a po výprodeji se to fakt může cele sesypat ta pohádká a budou rádi za ten střed ligy, ke kterému už ted neměli daleko.

Reagovat
GrimeBaller98

FM god

Reagovat
raduinho

Still waiting.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele