Stav mužstva je prostě špatný, dělá si starosti Magath

21.03.2011, 09:52
Aktuality
Ještě před několika dny Felix Magath slavil postup mezi nejlepších osm v Lize mistrů, po vyhazovu ze Schalke se ale vrátil zpět do Wolfsburgu a s ním momentálně hraje o záchranu. A tento boj nebude vůbec snadný, zkušený trenér totiž cítí, že Vlci nejsou na podobnou situaci připraveni...

Obnovená premiéra ve VfL málem pro Magatha dopadla na výbornou, jeho tým totiž včera ještě v nastavení vedl díky gólu Grafiteho ve Stuttgartu, poté ale za domácí tým zaúřadoval Niedermeier a po remíze 1:1 zůstávají Vlci předposlední.

"Samozřejmě si dělám veliké starosti. Hráči jsou na tom technicky dobře a věří, že jsou lepší než konkurenti, ale ještě nezaregistrovali, že se momentálně nacházejí na sestupové pozici. Hráči si musí nejprve uvědomit, že oni jsou jediní, kdo může tuto situaci změnit,” uvedl Magath, jehož staronový tým nyní ztrácí právě na patnáctý Stuttgart dva body.

"Stav mužstva je prostě špatný, zvlášť po fyzické stránce. Pózdním gólem jsme byli potrestáni, protože jsme pro vítězství neudělali víc," dodal sedmapadesátiletý stratég, který v automobilovém městě podepsal smlouvu do léta 2013 a zůstane i v případě sestupu. "Není důležité, kde se budeme nacházet v létě, nýbrž kde budeme za dva roky," uvedl Magath v týdnu na tiskovce.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jo, rekni si prezidentovi o 40 novejch hracu

Reagovat
smazaný uživatel

a proc? co proc a proc

Reagovat
Josifek

Reagovat
j_mrazik

Taky bych tohle fackoval.

Reagovat
niflheim

Wolfsburg mi připomněl Bayern s Interem. Hodně příležitostí z breaku a hráli tak, jakoby vůbec nemohli dostat gól.

Reagovat
cristiano.K.

neumím si představit bundesligu bez vlků

Reagovat
Stiksxx

tjn

Reagovat
smazaný uživatel

nie, to sa nemôže stať... z tohto ročníka by asi nikto nemal vypadnúť.. gladbach tam patrí, stuttgart a vfl tiež, pauli a lautern detto... sympatické kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímvý, že týmy jako Wolfsburg nebo Sttutgart, někdy i Dortmund, vyhrajou titul a za 2 roky bojujou o záchranu. Tohle ve PL, PL či Seria A neuvidíme. To taky o něčem svědčí. Jedinej tým, kterej pořád bojuje o nejvyšší příčky je v Německu Bayern. Ted jsem si vzpoměl ještě na Leverkusen, jak v roce 2002 hráli finále ligy mistrů a lize byli druzí. Další rok nechybělo moc a sestoupili.

Reagovat
r.mrazik

neodesel jim tenkrat Ballack?

Reagovat
Arne

Jo, odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

odešlo víc hráčů ...určitě ještě Zé Roberto

Reagovat
Tomanatura

A dalsi rok na to ukopali LM a v ni zpusobili ostudu Realu Madrid...

Reagovat
smazaný uživatel

kur.a ty máš ale znalosti.... fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

Tak svedci o tom ze tyhle ligy jsou dal co se tyce fotbalovy kvality , i kdyz SA momentalne urcite ne ale drive to tak byvalo .

Reagovat
smazaný uživatel

Celta Vigo... Leeds...

Reagovat
mesyas

hlavně nezapomeň nakoupit 401 hráču

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by ten nesympatickej tým se znakem výrobců traktorů a vysavačů na dresech spadl

Reagovat
j_mrazik

A čímpak jezdí milostpán?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele