Sparťana Jiráčka v Plzni zavrhli fanoušci i bývalí spoluhráči

02.11.2015, 09:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (590)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Čekal jsem to, protože jsme v Čechách." Amen...

Reagovat
smazaný uživatel

jj protože tohle se jinde na světě neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale děje, jenže tady se to pořád opakuje. A ten výrok není srovnávací s jinými zeměmi, má význam sám o sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinde se to neopakuje? Ne ne, tohle je totiž přesně o srovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to vůbec o srovnání. Prostě vztáhnul k téhle zemi určité chování lidí. Nikde neřekl, že v Německu by se to nestalo, to si tam jenom domýšlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Když napíšeš v Čechách, v Německu, v USA, v Kazachstánu, tak to vždycky o srovnání. To není o domýšlení, to je o logice. Když něco kritizuješ na jedné zemi, musíš si být jistý, že je to jinde výrazně lepší, tak aby si mohl mluvit o konkrétní zemi a ne třeba Evropě, Zemi, lidstvu apod.

Já vím, že je dneska moderní se otírat o svou zemi a okolí celkově a je prostě obrovský rozdíl vztáhnout negativum ke konkrétnímu území nebo lidské povaze celkově a zrovna závist a podobné vlasnosti na které naráží jsou u všech lidí na světě napříč historií, bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, z logiky to tak vyplývá. Ale nemusí to tak být vždycky. Já třeba žiju celou dobu tady a taky o lecčems řeknu, že se tomu nedivím, protože jsme v Čechách. A budu tím myslet jenom to, že vím, jak se tady lidi v určité oblasti chovají. A přitom nemám žádné srovnání se zahraničím a ani se o to nepokouším.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je možný že to děláš, ale je to prostě špatně a logicky napadnutelný jedna báseň.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bys měl někdy přemýšlet sám za sebe a ne se snažit ve všem hledat nějaké logické cesty.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže logika je špatná?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ani to neříkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Já přemýšlím za sebe s logikou, na tom je špatně co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic. I když podle toho co tu předvádíš v diskusích, se o tom dá silně pochybovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco jiného, teď se bavíme o tomto, kde má logika prostě navrch před tvým pocitem.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech zná svůj národ, žije tady, zná chování lidí a proto řekne, že jsme v Česku, takže to čekal. Žádné srovnávání s nikým jiným. Tečka. Vymýšlíš si něco, co není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez srovnání je to prostě nesmysl no.

Reagovat
Bex5

Nějakej Ekumenickej sněm, bo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu má Sergio, Ty se vrať do školy ;-) Látka je to poměrně složitá (pokud nemáš jazykové cítění) a nemá smysl ji tady podrobně rozebírat. Obzvlášť, když jsi nebyl schopen pochopit laické, ale v podstatě správné vysvětlení Sergia, ve kterém poměrně jasně říká, že výrok poukazuje na chování národa. Srovnání s jinými národy není pro plný význam uvedeného výroku podstatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá pravdu a je to velice podstatné, když řekneš, že je něco typicky české, bez toho abys věděl, jestli to není typické i jinde, tak prostě říkáš zavádějící nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže v tom výroku nic takového řečeno není... Ve výroku POUZE konstatuje jak to chodí v Čechách. Nikde nepoužil slova jako "typicky české" a rovněž ve výroku dále nepokračoval, např. slovy "ale kdybych přestoupil z Besiktase do Fenerbachce, bylo by to o poznání horší.." (tzn. nepoužil srovnání) atd. Všechny tyto hypotézy si tam dodáváš Ty SÁM, tudíž nejsou pro platnost výroku relevantní. Rozumíš? Jak už jsem uvedl, látka je to složitější a v tvém případě je problém, že do výroku doplňuješ něco, co tam není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale samozřejmě, že je to tam. Snažil jsem se to sémanticky vyložit. Za tou větou se to jednoznačně skrývá. Kecy o složitější látce si laskavě nech pro někoho jiného, ideálně tak pro sebe. Ale samozřejmě že je to pro platnost výroku relevantní, ba dokonce nutné. Ono to totiž není o tom, že je v Čechách, ale mezi lidmi. Schválně mi řekni, kde závist a ty vlastnosti na které naráží, nejsou?

Kdyby řekl: "Po návratu z Německa jsem na ulici potkával lidi, kteří mají 2 ruce. Ale čekal jsme to, protože jsme Čechách." Tady už ten logický nesmysl cítíš? Logicky to nemohl čekat PROTOŽE JE V ČECHÁCH, ale protože je mezi lidmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pracuji s holými fakty daného výroku a také s tvým výrokem, cituji: "Bez srovnání je to prostě nesmyls no". K tomuto jsem uvedl, že pravdu má Sergio, protože i BEZ srovnání DÁVÁ VÝROK PLNÝ SMYSL. To je celé.

Kdežto Ty Jiráčkův výrok zasazuješ do kontextu, který SÁM dedukuješ a tudíž nepracuješ s fakty. Pracuješ sice s logikou, ale pouze s tou vlastní, nikoliv s logikou jazyka, o které se tady zmiňuji já. Proto jsem také poukazoval na to, že nerozumíš té teorii jazyka. Chápu, že Tě to urazilo, ale je to fakt a k životu to nejspíš potřebovat nebudeš. Takže zůstaň v klidu a občas se snaž přijmout názor druhé strany, protože pokud mluvíš, pak pouze opakuješ to, co znáš, kdežto když posloucháš, můžeš se něco nového naučit.

Reagovat
smazaný uživatel

S holými fakty pracovat u výkladu projevu a jeho významu je ti platné jako mrtvému zimník. Ano zasazuji ho do kontextu, protože kontext je sakra důležitý, proč by proboha nebyl?

No fakta.... tímhle bys odsoudil studium literatury, hudby, filmu, výtvarného umění.... Někdy je prostě potřeba vnímat i přenesený význam a výrok je potřeba vnímat v kontextu, nic se neříká ve vákuu, protože tak nežijeme. Od tebe se nic nového učit nechci, tvůj názor nepřejímám a beru ho s velkou rezervou, protože ignoruje souvislosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vezmu to od konce Tvého komentáře, protože tam se dopouštíš asi největší nepřesnosti a nepochopení. Neignoruji tu souvislosti daného (Jiráčkova) výroku, naopak! Tím, že pracuji s fakty (tedy se slovy, která byla skutečně vyřčena) mu přisuzuji širší význam, než mu přisuzuješ Ty. Tím, že jsem uvedl, že výrok je plně platný i bez srovnání, jsem rozšířil jeho kontextové možnosti (mimochodem to zneplatňuje tvůj výrok, o tom, že práce s holými fakty mi je platná jako mrtvému zimník), což je podle pravidel jazyku také správně. Pochopitelně to tedy vyvrací tvá slova vakuu, nezasazování výroku do kontextu, chápání či přenášení významu, nebo dokonce odsuzování umění, hudby atp... Při své argumentaci příliš odbíháš od faktů a příliš rozvíjíš své, byť logické teorie. Ovšem nepřipouštíš, že i jiný názor ( u mě se ovšem nejednalo o názor, ale pravdivý fakt ) může být správný ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Málokterý výrok je plně platný i bez kontextu, tím se právě desinterpretuje většina citátů, které byly myšleny jinak a v jiných souvislostech, lidé si je pak vykládají, jak se jim hodí. Ne není to správně snad podle žádných pravidel, snad žádná jazykověda nepracuje s okleštěnými fakty, ale hledá význam.

Nikde tu netvrdím, že je můj názor ten správný, pouze ho obhajuju, protože je prostě můj. Ty tu akorát krásně blábolíš o ničem. Přitom jsi zatím neřekl prakticky nic k věci. A oháníš se tu akademickou mluvou takovým nesmysl, jakože je věta bez kontextu holý fakt, to je u sémantiky šílený nesmysl.

Reagovat
Posledni Kovboj

ok, ale existoval Jezis nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

S největší pravděpodobností ano, ale s rovněž s velmi vysokou pravděpodobností je celá legenda o jeho schopnostech a o tom, co následovalo po ukřižování dost "přifouknutá". Ale to jsi asi "slyšet" nechtěl, že?

Reagovat
Posledni Kovboj

ale Masopust rikal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ovšem, VĚDA jen těžko může ignorovat kontext. To zase netvrdím já a opravdu nevím, proč tady zmiňuješ takovéto elementární záležitosti? Jestli máš ovšem pocit, že práce s fakty u daného výroku, která vyvrátila tvé tvrzení o jeho neplatnosti při absenci srovnání, je desinpretace, pak jen nejsi schopen vidět širší KONTEXT, kterým se tu tak oháníš. V daném případě bylo nutné pracovat s holou větou, aby se ukázalo, že výrok může mít jiný význam, než který mu je (pravděpodobně) většinou lidí přisuzován. Slovy "plně platný" jsem tedy poukazoval pouze na možnost jiného významu. Nic víc, nic míň.

Jen těžko rozumím tvému komentáři o tom, že jsem neřekl nic k věci? To už vážně chápu jako, že už nevíš kam dál. Podobné je to s "krásnými bláboly" a ohánění se akademickou mluvou. To je fakt úplně mimo... Nejvyšší čas tuhle debatu opustit. Mimochodem se semantikou tady pracujeme od začátku až do konce a rozhodně jsem netvrdil, že věta bez kontextu je holý fakt, nebo jak to interpretuješ. Nerozumím, nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

No zmiňuju je protože ty je podle vlastních slov ignoruješ No práce s fakty to uplně není, spíš s tvými dojmy, které já nepovažuju za nejšťastnější, jelikož toho dost ignorují. Ne v daném případě nebylo nutné pracovat s holou větou, protože ta holá věta má nějaký význam a je zasazená do nějakého kontextu.

Neřekl jsi nic věci, pořád se x odstavcema snažíš okecávat, že to má platit bez kontextu a srovnání. JJ opusti bude mne to mrzet. Fakt jedna z nejzbytečnějších debat co jsem tu kdy vedl s člověkem, co tvrzení na jednu větu okecá v x odstavcích aby to vzápětí popřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Snažil jsem se pouze vysvětlit jev, který ty nejsi schopen pochopit, jelikož neznáš teorii a vše se snažíš dohnat hypotézami, byť logickými. Fakta jsou Tvými výroky nazývána doměnkami atp... S takovýmito rozlišovacími schopnosti není s podivem, že se ve svém posledním komentáři v některých vyjádřeních zcela míjíš s realitou, a to především v první a poslední větě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni mistni vam moc dekujeme za sdileni vaseho velmi odborneho presvedseni a naprosto neodolatelnemu vystupovanim. Dal jste mi silu do zivota, nebal bych se rici novy impuls a smer. Vzdycky jsem chtel byt jako Masopust, ale ted vim ze tady v cechach jste to jedinne vy, komu bych se chtel vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpustite-li mi diakritiku a malou chybicku budu vam neskonale vdecny, nebot mam v jedne ruce encyklopedii a v druhe nadro sve ceske pritelkyne. A preci jen nemam v s nim takovy cit pro obsluhu tabletu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj ještě víc povýšenosti a rádoby intelektuálnosti bych prosil se jménem AlexSnb

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tu zkoušíš? Vždyť má pravdu a ty to okecáváš jak sečtělý mentos.

Reagovat
smazaný uživatel

Janě pánové, máte pravdu. Ideálně změme téma, protože to vypadá, že od Vás ještě něco naučím

Reagovat
smazaný uživatel

A čím jsi tu prospěl ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně o tom chceš diskutovat? Raději si najdi někoho dalšího, s kým budeš moci rozvíjet své demagogické schopnosti. Já klidně ustoupím, nedělá mi to sebemenší problém.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ustup co ti brání, zatím si tu vyplodil akorát nesmysly jakože pracovat s okleštěným výrokem je holý fakt, což je neskutečný při tom jak se intelektuálně snažíš působit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím Tě, zkus si to ještě párkrát přečíst, zapřemýšlej na významem mých slov a vět, zasaď je do kontextu a pak se pokus o relevantní argumenty. Zoufale Ti to nejde... Jen klesáš k ivektivům a pochopitelně nadále rozvíjíš demagogii, což je naopak tvoje silná stránka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne stačí ty tvé rádoby sofistikované výplody číst jednou, ale děkuji za nabídku. Prakticky si nenabídnul žádnou jinou argumentaci, než styl, že prostě nemám pravdu a že se to takhle nedělá, že se prostě pracuje s výroky jako s holými fakty. Což vidí jako nesmysl snad každý, kdo někdy přičuchnul k výkladu literatury nebo rétoriky.

Neříkál jsi už 2x že půjdeš?

Reagovat
smazaný uživatel

A co kdyby jste šli oba dva?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem, že půjdu, ale tvé argumety mě opět začaly bavit. Konkrétně mě baví to, jak neustále opakuješ, že pracuji s "holým, okleštěným a do kontextu nezasazeným výrokem" a další výplody tvé neschopnosti pochopit psaný text. S prostým výrokem totiž pracuji pouze v jeho počátku a až posléze jej zasazuji do kontextu, který je širší než ten tvůj. Přestože Ti byl předložen jednoduchý laický příklad (jednodušeji to už opravdu nejde), že výrok lze chápat i jinak(Sergiem), neboli že jej lze zasadit i do jiného kontextu, tak neustále zůstáváš ve svém úzkem pojetí kontextu, který se Ti (ANO) logicky a ze zkušenosti nabízí. V tuto "logiku" pak rozvíjíš dál, aniž bys připustil možnost, že tvá hypotéza nemusí být správná, že výroky, lze skutečně chápat i jinak (bez srovnání). Nevím k jakým "výkladům literatury a rétoriky" jsi přičichnul, ale mám pocit, že u toho byla silná příměs toluenu, nebo něčeho podbného, co Ti znemožnilo další rozvoj.

Reagovat
smazaný uživatel

jj rétorika a literatura se vykládá bez kontextu, přesně tak

Mně je totálně jedno jestli to bereš okleštěné v počátku nebo na konci, já to prostě vnímám komplexně už od začátku a tam je myslím pravda to co tvrdím, deal with it.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, už tomu rozumím. Dík

Reagovat
smazaný uživatel

nz tak čauky

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je pořád do prkýnka

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape, tebe je tady skoda. Upaluj napsat nejakou obornou instruktaz s dokonale presnym znenim tvych myslenkovych pochodu, rad bych to videl cele v kostce. Cerne na bilem. Musi to byt uzasne, pracovat s takovym velkokapacitnim mozkem... nezbyva mi nic jineho, nez ti zavidet, opravdu. Ja si myslim a jsem presvedcen, ze i mistni ochlastove semnou budou souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, ale jedině výměnou za obsáhlou sbírku tvých ironických "vtípků". Mají vskutku celkem slušnou úroveň a jsem přesvědčen, že díky jejich mimořádné obsahové kvalitě, která trefně reaguje na aktuální dění bych ji nakonec mohl celkem slušně zpeněžit, a to ve chvíli, kdy se staneš slavným. Místní ochlastové, případně "čichači" Tě jistě zahrnou zaslouženou přízní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Znamenitě, vždy rád uzavřu obchod, jenž bude prospěšný oběma stranám. Nemohu se dočkat až si vzájemně vyměníme celoživotní poznatky avšak zcela odlišných okruhů. Já se nesmírně pobavím a snad toho moc nepochytím. A Váš výdělek, jenž utržíte za mé skvělé ironicky mířené "vtípky" můžete bezostyšně zainvestovat do místní komunity ochlastů a to na zcela novou kůru, která je zbaví závislosti na zbytečnosti reagování na Vaše mistrovské kousky v podobě příspěvků, jenž tu s pýchou prezentujete. Vy budete mít bezpochyby více času věnovat se důležitějším věcem a zdejší komunita bude vysvobozena. To je přeci skvělé!

S přáním brzkého uzdravení Váš Patrik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On to ale Jiracek pojal tak, jako kdyby se to jinde nedělo, a byla to jen zalezitost CR. Kfyby prestupoval z Dortmundu do Schalke, nebo z Barcy do Realu, tak by poznal peklo. Figovi vyhrozovali i smrti...

Reagovat
smazaný uživatel

A to ani nemluvě o zemích jako Turecko nebo Brazílie, tam to ještě berou na jiném levlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Moravě je to mnohem lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže třeba Bakoš šel do Liberce..kdyby šel do Sparty, bůhví jak by ho vítali A ti ostatní šli taky někam, kde to není konfliktní. Samozřejmě Blažek byl navíc spíš donucen k odchodu, byl to miláček fans.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mě to vadí jenom z toho důvodu, že Plzeň o něj žádný zájem neměla a on se proti ní nevyjadřoval nijak hanlivě. Jen řekl, že už tam nemá kamarády, na čemž nic špatného nevidím. Když mu Sparta nabídla dobrou smlouvu, tak co by tam nešel. Moc jiných možností ani neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad o to jde, ze se vysral na vsechny na kamarady.. to vam prijde normalni?

Reagovat
PP

vždyt ale jde o práci! A pokud v bývalém zaměstnání nenabídnou nové, tak nebudeš pracovat? Nebo tam půjdeš pracovat zadarmo? A vysral na kamarády - odstěhuj se 300 kiláků jinam a udržuj stejné vztahy jako dřív..

Reagovat
smazaný uživatel

To mu nikdo v Nemecku nevycital, ale pokud se nemylim, tak uz je davno v Cechach, bydli porad v Praze, jako predtim a kamaradstvi mohl normalne obnovit, ale podle vyjadreni Petrzely o to nemel zadnej zajem.

Reagovat
Kang & Kodos

"Jiras, budeme zase kamarádi?"

"Ne."

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Infi

Reagovat
PP

tak zrovna Petrželovo vyjádření brát vážně..

Já bydlím 60kiláků od místa všeho co dřív a je to prostě jiné..Práce a rodina - holt jde kamarádství na nějakou dobu stranou.. Víš hovno co za tím je a jestli to je tak jak to tvrdí Petržela..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale kdo by chtěl kamarádit s Petrželou ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Spousta lidi. Je to hrozne v pohode kluk, vecne vysmatej. Ano, je jednodussi, ale mezi fotbalistama fakt neni nic vyjimecneho. Jinak kluk do party naprosto paradni a k tomu ten skvelej prizvuk.

Reagovat
freakmarena19

Reagovat
okorec

keď chce yntelygent Petržela hovoriť o tom kto ide akým príkladom "pro malé kluky co to vidí a čtou", tak nech sa najprv pozrie vedľa seba na to Limberské hovado akým ide príkladom a potom nech porovnáva s tým, že niekto spraví proste profesionálne rozhodnutie vo svojej kariére.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale jak to souvisi s tim, ze by nikdo nechtel kamaradit s Petrzelou?

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen o nej zajem nemela, protoze v cervenci jeho agent rekl, ze se vracet do CR nechce, aby pak v srpnu prisel do Sparty, protoze to Lacina i Jiracek chteli, a s Olzni vubec nejednali. To si necucam z prstu, to je prohlaseni jeho agenta Laciny. Tak tady prosim te netvrd, ze ho Plzen nechtela, kdyz k tomu ani nedostala sanci. Ale vzhledem k tomu, ze do Sparty prisel tyden pred uzaverkou prestupu a konci registraci do poharu, a Viktorka mela na rozdil od Sparty kadr uzavreny, tak by ho asi stejne nechtela.

Vic ale zamrzi ta jeho vyjadreni, ze ho Plzen nezajima a ze ji nic nedluzi...

Reagovat
smazaný uživatel

sám sis odpověděl, ten přestup je do týmu, kde jsou konflikty a nezáleží na tom, že "jsi v Čechách"...

Reagovat
Jajinek

ale proč stejné chování nevadí Plzeňákům u Hubníka nebo Holendy?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsou pokrytci?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože že Sparty se do Plzně chodí, ne naopak

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

A muzes mi vysvelit, kde beres info, ze se Hubnik nebo Holenda vysrali na svoje kamose z predeslych klubu?

Reagovat
Jajinek

a jak se vysral Jiráček na svoje kamarády? Já to vážně nevím, proto se ptám

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to Petrzela rika, necetl jsi to? Ze spalil vsechny mosty a neozyva se jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to přece neznamená, že oni se ozývají jemu. A mosty spálil podle mě tak leda tím, že šel do Sparty..

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je tvoje hypoteza. Ja vychazim z toho, co bylo receno a na co se tady reaguje. Ale koukam, ze vetsi cast lidi to vubec nepobrala.

Reagovat
smazaný uživatel

Že nejsem v kontaktu s bývalými spoluhráči, neznamená, že jsem se vy.ral na kamarády. Silně pochybuju o tom, že vůbec nějakými velkými kamarády byli..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

ano, četl...říká, že spálil všechny mosty... ale neříká čím a jak. O žádném neozývání se není nikde ani zmínka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, ja mam teda ze zkusenosti zazito to, ze kdyz se pali mosty, tak se dela vsechno proto, aby ses dotycnym lidem vyhybal a neozyval. Ale treba to na Morave znamena neco jineho.

Reagovat
Jajinek

já o tom vím prd, jen se ptám... jestli třeba namyslí, že spálil mosty tím jak se vyjádřil do médií...

Reagovat
db18

Zde není, ale v rozhovoru před zápasem o tom Jiráček sám mluví a Petržela to zmiňoval v jednom rozhovoru někdy v lednu.

Reagovat
Puskas

Třeba to nejsou tak úžasní kluci, jak sami sebe prezentují. Jiráček se s nimi prostě bavil, když spolu hráli, to je vše. Pokud si dobře pamatuji, tak byl jeden z mála, kdo tehdy na letišti nezpíval, co postrádá Radek Drulák. Což by byla známka toho, že s nimi jednak nepekl, jednak je jiný než ta sebranka.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze je to jese vetsi zmrd, nez jsme si mysleli. Kdyz byl u nas, tak si hral na jejich nejvetsiho kamose a hned jak odesel, tak se na ne vysral? Na lidi, co mu pomohli se dostat k velkym penezum a bez nich by se nikdy nedostal tak daleko.

Reagovat
Puskas

Kde si na kámoše hrál? Tím, že se s nimi normálně bavil? Asi to nebyly nějaké úzké vazby. Kdyby šel do Liberce, tak by takové kecy a transparenty vůbec nebyly.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi vis houby, jaky to bylo kamaradstvi a s kym se jak bavil. Evidentne jenom kolegove..

Reagovat
Puskas

Zato Ty to víš, bo jsi byl denně v kabině.

Reagovat
smazaný uživatel

Vim toho urcite vic, nez ty, kdyz jsem je potkaval ve meste, nebo u nas v hotelu napriklad.

Reagovat
Puskas

Stejně jako víš více než baníkovci, jak to vypadá v klubu a kdo jaký je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za logiku? proč jim nevadí přestup hráče do jejich týmu? asi proto, že když se holka vysere na kluka a začne chodit s tebou, taky jí nevypískáš, že je to děvka prodejná

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses tuhle zachoval jako devka

Reagovat
db18

Bakoše překvapil transparent, protože jsme v Čechách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ho vlastne prijali Sparťania? Myslím kotol.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyčkávají jako s Řepkou.

Reagovat
Uwe háže buly

Myslim že je všem jedno, že hrál předtim za Plzeň, spíš všem vadí, že na hřišti běhá jak jelito a ještě má největší plat, za ty prachy mohl přijít někdo jiný.

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie

Reagovat
Kornovec

to uz je moc tohle. petrzelu jsem mel docela rad, netusil jsem, ze ma v hlave tak vymleto. Plzen a Sparta jsou rivalove jako Liberec a Boleslav, nevim co zkousi. Jiras je typek

Reagovat
Miguel19

Však se stačí podívat na nějaký Petrželův rozhovor. To je hroznej výmaz...

Reagovat
Manik...

Petržela je vymatlanej už od pohledu...

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Puskas

Reagovat
db18

Jenže Jiráček říkal, že s klukama z Plzně nebyl v kontaktu už od přestupu do Německa, takže to nemuselo být myšlený na ten přestup do Sparty, ne?

Reagovat
goodbay

Ale tak to prostě je. Já taky, když jsem odešel ze střední na VŠ, tak časem nějaké kamarády ztratíš. Nemáme na sebe čas, on má noční v práci atd. Prostě se vidíme tak 1x do roka max. Tak to prostě je. A Petrželovo komentář vyzněl tak, že jelikož se nevrátil zpět do Plzně, tak je Jiráček namyšlenej kokot, který se s nimi už nebaví.

Reagovat
Kang & Kodos

Bych se s Petrželou taky kamáradit nechtěl..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Petržel patří do polívky.

Reagovat
Manik...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Může si za to sám, nepochopím, že v takové situaci si nepřipraví trochu uctivou a diplomatickou odpověď pro obě strany. Sklízí ovoce, které si sám zasel, výmluvy na českou mentalitu jsou absolutně mimo... Kdyby se takto "umě" zachoval ve státech jižní ameriky už by měl nejspíš kulku v hlavě...

Reagovat
smazaný uživatel

*umně

Reagovat
poz3n

ne

Reagovat
valloire

asi těžko

Reagovat
Posledni Kovboj

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diplomaticky odpovedi nikoho nezajimaji.. fanousci chteji presne takova podobna vyjadreni. krasne to rozjitri vasne a je co resit at uz to je pravda nebo ne (samotnymu je mi to uplne jedno), tak jsem za to rad, ze to rekl

Reagovat
PaulinhoTheGunner

No... Já chápu, že tobě osobně je to jedno, ale umím si představit, že Jiráčkovy to na výkonech moc nepřidá a v momentě, kdy ho to ovlivní negativně na výkonu, by to mělo vadit i tobě. To, že se toho takhle chytla média je pro něj jistě nepříjemné, ten mediální nápor si asi nikdo z nás, co jsme to nezažili neumí představit.

Prostě frází typu: "můj bývalí klub už mě nezajímá", "nic svému bývalému klubu nedlužím" to jsou věcí, které alespoň trochu inteligentní člověk nikdy neřekne nahlas, nemluvě o tom, že do Plzně si tím definitivně zavřel vrátka a kdoví jaká bude jeho pozice ve Spartě za rok, za dva...

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Tvoje gramatiky je na blití

Reagovat
kalla

Kamarádit se s takovou lůzou jako je Limberský, Petržela nebo Procházka? Ani se mu nedivím...

Reagovat
jsemdement

Reagovat
Jajinek

Může mi někdo vysvětlit, jaký je principiální rozdíl mezi přestupem ze Sparty do Plzně a přestupem z Plzně přes dva německé kluby do Sparty_... že je podle plzeňského kotle to první v pořádku a to druhé zavrženíhodné?

Reagovat
Kornovec

plzenska logika

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To asi těžko, protože v tom žádný princip ani logika není...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo prisel ze Sparty do Plzně po prvnim titulu, kdy začala rivalita?

Reagovat
Kang & Kodos

Komedianti. Zrovna Petržel, kterej je jeden z šesti ex-sparťanů v kádru + ještě Hubník na hostování, a Horvi jako asistent. Víc si nasrat do huby snad ani nejde. To je, jako kdyby jsme my na jaře bučeli na Holendu, kterej je navíc náš odchovanec. Ale proč? Já mám Johnnyho docela rád, a sice mě sralo, že nám dal gól, ale co už. Víc by mi vadilo, kdyby šel do Slavie. Ty myšlenkový pochody plzeňskýho kotle jsou fakt směšný. Zachovat se k hráči, kterej měl velkej podíl na tom, že si Plzeň zahrála Ligu Mistrů, a za kterýho dostali krásný peníze, takhle, to je smutný.

Reagovat
Manik...

Jsou to lemplové

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale musím, tohle mi prostě rve oči, "kdyby jsme" je nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiňte... pane hnidopich

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Mr.Mike

tak "fanoušci" Plzně..ty nevědí jak se chová k hráčům kteří pro tým udělali hodně

Reagovat
db18

Reagovat
martin1

hodně Vždyt nejdříve to bylo totální kopyto a za 1 povedený půrok se ikona nestává

Reagovat
Mr.Mike

patřil k důležitým hráčům co pomohli k titulu a do LM to je málo no,,ještě na něm vydělali prodejem do Německa...a kopyt tam máte spoustu takže to neni nic neobvyklého

Reagovat
meno

Horvi je náš to za prvé a za druhé Plzeň nemá rivala takže si ho udělala ze Sparty

Reagovat
jsemdement

Ale evidentne jim tam rivalita moc nefunguje, Spartani na ne celkem serou .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je videt na diskuzich, jak ti flegmatici reagujou

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň má rivala v Budějovicích, pokud vím..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ono jde taky o to, co říká...

Reagovat
smazaný uživatel

ale zbytečně se to nafukuje. realita je víc v pohodě..

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrej zmrd no.

Reagovat
pobody's nerfect

Petržela?

Reagovat
smazaný uživatel

Jiracek. Vysrat se na kamarady. Na kamarady, kteri mu pomohli dostat se k velkym penezum. 2 roky jsme ho trpeli v zakladu, kdyz byl jasne nejhorsi na hristi a on rika, ze Plzni nic nedluzi a pali mosty za kamosema z byvalyho klubu.. Ok, zmrd.

Reagovat
db18

Tak hlavně to dluží Vrbovi... pak až klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedluží nikomu nic. Nevím, kdo tuhle kravinu vymyslel. Je to normální zaměstnání, on pro Plzeň v době svého působení odváděl to nejlepší, co mohl, bral za to peníze. Ona na něm potom vydělala pěkné peníze, navíc jí pomohl do LM. Tak co ji jako dluží?

Reagovat
db18

Když to v práci sereš, a zaměstnavatel tě podrží, tak mu jakoby taky něco dlužíš.

Reagovat
smazaný uživatel

To se tak dá říct, jenže on pak hrál dobře a Plzni to vrátil ne? A že hrál tužku je přeci blbost, co já si pamatuji, byl tam jedním z těch top hráčů a ani Wolfsburg by si ho nevybral, kdyby hrál tužku, jak tu píše Nr.Nobody..Že tam pak vyhořel je věc jiná.

Reagovat
db18

No, mezi top hráče patřil až tak rok a půl před přestupem - do té doby se mu nedala upřít akorát snaha...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak zase je vidět, že na sobě asi makal Podle mě je určitě Plzni vděčný, že mu tu šanci dala, taky proti ní nic křivého neřekl. Že se nekámoší s Petrželou a podobnými lidmi, mu nikdo nemůže mít za zlé, to je přeci jeho soukromá věc.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Dva roky ze 3,5 hral takovym zpusobem, ze byl na okamzitej vyhazov. Dva roky ho v klubu drzeli zuby nehty a davali mu nove a nove sance. Dostali jsme ho do LM, do repre, do zahranici. Sorry, jestli tohle neznamena, ze nam neco dluzi, tak uz nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že pak za ten 1,5 roku to Plzni vrátil. A pokud ne, tak jak to má vracet jako dál, když ho Plzeň nechtěla. On takhle z pohledu zvenku vypadá jako slušný člověk a ani jsem od něj neslyšel na Plzeň žádná špatná slova, podle mě k tomu klubu chová úctu. Že už se nestýká s bývalými spoluhráči, to se stává, to tak je někdy i v životě..

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo po nem nechce, aby cokoliv vracel. Ale nemusi delat, jako, ze tu nikdy v zivote nebyl a vysrat se na kluky je proste zmrdovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho výroku Petržely spíš vyplývá, že oni s ním nechtějí mít nic společného a to buď proto, že šel do Sparty anebo z toho důvodu, že s nimi nebyl v kontaktu..

Reagovat
smazaný uživatel

Z vyroku, ze Jiracek spalil mosty pro tebe vyplyva, ze se oni s nim nechteli bavit? Hm, tak to bude nekde problem, ale nejsem si jistej, ze na me strane.

Reagovat
smazaný uživatel

A čím ty mosty spálil? Problém u tebe asi bude, protože si myslíš, že Jiráček byl jejich kamarád a to evidentně nikdy nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

O to je to snad smutnejsi, ze si hral na kamarada a pritom je to jenom devka, nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

A jak víš, že si hrál na kamaráda? Dobře vycházet s kolegy v práci je důležité..Ty z toho děláš, jako kdyby někoho zradil a přitom už jenom není v kontaktu s bývalými kolegy ze zaměstnání. To fakt neznamená, že je děvka. A i kdyby tenkrát ten kámoš byl, tak prostě dnes už není. A co je na tom divného, prostě se odcizili, normální. Tohle není žádná zrada, jak to tu prezentuješ. Asi měl Jiráček důvod, proč už se s nimi bavit nechce, nevím. Ale z čistě lidského pohledu na tom nic divného není.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je snad o tom, jak to kazdej vnima, ne? Mluvilo se tehdy o tom, ze mame skvelou partu, kluci so rozumeli, bavili se a vyhravali. Asi to bral Petrzela jako ze jsou kamosi na zivot a na smrt. Myslim obecne, cela parta. Spousta kluku tu i zustala, protoze tu jsou radi, jako Kolar, nebo Limbersky apod. A je uplne jedno, jestli jsou hloupi, nebo ne. Stejne tak bych to bral jako zradu ja, od jakyhokoliv kluka, kteryho ted povazuji za kamose. Stejne jako beru za zradu, kdyz nase kamaradka odjela do USA, ze jede na 3 mesice a po tydnu se prestala ozyvat. Ano, vdala se tam a zustala. Ja ji to hrozne preju, skvela holka. Ale to nemeni nic na tom, ze nemusela takhle palit za sebou mosty a mohla s nama zustat normalne v kontaktu. Byt treba omezenem. Pro nekoho znamena kamradstvi vic, pro nekoho min, pro tebe asi nic, ja ti to neberu, ale ty to neber zase jinym.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohohle pohledu tě chápu, jenže někoho jen kvůli tomuhle urážet je fakt zbytečné. Ani já, ani ty nevím, proč už spolu nekamarádí a určitě ani jeden z nás neví, jaký byl ten skutečný vztah. Jiráček se nějak rozhodl a kvůli tomu určitě není děvka. Kamarádství dle toho co píšeš, je něco víc a takhle zvenku silně pochybuju o tom, že to pravé kamarádství mezi Jiráčkem a jeho spoluhráči opravdu bylo. On se prostě nějak rozhodl a nemůžeš vědět, že je takový. Třeba má spoustu kamarádů, které si třeba drží od dětství. Kdyby to pro něj byli skuteční kamarádi, asi by s nimi po odchodu do Německa chtěl být v kontaktu. A to evidentně nechtěl.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si dovolim tvrdit, ze to jadro plzenskych klubu znam a fakt se brali jako obrovsky kamaradi. V satne nebyl nikdy jedinej problem. Snad jenom Wagner moc nezapadl. A to mi rekni, kde je normalni, aby po 7 letech v jedny kabine byli ty kluci porad super kamosi a porad je bavilo bejt spolu? Ja si fakt myslim, ze ta parta, co se tady sesla, byla proste vyjimecna. A i diky tomu to tak slapalo na hristi. A proste kdyz brali Jirase jako jednoho z nich, tak to zamrzi. Petrzela ho nijak neurazi, ale je videt z toho prohlaseni, ze je zklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela ne, ale ty mu nadáváš jak kdyby ti chodil za holkou

Reagovat
smazaný uživatel

Treba i chodil, zas vsechny jeji milence jsem nezjistoval..

Ja mu nadavam, protoze jsou pro me v zivotnich prioritach tyto vztahy hodne vysoko.

Reagovat
Puskas

Ale nemusí si hrát na kamaráda, on se prostě může bavit se spoluhráči, aniž by měl k někomu z nich nějak zvláště blízko. To pak člověk nemá potřebu denně si s někým volat, když to záměrně přeženu.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste to priznam i sam za sebe. Taky jsem se kdysi zachoval jako pica. Kvuli jedny holce, prestal jsem se vidat s kamosema, totalne jsem se na ne vysral. Skoncilo to tak, ze jsem nemel ani ji, ani je. Odpustil mi jeden z nich a i tak v nem musi zustavat horka pachut zrady. A ja se mu nedivim.

Reagovat
smazaný uživatel

Citlivky U nás se stačí jednou společně ožrat a vše je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na oko mi odpustili vsichni, ale u nikoho se to nevratilo do puvodniho stavu, duvera uz byla nalomena. Jak rikam, v podstate jsem v nejakym stalejsim kontaktu jen s jednim z nich. Ostatni potkavam obcas, ale uz je to proste takovy, jako by se sesli dva znami..

Reagovat
pobody's nerfect

to žiješ v beverly hills 90210 nebo co?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne. Fakt to mam s kamaradstvim jenom ja a muj okruh pratel? To je pak dost smutny..

Reagovat
pobody's nerfect

nevím, ale my to rozhodně nebereme tak tragicky, vídáme se mnohem méně než na gymplu a ani frekvence není pravidelná, ale nevím o žádném opravdovém kamarádovi, co by se na ostatní vykašlal jenom proto, že jeho frekvence stýkání se se zmenšila, a když už nastane taková situace jako u tebe, tak je dočasná a pak se začnem bavit i s jeho holkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
Puskas

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

člověče nešťastná ...

Reagovat
smazaný uživatel

si přičichl k pipině a zbláznil ses z toho.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když byl tak hrozej, tak proč ho vůbec brali? Aby mu jednou někdo mohl vyčítat, že je nevděčník? Koho tam máte teď takhle na vypiplanou?

Kdyby Viktorka uvažovala tak, jak ty píšeš, tak by v životě žádného úspěchu nedosáhli.

V Jiráčkovi prostě viděli potenciál. Normální investice. Někdy to vyjde (jako u něj), někdy ne...

Myslím, že prostě přeháníš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to je diskutabilni. Klub mohl pritahnout jineho hrace, klub ho mohl prodat, klub ho mohl poslat do becka, na hostovani atd. Vsichni ho podrzeli, vcetne trenera, hracu i vedeni klubu a on najednou zjisti, ze to nebyli tak super kluci a vysere se na ne.

Reagovat
goodbay

A co by Plzni dlužil? Odešel za velký peníze do Německa, o kterých se Plzni 2 roky před jeho odchodem dozadu ani nezdálo. Kdyby sprostě zdrhl po ukončení smlouvy, tak bych to bral. Ale takhle opravdu Plzni nic nedluží.

Reagovat
Kang & Kodos

Pilař, kterej skrz agenta zkoušel s Plzní všemožně vyjebávat, nikomu nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne?

Reagovat
Kang & Kodos

No minimálně většině fanoušků určitě ne.

Reagovat
db18

To není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze se s pokorou vratil a bylo mu odpusteno. Hlavne nikdy nerekl, ze ho uz Plzen nezajímá

Reagovat
Puskas

No tak, tím, že mu dala šanci se vyhrát a přestoupit, tak tam něco snad bude, ne?

Reagovat
goodbay

Tak za to jsou ty chechtáky, které za něj Plzeň dostala ne?

Reagovat
Puskas

Ale jistě, ale to máš jak jiní hráči - Bary v Baníku atd. Museli někde hrát a zujmout, aby mhli jít ven.

Reagovat
Posledni Kovboj

vzdej to

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je jim nějaký Jiráček totálně jedno. Do té doby než s ním byl ten rozhovor, tak se to vůbec neřešilo a tak si z něj udělali menší oběť. Sparťani mají "svého" Limberského a teď plzeňáci budou mít svého "Jiráčka" a všichni jsou spokojení

Reagovat
Manik...

Rozdíl je v tom, že Jiráček se chová jako člověk a Limberský jako .... debil

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptej se v Plzni a řeknou ti pravý opak. V Plzni se prostě jen chopili šance, aby se pořád nemluvilo jen o Limberském. Na jaře to uvidíš sám, co se bude řešit před tím zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

na jare uz bude Jiracek hostovat v Leverkusenu

Reagovat
martin1

Znáš oba osobně? Z TV vše nepoznáš.

Reagovat
okorec

tak ako sorry, ale napríklad keď niekto sadne za volant v meste pod vplyvom, nabúra a potom oslavuje gól tak, že si robí z toho srandu, tak skutočne nie je potrebná osobná obhliadka mentálneho stavu jedinca

Reagovat
Znalec

Nevím jestli na něj mám bejt nasranej nebo ho milovat

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

To nechápu, vždyť jim tolik pomohl k těm úspěchům jaký měli tak proč na něj bučet ?

Reagovat
smazaný uživatel

plzeňskej kotel má vymleto, no...

Reagovat
db18

Kdyby tak bučel jen kotel - převážně pískal celý stadion, během toho, co kotel normálně fandil.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, no tak to je ještě horší, než jsem si myslel

Reagovat
martin1

Kolika úspěchům? Jiráček v Plzni předváděl výborné výkony něco málo přes 1 rok - samozřejmě pomohl do LM a vyhrát titul. Ale že by to bylo nějaké 5-ti leté období se říct nedá. Prostě něketří lidé pískají a někteří ne. PS. Já jsem nepískal To si vem kolik je třeba mezi fans Sparty magorů, kteří chodí dělat jen bordel a to je problém a ne toto.

Reagovat
Kily

však Plzeň tyhle magory má taky a není jich málo

Reagovat
smazaný uživatel

Petrželo

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze u nikdo nepobral, ze Petrzelovi nevadi to, ze sel do Sparty, ale to, ze se totalne vysral ne kamarady..

Reagovat
Jajinek

a jak se na ně vysral?

Reagovat
smazaný uživatel

Už nechce chlastat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to srábek co neumí zapařit. Limba by tohle třeba nikdy neřekl https://www.youtube.com/watch?v=GxcaupYEoW8&feature=youtu.be&t=3m12s

Reagovat
Uwe háže buly

Nejezdil tam z Německa několikrát týdně chlastat, jako předtim Petržela.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
skteel

loool dobře

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
jsemdement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba tam žádné kamarády neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pri oslave titulu tak nevypadal. Ale treba to byl jenom dobra herecka, coz je snad jeste horsi.

Reagovat
db18

Nejvíc se bavil asi stejně s Rezkem, ne? Ale na oslavách se taky smál tomu, že Sparta vyhrála píču.

Reagovat
smazaný uživatel

S Horvathem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to bych se asi zasmál taky. To není o kamarádství, ale o tom, že to je svým způsobem vtipný, ne?

Reagovat
db18

To nepíšu ke kamarádství. Jen jsem si na to teď vzpomněl.

Reagovat
db18

...když psal dolar o těch prvních oslavách titulu

Reagovat
Puskas

Já to čtu tak, že Petržela a spol. s ním zrušili kamrádšoft, protože šel do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ctes fakt spatne.

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Já to čtu tak, že spíš s černochem.

Čti, co je napsáno a ne to, co ti tvůj slepičí mozeček vyfantazíruje.

Reagovat
jsemdement

Co je napsano teda?

Reagovat
Posledni Kovboj

ze Jiracek spi s cernochem

Reagovat
db18

Reagovat
hefy

Reagovat
PP

Hmmm.. na co si Plzeňáci hrají? Nebýt to Sparta, tak je to každému jedno..

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťanská rezerva

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě, prostě si jen znovu přečti ten transparent, pak se koukni do slovníku na slovo "pokrytci", a pak si umyj hubu, do který sis právě nasral...

Reagovat
kilobyte

Tak ale někteří z nich šli taky z Plzně do Sparty. A to že si dají na transparent že jedním směrem je to v pohodě a druhým ne akorát ukazuje jak jsou omezený.

Reagovat
smazaný uživatel

to je sebranka

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, hlavně že pulka Plzně sou ex-sparťani

Reagovat
Kang & Kodos

"To není ani dobrý příklad pro malé kluky, co to vidí a čtou". Taky dorá perla. Simulant, kterej šlape po protihráčích, se bude ohánět příkladem pro děti.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

A chlastá před zápasama.

Reagovat
San Iker

Humus. Dement non plus ultra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Bože, on je snad ještě větší špína, než jsem si myslel...

Reagovat
jsemdement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Blasphemer

Jiráček nechal v každým zápase sto procent, pod Vrbou patřil ke klíčovým hráčům a o Plzni se ani po odchodu špatně nevyjadřoval. Opravdu nechápu čím si zasloužil pískot, zrovna při počtu přestupů na ose Sparta-Plzeň v minulosti je opravdu pokrytecký na něj bučet.

Navíc ho prý naše vedení při odchodu z Německa ani neoslovilo, tak co měl dělat? Jít do Dukly a hrát tam za poloviční plat o hovno?

Reagovat
db18

Jiráčkovi nic nevyčítám, ale ten pískot se včera docela vyplatil. (+ to "kam si dal rozum" se taky nedá brát nějak špatně - jen to choreo se k tomu zase nehodilo)

Reagovat
db18

...akorát mne teda taky štvou ty jeho pozápasový reakce

Reagovat
martin1

pod Vrbou patřil ke klíčovým hráčům? To teda ne si asi pamatuješ Plzeň až od roku 2010 ne? DO té doby to byl průměrák neli horší

Reagovat
jsemdement

Do ty doby ale byla taky Plzen prumer, se to anuluje podle me.

Reagovat
hefy

''Plzni nic nedlužím.''

To je blbec.

Reagovat
Puskas

Naráží třeba na Řepku:). Ale spíše to je reakce na ten včerejšek.

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kreteni. Delaji, jak kdyby sel z AC do Interu, nebo z Barcelony do Realu. Pritom ta rivalita je v podstate jen umela...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ze Slavie do Sparty, kdyz uz mame zustat v CR.

Reagovat
guzman

Naprostej souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

To, že v minulosti hrál za provinční tým někde v Plzni, přece neznamená, že si v budoucnu odepře angažmá v největším českém klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Kolik Plzeňáků kritizovalo chachary,když se naváželi do Matušoviče, Řepky aj., nebo Sparťani do Straky? Rivalita Viktorky se Spartou je spíše chtěná, než reálná, nedá se srovnávat s těma dvěma ani omylem.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
hefy

Když to tak čtu, tak Petrželovi nevadí Sparta, ale že je Jiráček odřízl a očividně se na ně vysral. To, že si spojujete ten debilní transparent s tim, co řiká Petržela m inepřijde zrovna rozumný. To, že máme kotel plnej vylízanců je bohužel smutnej fakt.

Mně taky nevadí, že je Jiráček ve Spartě, i když původně mě to trochu zklamalo, ale vadí, jak se vyjadřuje o Plzen - Plzen mě nezajímá, Plzni nic nedlužím,..

Reagovat
smazaný uživatel

Do puntiku.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak by se měl vyjadřovat? Plzni nic nedlužim řekl poté, co na něj celej stadec bučel jak stádo volů, doslova. A že ho nezajímá, nemá v povaze nějaký špičkování s bývalými spoluhráči atd? A co řikali bejvalí sparťani, když nastupovali za Plzeň proti Spartě a novináři se každýho vždycky ptali "je to pro vás speciální zápas....."? Každej do jednoho vždycky řiká "Tak nijak zvlášť speciální zápas to pro mě neni, hraju teďka za Plzeň a chci vyhrát"... dosaď si tam prakticky jakýkoli dva týmy, pokud se nejedná vyloženě o nějakou klubovou legendu. Řešíte hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

A on nekdo z Plzenaku predstoupil na tiskove konferenci s tim, ze je mezi nama vetsi rivalita, nez mezi Slavii a Spartou, nebo Banikem a Spartou? Aha, tak tu jsem asi zaspal.

Reagovat
Puskas

tak se probuď a občas čti komenty tady, kde se to kolikrát předkládá jako Celtic vs Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koho mas na mysli? Plzensky fotbalisty? Fanousky? Vedeni? Novinare? Clovek se v tom ztraci.

Reagovat
Puskas

"Kolik Plzeňáků kritizovalo chachary,když se naváželi do Matušoviče, Řepky aj., nebo Sparťani do Straky?" To je tak těžké na pochopení, že myslím zdejší uživatele?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je, protoze to pises pod clanek s vyjadrenim naseho fotbalisty.

A od nas nikdo nepopira, ze z nasi strany ta rivalita je velka, pro nekoho je teda vic souboj se Slavii, ale pro vetsinu je to Sparta. Nikdo si z nas nelze do kapsy, je to pro nas nejvetsi zapas sezony. Tak nevim, co se nam to snazis vnutit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vás největší zápas sezony.. a pro nás jste přitom jenom obtížnej hmyz.. krásnej nepoměr.

Reagovat
hefy

To si lžeš do kapsy, ale whatever. :)

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě nelžu. Jo, jsou pár let nahoře, hrajou dobrej fotbal, vlastně jim i docela přeju v pohárech a v lize nám dělaj problémy. Ale rivalita je akorát tak z jejich strany. Rivalita se slávistama, to je rivalita oboustranná. S Baníkem to samý.

Plzeň, ať ale hraje jak pěknej fotbal chce, je pro mě prostě malej klub a to jak povahou hráčů, který tam jsou a choděj, tak povahou fanoušků, povahou klubu... A to, na co si hrajou hráči i fanoušci, to mi přijde prostě komický, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Ale tys nemluvil o rivalitě, ale o tom, že jsme obtížnej hmyz. A pokud je pro tebe prostě zápas s největším konkurentem o titul stejnej jako třeba zápas se Slováckem, tak jsi divnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vztahoval k tomu, kterak dolar mluvil o tom, že z vaší strany je rivalita velká. Hmyz, kterej už chvilku kolem poletuje a nedaří se ho nějak moc zbavit, pořád ho ale neberu moc vážně, nějak mi nevadí.

Chápu důležitost toho zápasu, ale nijak zvlášť mě to nebere.

Reagovat
hefy

No, dobře, to už dává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to kumšt to napsat...

Reagovat
hefy

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
jsemdement

Reagovat
smazaný uživatel

Plus jak se píše kousek níž - úspěch týmu se vytvořil na sparťanských základech a přitom je celej klubovej projev extrémně antisparťanskej a na mě to působí jako další aspekt "malých"... uplně obyčejnej komplex. Vy jste mě nechtěli, já vám dokážu - potud je to oukej, ale to, co následuje, odlišuje velký lidi od malých. A plzeňský sparťani a potažmo celej tým následujou tim malym způsobem. Proto je nemužu brát vážně, nemužu je brát jako rivala, protože rivalita obsahuje taky vzájemnej respekt, kterej přes "nenávist" atd. chovam ke Slávii nebo Baníku.

Upřímně by mi bylo líto (a v případě Baníku asi bude líto), kdyby liga přišla o Slávii nebo Chachary. Po Plzni by neštěkl ani pes.

Reagovat
PP

jako nefanoušek a nestranný fanoušek naší ligy paráda..

Reagovat
martin1

Ale je sranda, že Spartani a spol mluví o Plzni rok co rok od roku 2011, že za rok budou dole, ... - Tak jak dlouho to ještě budou říkat

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim o nikom s mozkem, kdo by tohle řikal a myslel to vážně.

Reagovat
db18

Když použiji tvá slova: jste pro nás ten nejotravnější hmyz, proto je to zápas sezony, kdyby si pražský eSka dlouhodobě prohodili pozice, tak taky sotva někoho zajímáte.

Reagovat
Kang & Kodos

My budeme vždycky zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, mas recht. A co?

Reagovat
Puskas

Jde spíše o to, že se berete strašně vážně, což je běžný případ, kdy najednou vylétne navrch dosavadní outsider. Má otázka ale směřovala jinam - kolik z Vás se pozastavovala nad tím ,když od nás šli hráči do Sparty. Najednou, když se to týká Vás, jste z toho mnozí hotoví, předtím to bylo ok.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak se mame brat, kdyz hrajeme uz 5 let v kuse o titul? Mame se brat jako tym, kterej je na sestup? Nechapu. Tak to nemame prozivat? Mame delat, ze se ni nehraje? Mozna vubec nechodit na stadion, pak by ta spokojenost Banikovcu byla asi nejvetsi.

Reagovat
Puskas

Zeptej se tady lidí, jak vnímají projevy některých! z Vás tady na webu, o tom je řeč. To, že jste nahoře, Vám tu řada z nás i přeje, jen to devalvujete velkopanským vystupováním, kdy zapomínáte, kam jste celou dobu patřili. a kdy působíte, jako byste byli celou dobu na úrovni špičky. Furt tu mluvíme o tom.

Reagovat
jsemdement

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my jsme celou dobu na urovni spicky, uz 6 let. Za tu dobu jsme neprohrali dva zapasy v rade. Mame 3 tituly, hrali jsme LM, hrali EL. Kolikrat se to povedlo Baniku za celou svoji historii? Hm? Jsme favorite na titul, mame povinnost hrat LM nebo EL. A kdyz to tak neni, tak je nase pravo to kritizovat. Kdyz nevyhrajeme, tak se nebudeme stavet po bok vas, co jste radi za zachranu, ale budeme tvrde kritizovat. Muzeme si to dovolit. Az budeme jako Slavia, hrat nekolik sezon uplny hovno a nase chovani zustane stejne, tak pak to muzes kritizovat. Ale tezko muzes ted. Stejne tak bys mel jit buzerovat fanousky Chelsea, nebo Atletica, ze maj velky oci..

Reagovat
Puskas

Právě, jen šest let. Je to opravdu jen vzhledem k více než stoleté historii fotbalu u nás. Připomíná mi to ty hvězdičky šoubyznysu nebo i sportu, které náhle vyletí, tváří se jako mistři světa, jsou chvilku nahoře a ohrnují nos nad všemi ostatními jako nad póvlem. Ne nadarmo ti, co opravdu umí, bývají nejskromnější, jak mnohokrát dosvědčovali ti, co je potkali. Samozřejmě nejsou všichni takoví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co ma byt v tomhle pripade skromnost? Ja to moc nechapu. Mame se pasovat na boj o stred tabulky, nebo spis teda o sestup, protoze to tak historicky vychazi? Ja jsem tu porad stejny, fandil jsem tu Plzni jeste driv, nez si sem zacal chodit a nijak jsem se nezmenil, tehdy jsem rikal, ze Plzen bude hrat o titul, smali se mi, pak prestali. Pak se smali, ze je to jen jedna sezona a hned dalsi poletime dolu, taky se prestali smat, smali se, ze max 2-3 sezony a zase se prestali smat. Za 20 dalsich let to budou zase shazovat tim, ze historicky jsme jojo tym. Z tve logiky by se nesmeli ani fanousci City bavit o titulu a meli by skromne tvrdit, ze jsou prumerny tym PL a snad teda porazi ten Sunderland, ikdyz remiza nebude k zahozeni, kazdej bod k zachrane dobrej..

Reagovat
Puskas

Nechápeš mě - jde o přezíravý poměr k ostatním. To, že si věříte, je v naprosté pohodě a je to správné. Ale jak říkám, je to případ od případu.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne nechapu. V cem je rozdil mezi nama a fanouskama City? Krom toho, ze jich tu tolik neni.

Reagovat
Puskas

City má oproti Vám nějakou historii.

Reagovat
smazaný uživatel

A jooooo, konecne to mam, na uspech maji pravo jen historicky uspesne mancafty. Tak to jo, to uz nema cokoliv smysl dal resit..

Reagovat
Puskas

Ne na úspěch, ale na ramena, Ty furt jako bys nechtěl chápat. Navíc fandové City jsou rychlokvašky, tak se ani nedivím jejich postoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

" Mame 3 tituly, hrali jsme LM, hrali EL. Kolikrat se to povedlo Baniku za celou svoji historii?"

Ignorante..

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme zas po Slavii druhý nejdéle slkoužící klub. Máme semifinále PVP, čtvrtfinále UEFY a PMEZ (současná LM), poráželi se dominantní týmy Evropy, za pana trenéra Hadamczika Baník doma neprohrál 5 let. Nespočet vyhraných tuzemských pohárů, mistři ligy 76,80,81, vícemistři 79, 82, 83.

Tuhle historii chceš srovnávat s nějakou Plzní ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak parada, mas mit vetsi sebevedomi, ikdyz jsi ani jede z tech tvych uspechu nezazil, nez Plzen, ktere se dari poslednich 6 let nepretrzite v kuse a vsechny uspechy zazivame nazivo a ne jen z knizek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou:

" Mame 3 tituly, hrali jsme LM, hrali EL. Kolikrat se to povedlo Baniku za celou svoji historii?"

A samozřejmě jsem nevypsal komplet všechno.

Sám sis naběh.... Heh, porovnávat šestiletku Plzně s historií Baníku... Ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak jestli to chces brat doslovne, tak jste nehrali ani jednou LM, ani EL (vypadnuti s Moglilevem byla kvalda, ne?) a ani jste nevyhrali titul v cesky lize. Gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

To taky myslíš vážně, co píšeš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to myslim smrtelne vazne. Vy se ohanite historii, kdyz 90% z vas tu uspesnou historii ani nezazila a mate vystupovat sebevedomejc, nez plzensti fanousci po poslednich 6 letech. Seems legit.

Reagovat
smazaný uživatel

Napises za celou historii Baniku a ted do me picujes, ze ji znam jen z knizek a nezazil sem ji. Ufff....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byl to chytak, na kterej ses chytil

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Libi se mi, jak jsi napsal picovinu a snazis se z toho vymluvit jeste vetsi picovinou

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak, kdybys napsal, co dokázala Plzeň za posledních 6 let a porovnával to s Baníkem, tak bys měl pravdu, ale suverénně a ignorantsky napsat za celou historii.. A ještě ani nevědět, kdo vyhrál mistra ligy v roce 2004, kdo vyhrál pohár v roce 2005 a byl ve finále v roce 2004 a 2006... Budíž, no, to Plzeň snad ještě ani neexistovala, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mas recht, jeden titul Komnackyho jsem zapomnel.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

A už tehdy tam byl Pizzorno.

Reagovat
monty25

A já si říkal, co tam dělá ta baníkovská šála...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

DolarShow

Reagovat
smazaný uživatel

A btw mne absolutne nevadi, ze nesel k nam, ja ho vubec nechtel. A ze sel do Sparty? Mohl jit jinam, ale chapu ho, chtel dostat zaplaceno a my nemeli zajem. V poradku.

Mne vadi, ze je to takovej zmrd, co si hraje na kamarada a pak se na kamose vysere.

Reagovat
Puskas

Jaké píšou výše - prostě někdy se cesty rozejdou a nějaký jedince nemá potřebu dál udržovat vazby na takové úrovni, jako když spolu byli denně. Nevíme vůbec, co mezi nimi v komunikaci za tu dobu proběhlo, bavili se, kamarádili, ale asi nevzniklo přátelské pouto. Chodit s někým pít ještě není zárukou pevné vazby.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár let zpátky byl plzeňský klub jen provinčním klubem, který hrál o udržení.

Sparta vyhrávala 4:0, 5:0....

Potom se tam změnila koncepce a já jsem za to velice rád, hned se na tu ligu kouká mnohem lépe.

Jen mě štve, že hráči, kteří ukopali první LM byly ze 60% Sparťané a bylo tu takový plzeňský anti-Spartanské chování, že je tomu všem tady nablití. A tohle tady trvá dodnes.

Z tohoto zápasu tu děláte terno, přitom ten souboj má podobnou historii a přirozený náboj jako zápasy Ustí nad Labem a Mladé Boleslavi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jde taky o to, že ze sparty do plzně neodcházeli za lepším, žejo, sparta je vyřazovala jako nechtěné, nepotřebné...

Reagovat
Kang & Kodos

Holenda?

Reagovat
smazaný uživatel

Co s nim?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda, ktery toho odehral vic v cizine jak ve Sparte?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už je ale fakt krize s argumenty ...ty si vážně myslíš, že holenda ukopal první LM Plzni? jak to v tom rusku sakra dokázal?

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, ten komentář jsem celej přečetl až potom Ale zrovna přestupy Holendy a Jiráčka se dají porovnat asi nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem kvůli tobě hledal ...

„Vzpomínky na Spartu v sobě budu nosit pořád. Byla to parádní léta," doplnil.

„Byla velká úleva, že jsem se konečně trefil. A ještě k tomu do sítě Slavie. Ten gól měl mimořádnou příchuť," smál se Holenda v narážce na fakt, že nenávist k rivalovi má pořád v srdci zakořeněnou.

holenda před 27. kolem, kdy měla viktorka tři body náskok na spartu...

jestli chceš srovnávat přestupy, dobrá, ale chování určitě ne ...a právě kvůli tomu chování ho v plzni zavrhujou, čistym přestupem do sparty by si tak možná zkazil to, že by ho tu lidi nevítali, ale ne tohle...

Reagovat
martin1

za 1. Kolik let myslíš - pár let Nevím kdy naposled Sparta porazila PLzen 5:0 2. Je rozdíl, když Sparta-Plzen hrají o titul a Mladá Boleslav s Ústí asi o titul nebude co?

Reagovat
jsemdement

Podle me ses jeden z tech fanousku, o kterych se tu mluvi .

Reagovat
Kang & Kodos

Jaký to je, když tě setře dement?

Reagovat
db18

btw. nejsi Zinků?

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Ferguson6

Hlavne, že polovica Plzne tam dokvitla zo Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Takže půlka Plzně dluží Spartě ? Borec Petržela, co šlape po protihráčích, chce moralizovat a dávat příklady dětem. Trochu absurdní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, treba abyste to pochopili.

Kolik tymu chtelo Jiracka, pred Plzni?

Kolik tymu chtelo Rezka, Horvatha, Petrzelu, Limberskyho pred Spartou?

Pokud ti to porad prijde stejny, tak gratuluji, jsi idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kolik týmu je chtělo a celkem si to nepochopil. Mě stačí, když bereš ligovej fotbal, jak kdyby si hráli "kamarádi" doma za barakém a kdo si půjde kopat s "Habrovákama, je zrádce! , viz. tvoje příspěvky nahoře... Tím pádem mi od tebe mi to nějak nesedí, mě častovat idiotem, pokud bys to psal o Petržely nebo Procházkovi, pak to pochopím...

Reagovat
GORANGA

Hele, ale tohle snad nemyslíš vážně, ne? Proč by měl něco dlužit Plzni? Že dostával šance, přestože nehrál dobře, to asi dostával z důvodu, že mu vedení a trenér věřil. A hlavně ho prodali za 100 mil. tak proč by měl Plzni něco dlužit?

Reagovat
smazaný uživatel

To to musim opakovat? Tak si to tady v diskusi najdi, je to tady minimalne 10x.

Reagovat
pobody's nerfect

nedluží jim nic, ano může jim být vděčný, ale tu důvěru několikanásobně splatil výkony v posledním roce a půl a k tomu ještě obrovská částka za přestup, myslím si, že plzni určitě nic nedluží a pokud je pravda, že o něj neměli zájem, tak se přece i on může cítit uražený ne? přece pro klub udělal hodně a oni se k němu otočili zády

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ti to Nr. Nobody vysvětlí..

Reagovat
Puskas

Řekl bych, že jo -je to oboustranné, jak ten zisk, tak ta vděčnost za ten zisk.

Reagovat
smazaný uživatel

A ano, Plzen dluzi Jirasovi za 1,5 roku super vykonu a slusny penize za jeho prestup. Ale taky se k nemu chovala naprosto korektne. Udelala mu rozlucku, tleskal mu celej stadion atd. Nezachovali jsme se k nemu absolutne nijak nefer.

Reagovat
smazaný uživatel

To on k ní ale taky ne. Neřekl o ní křivé slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak se cesty rozešli...

Co je špatně?

Reagovat
r.mrazik

a? vsak tohle je akorat plzensky plac zhrzenych deti...

Reagovat
Mr.Mike

...a někdy se mi zdá že nějak Plzeňáci furt zapomínají že je Sparta největší klub v Česku (i když ne třeba momentálně nejlepší)...to mi přijde jak kdyby Skalák řekl v Bolce že chce zpátky do Sparty a oni na něj byli naštvaný fanoušci že tam chce jít i když se hoi předtim Sparta zbavila

nemáte žádnýho pořádnýho rivala tak musíte pískat na hráče kterej odvedl kus práce ale šel do většího týmu a týmu kterej s váma hraje o titul ..a navíc ani nešel přímo.. můžete nadávat třeba i rovnou vedení že se nepřetáhli oni když šel zpátky do Česka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dluží to kamarádům!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišmarjá, na co si pořád v tý Plzni hrajou?

Reagovat
PP

já jim přeju víc jak Spartě, ale ta názorová malost a nevyzrálost je do očí bijící a směšná..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Zbytečné řešit tyhle blbosti...

Reagovat
db18

Reagovat
Pigeon

Reagovat
matZz

a Plzeň o něj měla snad v létě zájem?

Reagovat
smazaný uživatel

Celý je to podaný jako by Jiráček něco dluží Plzni ,, popřípadně by jim měl být vděčný.. při tom je to uplně naopak :)

Reagovat
smazaný uživatel

A vyjadřuje se k tomu Petržela...

Reagovat
Kang & Kodos

Co vlastně přesně řekl v tom rozhovoru?

Reagovat
taws

Hej dolare, tobě dobře jebe...pár dní zpátky tu kritizuješ baníkovce, že nadávají na Matušoviče, a teď nadáváš Jiráčkovi do zmrdů tleskám

Každopádně v tý Plzni jsou fakt myslitelé..Petržela co rozhovor do novin to perla, zrovna on bude kecat něco o příkladu pro děti Holt šel do lepšího, tak by to měli plzenáci pochopit, ale hlavně je ubohost dávat takovýhle ublížený prohlášení ve stylu Adolfka Šádka do médií, to si mají vyřešit mezi sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Adolfové se rádi vyjadřují nahlas...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem kritizoval banikovce, ze nadavaji na Matusovice?

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček nám nic nedluží? To je ale krysa! Nebýt Vrby a Viktorky, tak ještě teď kope do rozedranýho pumlíče v Sokolově! A že by byl nějak nenahraditelný se taky říct nedá, vždyť jen běhal za Horváta, to bylo všechno.

Fanoušci trefně reagovali "Jiráčku, kam jsi dal rozum" protože stát se hráčem sralty nebo jen sraltě fandit vám sebere 50% IQ. Stačí se podívat na tuto diskuzi nebo co ve spartě provedli s Limbou, Petrželou či čestvý případ Jiráček. Dost je to tam změnilo.

I přes to, že jste hráli 60 minut přesilovku jste nic nevymysleli, protože jste jen průměrnej tým. V lize si protivníky ošefujete finančně, ale ne všichni se dají uplatit, že? (viz Slavia a Plzeň) Tak nechápu, co tu machrujete. Měli by jste být zalezlí v noře a přemýšlet, proč sakra takovýmu týmu vůbec fandíte!

A jak zde říkají ostatní plzenští fanoušci - ať si hraje ve spartě, stejně to není žádnej dobrej hráč, ale ať si nechá tyhlety sparťanský řeči.

Reagovat
pobody's nerfect

mám plzeň docela rád, ale ty jim fakt děláš pořádnou ostudu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Puskas

Reagovat
kardous

Reagovat
smazaný uživatel

Plzni nefandím (jsem Sparťan), ale respektuji jí a za průměrný tým ji rozhodně nemám, to ovšem nemůže mít nikdo, kdo má v hlavě mozek . A je mi jí upřímně líto, že má i takovéto imbecilní fanoušky. Napsat o Spartě (a dalších bláboly, které nemá cenu snad ani rozepisovat), že je průměrný tým, to chce opravdu odvahu i od někoho, kdo ji nefandí. Poslední věta - "stejně to není žádnej dobrej hráč", sorry ale to mě rozsekalo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy fandíš Plzni? Od prvního postupu do LM nebo až později?

Reagovat
Kily

co Sparta udělala s Limberským, to přesně nevím, vím jenom to, že totálním vylízancem se stal až v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? A copak provadel pred prestupem do Sparty? To ani ja nevim..

Reagovat
jsemdement

Prave, ze nic.

Reagovat
Uwe háže buly

zabíják

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

to číslo za jménem je věk? V tom případě ano..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co je zase tohle

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
shitcool

Reagovat
Spalovač šancí

Chceš se mnou kamarádit?

Reagovat
jsemdement

Jiracek pls

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela*

Reagovat
smazaný uživatel

Se Spalovačem mostů nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

"To není ani dobrý příklad pro malé kluky, co to vidí a čtou," dodal. To řiká frajer, kterej šlape po protihráčích. No tys mě nasral ty skřete

Reagovat
mickey mouse

"Čekal jsem to, protože jsme v Čechách" Jiráček pls

Reagovat
skteel

Tímto vyjádřením docela Petržela šlape na paty Řezníčkovi na pozici krále rozhovorů

Reagovat
Kily

u mě vede Kaufman, jak kdysi na trávníku loktem trefil Simpsona, který byl v bezvědomí, měl bojovat o život a Kaufy to po zápase v rozhovoru okomentoval slovy "Tak on mi tam šlápl na kotník, tak jsem mu to prostě vrátil, to je fotbal"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kornovec

killer

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
skteel

asi to nikde nenajdeš co ?

Reagovat
Kily

zkoušel jsem to někdy předloni a neúspěšně, ale abych se přiznal, tak mě to jeho prohlášení nepřekvapilo, chodil jsem s ním do školy a hrál fotbal, takže jsem na takové věci od něho byl zvyklý

Reagovat
Infi

Reagovat
Hokaido

Mě to přijde od fans Plzně strašná poza, aby byli něčím zajímavý a taky trošku drsný, o což se snažej už delší dobu...

Reagovat
Hokaido

Jinak já teda Jiráčka neznám a nevím, s kým se kamarádí a s kým ne, ale ty jeho prohlášení o Plzni jsou docela korektní. Ví, že díky fans Sparty nemůže přiznat sympatie k Plzni za žádnou cenu, to by skončil. Taky ze sebe nedělá debila alá Limberský nebo Petžela, ani neprohlašuje jakej je to spartan. Podle mě to zvládá naprosto v klidu, jediný kdo to nezvládá, jsou Plzeňáci.

Reagovat
San Iker

Taky to tak vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňáci to zvládají. Nezvládají to idioti, ale k těm to tak nějak patří.

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček může být rád, že s ním měli nekonečnou trpělivost. Protože když přišel, tak byl neskutečná díra a dřevák, každej kontakt s balonem byla ztráta míče. A na levým beku jsme za ty roky snad neměli horšího hráče. To i malej Smola byl proti němu Roberto Carlos. Ale furt ho stavěli a začal makat a vypracoval se. Nebejt tý neskutečný trpělivosti (bůh ví, co v něm Vrba viděl), tak dneska kope v tom Sokolově a je rád, že je rád.

Reagovat
Puskas

měli, stavěli... Byl to hlavně Vrba, ne ti oni.

Reagovat
GjøvikFF

Ty děláš, jak kdyby Plzeň vykonávala nějakou charitu. Ona z pozdějších Jiráčkových výkonů totiž vůbec žádnej prospěch neměla, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GjøvikFF

Petržela je docela komik, když řeší ty příklady dětem. Zrovna on - simulant, podvodník, zákeřňák a člověk, co založí gólovou akci tím, že sebere balon protihráči, kterej mu 5 vteřin signalizuje, že je zraněnej a nemůže hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela je borec Jiráček

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si ale ex-spartani votirali tlamy o Sparty jako plzenaci, tak bylo vsechno v poradku Ted je tady nabreceno o tom jak Jiracek ZRADIL vsechny svoje kamose, protoze zil stovky kilometru od nich dal. Co jako od nej cekali? Ze jim bude posilat pohledy k narozeninam a ze po prestupu do Sparty bude vypravet jak je mu lito ze nosi spartanskej dres a ze by nejradeji hral za Plzen? Ja se mu nedivim, ze je ze toho celej kyselej po zapase a rika takovy vyroky, kdyz na nej buci celej stadion a byvali spoluhraci se o nej takhle vyjadruji. Celkove je to takova malomestacka mentalita, ke statusu velkovklubu ma VP jeste hodne daleko...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas stebou!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

nejvetsi prdel je,ze nechaj mluvit zrovna Petrzelu

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Řeči o tom, že mu je Plzeň už ukradená, a že jí nic nedluží si každopádně měl odpustit. Jen nechápu, že když je někdo evidentně tak neobratný v mediálních vyjádření, že si ho nepohlídá hráčův agent. Ptz tahle mediální masáž rozhodně Jiráčkovy nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jim mel lezt do prdele i po tom co na nej bucej?

Reagovat
r.mrazik

takze divaci na nej buci...idiot petrzela si o nej otira hubu a on by jim mel lezt do zadku?

rekl to,jak to je...at se s tim ostatni smiri,nebo at jim praskne treba zila

Reagovat
hefy

Jenže rozdíl je v tom, že ze Sparty odcházeli rozhádaní nebo aniž by dostali šanci. Jiráček odcházel z Plzně oslavován. Proto je pochopitelný, že Petržela bude na Spartu kydat hnůj, ale neni moc pochopitelný, že se bude Jiráček vyjadřovat, jak se vyjadřuje. Proto u nás klesl, Petržela u vás neměl kam klesnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vzdyt on se ani nijak hanlive o Plzni pred zapasem nevyjadroval, rekl, ze tam ma kamarady, ale uz si spolu moc nepisou. Plzen pak Jirackovi nenabidla smlouvu, Sparta ano, tak sel do Sparty. Me je uplne trapne z toho za vas jakou z toho delate obrovskou zradu, co byste delali kdyby zacal zvracet vyroky jako Limbersky o Sparte?

Reagovat
hefy

Reaguješ úplně špatně. Já mu nezazlívam, že šel do Sparty, naopak je to pochopitelný - je to top tým a Plzen ho nechtěla. Já rozumim tomu, že kvuli Plzni nebude hrát za Bohemku, ale to co MI VADÍ, je to, jak tvrdí, že Plzni nic nedluží, že ho Plzen nezajímá a že to neřeší. Třeba Holenda se o Spartě vyjadřuje furt docela hezky, co si tam vybavuju. I přesto, že hraje v Plzni. Jiráček tohle nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste dodam, ze i presto, ze se o Sparte vyjadruje hezky, tak ho v Plzni maji radi.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Na Holendu taky nikdo nebucel, zadny z byvalych hracu na nej neplival....vidis ten rozdil? Mozna by se takhle Jiracek nikdy nevyjadril, kdyby kolik nej nebylo tolik negativnich emoci

Reagovat
r.mrazik

asi tak nejak...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Holenda od vas neodesel uplne v dobrem. Najednou prestal hrat, zacali nastupovat jini a jemu se proste mermomoci hledalo jine angazma. Navic k nam nesel po tom, co by hral BL jako velka posila, ale prisel k nam jako hrac na lavicku, za zraneneho utocnika. To, ze ukazal, ze nam ma co dat, to je jina. V tech prikladech jsou proste ohromne rozdily. Vy jste Holendu nikam neposunuli, posilali jste ho na hostovani, kde hral dobre, jak v Moste, tak v Liberci a pak jste mu dali sanci u vas, kdy hral slusne. My jsme z Jiracka, z hrace kterej mel sotva na druhou ligu, udelali reprezentanta a hrace BL. A znova opakuji, vetsina fanousku ani nechtela, aby se sem vratila. Ale konkretne v tomhle clanku se kritizuje jen proto, ze se vysral na bejvale spoluhrace/kamarady.

Reagovat
hefy

Ale vždyt Jiráček se tak vyjadřoval už před bučením, teda před zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zveličujete to..

hrajete si na něco, co nejste...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Kdyby ses radši rozepsal, kašpárku.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Petržela může něco říkat,největší zakernak v lize.Ve Spartě se neprosadil tak ho to štve,to samé v Německu.Absolutní namachrovanej blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

Dolarova show pokračuje.

Reagovat
Mr.Mike

"Já mám ale svědomí čisté, Plzni nic nedlužím, svoji práci jsme tady odvedl" to jen spousta fanoušků Plzně nepochopí

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Nehledně na to jestli má pravdu, je to zbytečné a nesmírně hloupé vyjádření

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 10 000 na stadionu... minimálně Pískot to byl moc pěknej...

Reagovat
r.mrazik

to jsou klani tyvoe...

Reagovat
icka

Petržela by si měl prvně zamést před svým prahem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim vsechny fanousky fotbalu,

jsem studentem Fakulty telesne vychovy a sportu Univerzity Karlovy a v soucasne dobe vypracovavam diplomovou praci, s kterou je spojeny dotaznik tykajici se kopacek. Je urcen komukoliv, kdo rad hraje fotbal, a to na jakekoli urovni. Zabere max. 5 minut.

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/vyzkum-pro-fotbalisty/

Dekuju moc za vypomoc s vyplnenim!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už fakt lidi píšou diplomky na každou blbost... velice by mě zajímali cíle a přínos této práce.

Reagovat
Posledni Kovboj

mas to tam

Reagovat
Lexi Belle

Tři poznatky z diskuze, so far:

1) Mr.Nobody je pedofilní hovado

2) Mr.Nobody je neskutečnej, úplný pedofilní hovado

3) Na konci mi přišlo, že je Mr.Nobody pedofilní hovado

Reagovat
Liquid

bez $ by EF zomrel, je dobře, že tu pije spoustě uživatelům i editorům krev

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, proc jsi muj jeden z nejoblibenejsich tady

Reagovat
Mada

Blby a blbjesi Natocite dalsi dily?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Uwe háže buly

Je mu 11 a má hluboké hrdlo?

Reagovat
smazaný uživatel

bez debat

Reagovat
Bex5

Víš, co, Sašo? Jdi do .....

Reagovat
smazaný uživatel

1)

2)

3)

Reagovat
Posledni Kovboj

Ale mas dukazy? Historicky prameny, citace?

Reagovat
Lexi Belle

Mám kozy

Reagovat
Bex5

Jestli máš a) prsa b) pravdu s Mr.Nobody, vy dva to dohromady nedáte. Ale přece jen potlesk za to, žes z několika komentů na webovkách provedla detailní psychorozbor, chybí mi tu akorát návrh léčby. Sice z toho má Dolar akorát prdel ... ale co už.

Reagovat
Ángel di María 22

Petrzela je tak vymastenej, ze to mozny neni Na co si to ta Plzen porad hraje? Hruza.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Ángel di María 22

Dejte si radsi honem dalsi hvezdicku ke znaku.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a na co ty si hraješ? co ty si za gengstra?

Reagovat
smazaný uživatel

Na co by si Plzeň měla hrát?

Reagovat
taws

Aha, takže nakonec je Plzen charita, že dva roky dávála šanci tragickýmu Jiráčkovi šanci kurva, já mám dělat plnou prdel věcí do školy, ale sledovat číst plzeňskou show je fakt zábava

Reagovat
Hokaido

Spíš Dolarovu show, ostatní jsou víceméně soudný.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
taws

http://img.blesk.cz/img/2/i_article/2332740-img-fotbal-plzen-petrzela-striptyz.jpg Petržela mluví o tom co není dobrý příklad pro děti

Reagovat
Lexi Belle

Je to omezenec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Se Jiráčkovi nedivím, že plzeňské hráče zavrhnul. Oproti Limberskému s Petrželou je Vácha úplný poloanděl

Reagovat
smazaný uživatel

On ještě Jiráček prozře ... verbež všechna rumunská...

Reagovat
Posledni Kovboj

ja bych toho retarda Petrzelu teda taky zavrhnul, ale chapu ze kdyz je nekdo podobne postizenej jako on, tak se ho bude zastavat...

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Petrzelu, jednoho z plzenskych legend

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mada

uzasna legenda

Reagovat
Hokaido

Nevím, co je horší. Zda obsah, nebo forma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty

Reagovat
smazaný uživatel

Příští jubilejní komentář radši dedikuj naději ve vlastní osvojení mateřského jazyka. Ať nejsi za hlupáka i nehledě na význam sdělení.

Reagovat
rufus

Petržela, jeden z největších idiotů, kteří kdy hráli naši ligu.

Ovšem jaký klub, takový legendy.

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Sosi

Já nevím, ale transparent "Ze Sparty se odchází do Plzně a ne naopak." mi přijde jen jako pěkná nadsázka, že PLzeň je ten lepší klub, tedy že se má chodit za lepším, ne za horším... Petrželu neřešit, 1. je mimo, 2. do osobních vztahů nikdo nevidí... I transparent "Jiráčku, kam jsi dal rozum" mi přijde naprosto v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo, jestli se Petržela při těch jejich tazích chová stejně jako na hřišti. Tim myslim o dvě hlavy většímu černochovi nadávat do opic, vyskakovat si na Bednáře a podobně. Samozřejmě jen když je okolo pět spoluháčů. Přijde mi jako takovej ten typ, co musí dostávat po hubě každej víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsem rád... nikdy nic pořádnýho za Plzeň nehrál, včera jsem ho vypískal... a jsem taky rád, že je u těch Rumunů (mimochodem včera výborná rumunská vlajka v sektoru hostů )... a žije si z jejich peněz, kde je rozhodně nejlépe placený hráč...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Bex5

hrál tu dobře 18 měsíců .... ale zbylejch 28 let hrál a stále ještě hraje pichu

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
centos

"Plzeň házím stranou, je to minulost a já se dívám dopředu."

No nevím, to není moc chytré.

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare, že tebe platí za to, že jim tu rozjedeš diskusi?

Reagovat
dondinho

Petržela,Volant a spol. + ti tzv. "fans" jsou mentálně na úrovni tak 11-letých hošíků, kromě čutání a chlastu jsou nepoužitelní a jejich představy o reálném životě směšné.

Reagovat
Melda

Simulant, který se kamarádí s ožralým řidičem něco vykládá o morálce a vzorech pro děti

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jsi to napsal!

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku. Já bych taky v jednom týmu s lidmi, jako je Limberský, být nechtěl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele