Stále jsme na čele, neztrácí klid Allegri

20.03.2011, 13:42
Aktuality
Po týden staré remíze proti Bari včera milánské AC znovu ztratilo a během dneška se jeho náskok na čele tabulky může smrsknout na pouhé dva body. Trenér Massimiliano Allegri ale zůstává v klidu, zatímco trenér vítězného Palerma Serse Cosmi si nemohl vynachválit přístup svých svěřenců...

Cosmi získal se sicilským celkem ve třetím zápase první body a přerušil děsivou sérii, která před utkáním čítala pět porážek v řadě. O vítězství nad Milánem rozhodl již v desáté minutě rumunský stoper Goian.

"Myslím, že tohle byl zápas, který by si každý trenér přál. Měli jsme patřičný přístup a dravost, což nám v posledních týdnech chybělo," uvedl nástupce odvolaného Delia Rossiho. "Musím dnes vyzdvihnout každého, tohle byl konečně můj tým. Každopádně hráči se ještě musí naučit pár věcí o mém pojetí fotbalu, všechny problémy jsme zatím zdaleka nevyřešili," dodal spokojený Cosmi.

Na druhé straně Rossonerri opět zdramatizovali boj o Scudetto, druhý Inter se totiž v případě dnešní výhry nad Lecce přiblíží na dva body, třetí Neapol při úspěchu proti Cagliari bude ztrácet jen body tři. Trenér AC Milán Max Allegri nepanikaří, reprezentační pauza mu ovšem přichází vhod.

"Moc nám nepomohlo, že jsme brzy prohrávali, v první půli a hlavně v jejím závěru jsme nehráli dobře. Po obrátce to bylo lepší, ovšem při pohledu na držení míče je třeba říct, že jsme nestříleli dostatečně často," řekl Allegri. "Stane se, že se prohraje, i když je samozřejmě lepší se tomu vyhnout. Naštěstí nyní přichází přestávka a my budeme mít čas dát si naše myšlenky do pořádku. V každém případě stále zůstáváme na čele, takže uvidíme, co předvede Inter a Neapol," dodal.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Včera to posrali a s Bari zase to posral rozhodčí Někdo nahoře kdo má prachy (Inter) nám nepřeje

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy v tom nejsou ,, AC na to prostě nemá ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak AC si může narozdíl od ostatních týmu dovolit klopýtnout i tak sme furt první děláte všichni jak kdyby Inter vedl od 10 bodů a měl 38 zápasů k dobru... On totiž může zaváhat i jinej tým než Milán.

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Morattipoli víš co

Reagovat
Yanek

To sou strašný kecy, dopadnem jak Juventus s Del Nerim jestli to tak pude dál.

Reagovat
smazaný uživatel

co řekl špatně ? vzpamatuj se proboha, ty jsi strašně labilní jedinec...

Reagovat
Yanek

..."Po obrátce to bylo lepší,"

..."V každém případě stále zůstáváme na čele, takže uvidíme, co předvede Inter a Neapol"

..."Moc nám nepomohlo, že jsme brzy prohrávali, v první půli a hlavně v jejím závěru jsme nehráli dobře."

to je furt to samé a nulový posun. Labilních je se mnou asi dalších x lidí, kteří mají o Allegriho posledních tazích a vyjádřeních takové mínění - rossoneriblog.com. Zkus pročíst pár diskuzí...

Reagovat
smazaný uživatel

diskuze na rossoneriblog.com, to snad ani nemůžeš myslet vážně..., to je něco asi 5x odpornějšího, než tady..., diskutující absolutně neinformovaní, bez přehledu, marní. diskutující, kteří doteď nechápou, proč přišel Ronaldinho o místo v sestavě a považujou to za absolutní Allegriho fail..., diskutující, kteří Didace v životě neviděli a nechápou, proč nehraje v základní sestavě..., tam se člověk opravdu dozví věci no, to je pravda.

fakt by mě zajímalo, jak by sis představoval jeho pozápasový prohlášení..., řekl v něm jak zápas vypadal, řekl v čem byla chyba, přiznal, že to bylo špatný, narozdíl od Delneriho, podle kterýho se Juventus snad neustále zlepšuje..., nevím, co Ti chybí, má se u toho rozbrečet ?

Reagovat
Yanek

Právě pod zápasem, když sem to včera četl se dalo vybrat spousta pravdivých věcí, které stojí za zamyšlení. Samozřejmě nemyslím ty dream sestavy a příspěvky fuuuck Allegri. Ale když to projedeš tak se tam fakt dá najít pár smysluplných příspěvků, nevim, to je tvoje věc. Chtěl sem tím ukázat, že nejsem jediný, kdo z včerejšího neúspěchu a poslední hry viní Maxe, toť vše.

Pozápasový prohlášení bych si nepředstavoval vubec nijak, prostě by mi stačilo kdyby trochu kriticky zhodnotil hru, ale na tom včerejšku snad ani nejde hledat pozitiva, a on stejně řekne že sme v druhém poločase hráli líp tak jak po každém takovém zápase, když to ani nebyla pravda. Mohlo to skončit i 3.0, kdyby nebyl Thiago. Fakt mi to silně připomínalo Spurs, první poločas klasicky na hovno, sme se probouzeli. V kabině jim řekl že to tak nejde, a druhý poločas zas uplně bez obrany...

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi jediný..., Allegri má naopak spoustu kritiků, ale hromada z nich je úplně marná, přičemž většina z nich se najde právě na rossoneriblog, nebo facebooku a to pro mě fakt není měřítko. experti ho často chválí, hráči si ho pochvalujou, já osobně jsem jeho fanda už z Cagliari, to je pravda..., přesto mu mám samozřejmě taky co vyčítat, bezchybný není a hlavně v té ofenzivní fázi hry jsem od něj u nás čekal větší věci.

že se kouč na porážce snaží hledat pozitiva je úplně normální, kór když předtím jasně řekne, že to bylo špatný a v čem byla chyba..., na nic se nevymlouvá, prostě to zhodnotil, nevím co je za problém.

Reagovat
Filipow

Snad ten titul AC ještě dá, i když to v poslední době začínají sr*t..

Reagovat
smazaný uživatel

Už mně štvě furt číst a vidět to i na hře jak sme v druhým poločase lepší on se fotbal hraje totiž na dva, taky by se měla změnit ta mentalita těch obránců mohli do Goiana klidně jít ale hlavmě všichni ruce nahorů a to nepochopim prostě hráč je tam od toho aby hrál a né mával offside nechápu proč jim to Allegri nevpálí do xsichtu ta italská mentalita je prpstě jiná ale tohle si můžou odpustit...

Reagovat
Filip12

Kohouti jedém

Reagovat
Infi

Reagovat
Filip12

myslel sem Bari maj ve znaku pořádnýho kohouta u Tottenhamu to spíš vypadá jak pštros

Reagovat
Infi
Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
rossoneri89

stale to iste dookola ..... vcerajsi zapas sme si dosrali sami ...hlavne zostavou kde z 11 hracov boli 8 defenzivny ..... neviem naco

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ten nadpips je lehce zavádějící. MAx je velmi intelingentní trenér a dobře ví, jak na tom jsme. Ovšem musí se vyvarovat některých chyb, které dělá. Příklad za všechny je Seedorf na trequartistovi.

Dále bych se chtěl zeptat na toho Didace. Galliani pořád říká, že se musí adaptovat, ale nebyl by lepší neadaptovaný Didac než adaptovaný Antonini? Poslední zápasy mi právě on neskutečně pije krev.

Neví někdo informavaný jak je na tom Ambro s Pirlem?

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas s tym antoninim. ten hrá hádam každý zápas horšie

Reagovat
smazaný uživatel

tak si cvrkni, Allegri

Reagovat
smazaný uživatel

Prince nebyl připravenej na celej zápas a Robinho hrál poslední dobou tužku, proto Seedorf..., nevím, co je na tom tak těžkýho pochopit, holt po bitvě je každej generál. zálohu za trequartistou bych já osobně postavil stejnou jako Max..., na Emanuelsona od začátku na Renzo Barbera bych opravdu koule neměl, stejně jako na Merkela pod hroty.

co bych mu ovšem začal pomalu vyčítat je ta ofenzíva..., zrovna Allegri měl být zárukou ofenzivní kvality, kterou předváděl v Cagliari a přitom zrovna útočníci se začínají stávat největším problémem týmu..., což je o to paradoxnější, když si uvědomíme, o jaké útočníky jde.

do derby jdem dost možná bez Pata..., tzn. Boateng - Robinho, Cassano..., to bude hustý.

Reagovat
Jajinek

chtěl jsem být před derby na dostřel, což možná budeme...ale tohle rozložení sil se mi začíná tak trochu nelíbit. Páč to vypadá, že budeme snad i favoritem... A to je pozice, ve které jsem to hrát nechtěl. Je tam nepříjemná paralela s loňskem, kdy jste taky byli ve formě a dotahovali se a čekalo se věe vítězství...aby to nebylo stejné, to derby je totiž dosti ošidné. Každopádně to bude mazec!! Největší zápas letošního Calcia!!! Neuvěřitelně se těším!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tsigi

Já z Allegriho nejsem nadšený od začátku, ale že bych mu nějak víc vyčítal poslední výsledky, tak to rozhodně ne. Fotbal jednodušše nefungeje, tak že se nakoupí hráči a podle papírových předpokladů by měl tým s největším talentem vítězit. Ta sestava v jaké se nastupuje v posledních zápasech prostě nemá s trenéřinou nic společného. Allegri prostě do sestavy sází, co je k dispozici a v takové situaci by i lepší trenéři museli mít problémy. Mužsvo nemá tvář, ale ta se nedá vybudovat přes noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Kritizovat Maxe hmm v podstate za hru je ,,zodpovedny" trener aku taktiku usije zas je tam plno ale ze mame plno zranenych zaloha je desna vcera to bolo vidiet utok bol dost ,,odstrihnuty"ziadne lopty tukes po 16-tku a dalej nic opticky sme mali prevahu ale vysledok je 1:0 pre palermo.............v podstate ako hral Milan valec na podzim tak po novom roku sa to rozpadlo a hrame co hrame hraci bez formy(Cassano,Ibra)a znasho naskoku utesene ubuda stale sme prvy ale po dalsom zapase to uz moze byt naopak a z vela uspesnej sezony zas moze byt hnusne 2-3 miesto Je tam problem a dost velky a tym ze sa tam da Seedorf sa to nevyrisi radsej nech hraje Urby alebo mladik horsie ako snim to nebude.Ziaden pohyb mame cas a obrana sa sformuje a my niesme Barca..............

X rokov dozadu skoro celu sezonu viedlo Lazio a nakoniec titul slavil Milan nerad by som to v opacnom garde

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na experta ze studia: Ty idiote jeden jak si vubec muzes dovolit narazet na to ze nekdo kdo ma prachy ( inter) nepreje AC.....ty parchante jak vubec muzes takhle spinit Inter!! mozna ze inter ma prachy ja jsem velikej fanousek Interu a ty reknes tohle? prober se.....AC nemelo odecteny body za uplatky? ste stejna sebranka jako Juventus rim palermo atd.....Inter nemusi uplacet zapasy aby je vyhraval...vytocil si me do nepricetnosti.....ty hajzle jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Neco proti palermo?

Reagovat
Francesco Totti AS

Řím?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele