St. Pauli má náhradu za Hürzelera, kormidla se ujme Blessin

27.06., 12:27
Aktuality
Alexander Blessin (© AFP)

St. Pauli se vrací do německé nejvyšší soutěže a do bojů s nejlepšími bundesligovými kluby ho povede Alexander Blessin, 51letý kouč byl dnes jmenován novým trenérem hamburského celku.

Blessin je náhradou za Fabiana Hürzelera. Teprve 31letý kormidelník loni odvedl vynikající práci, po sezoně pak neodolal vábení z Anglie a kývl na nabídku Brightonu.

"FC St. Pauli má velký zvuk nejenom v Německu, ale i v zahraničí. Klub má své hodnoty a po sportovní stránce je ambiciózní, angažmá v něm, navíc po dlouhých letech ve druhé lize, tak představuje obrovskou výzvu. Těším se na to, že budeme měřit síly s nejlepšími německými kluby," řekl Blessin po svém jmenování.

Blessin dlouhodobě pracoval u mládežnických týmů RB Lipsko a vedl i Janov, Oostende a naposledy Union Saint-Gilloise.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarkt.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
Wazz Wazz

Hürzelera bude těžké nahradit..v Anglii se říká: "Big shoes to fill" přeju mu ať se daří a udrží kluky v Bundeslize..Forza Boy's in Brown!!!

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Wazz Wazz

koukám je nás tu braun‑weiss poskrovnu

Reagovat
St. Pauli

Naopak. Cubrnim, ze tu jeste nejaky Kiez-Kicker na EF je. Hlavne, at si to fanousci i hraci v Bu-Li uziji a at neztratime charakter na hristi, ni v hledisti.

Reagovat
Rudnevs

Hier regiert der HSV!

Reagovat
Rudnevs

Udajne to bola nejaka protihodnota za Hürzelera, nakolko majiteľ Brightonu má podiel aj v Union SG, takze slo o gentlemansku dohodu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele