Sparta výjimku nedostala, zápas s Partizanem sehraje před tisícovkou fanoušků

17.02.2022, 12:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (137)

Přidat komentář
Salfovic

A co by se asi tak stalo, kdyby tam Sparta pustila polovinu kapacity ?

Reagovat
thewall

Hned asi nic, krom toho, že by vydělali něco peněz navíc na vstupném. Nemyslím si, že by na trávník vletěla hygiena a ukončila zápas.

Do budoucna těžko odhadnutelné dopady toho, že by porušili platná nařízení. Byli by na blacklistu státní správy a zavařili by fotbalu obecně.

Za sebe bych do toho nešel.

Reagovat
kilobyte

Navíc dost peněz ve fotbale je od státu. Takže by to mohlo utáhnout kohoutky.

Zápas by asi neukončili, i když mohli by si vzít příklad z Brazílie.

Reagovat
thewall

P.S. Tu výjimku měli dostat. Někomu nahoře chybí zdravý rozum a koule.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Stannis Baratheon

Však bys mluvil jinak, až by kvůli tomu zápasu byly na ulicích mrazáky s lidma

Reagovat
thewall

Na to už by nebylo ani dost mrazáků. Beru zpět, jak jsem mohl být tak bezohledný

Reagovat
smetos

Ty jsi dal asi mozek do mrazaku, ironii z toho necitim

Reagovat
wyqinac

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
antimadrista

kretene

Reagovat
El Cid z City

Jednoznačně!

Reagovat
lampas

On by následně přišel třeba Novotný, že chce 26.2 do O2 na Oktagon plnou kapacitu (když dostala výjimku Sparta, proč ne on). Pak by se přidaly další a akorát by v tom byl bordel. Je to možná nelogické, ale na to měla vláda myslet dřív a pustit polovinu kapacity od 17.2. Takhle by jen dali munici dezolátům v tom, aby do nich mohli kopat.

Reagovat
frankiefcb

a zaslouženě. Ohání se Rakouskem a včera v Salzburgu plný stadion

Reagovat
Kornovec

To jsou zmrdi! 1000 lidi na venkovnim stadionu? Cesky sport umira a ti smejdi nahore tomu jen prihlizi. Take tim vzali Sparte nejakou vetsi sanci na postup, na Partizanu pred plnym domem to bude o necem jinem. Chce se mi zvracet z toho hnoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě v pořádku. Monaco a Rangers bohatě stačily. O další rasistický skandál nikdo nestojí.

Reagovat
kilobyte

S Rangers to byla ale Slavia. Chápu, že si to pletou v cizině, protože znají jen Spartu, ale Čech by snad Slavii mohl znát.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii se nic neprokázalo. Naopak sparťanské děti zcela prokazatelně bučely na Kamaru.

Reagovat
bobis21

Tak prokazatelně že i UEFA uznala že si to rangers vymysleli

Reagovat
thewall

Kuš Babo!

Reagovat
kilobyte

Kůdela dostal trest, Sparta nic.

Reagovat
h8_sfatto

jakože ty děti za bučení měli poslat na tábor do Libye ?

Reagovat
jsemdement

A proc ne jako?

Reagovat
kilobyte

Ne jakože UEFA to prošetřila a řekla, že se o rasismus nejednalo. Tak nevím proč by je měla trestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na fotbale se bučí furt na někoho, tak co to meleš o nějakym rasismu.

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty budeš asi velmi bystrý chlapec že?

Reagovat
Y.N.W.A

trapné, ubohé, zbytečné... normálně otevřete brány a pusťte lidi, pokuta se uhradí potom... a to říkám jako člověk, kterej se snaží dodržovat pravidla, protože ze zahlcení nemocnic jsem respekte měl... ale teď?

Reagovat
monty25
Reagovat
thewall

Typický výblitek mluvčích a PR oddělení průřezově státní i soukromou sférou. Vata, fráze, bláboly...

Reagovat
kilobyte

Tak tohle není nějaká vata, nebo fráze. Prostě k tomu mají takový postoj, že bude lepší nedělat výjimky. A tak to i zdůvodnili.

Reagovat
bobis21

A to je podle mě správně. Když jednomu, tak všem, výjimky jsou nesmysl. Ideálně povolit Spartě, ale zároveň i dnešní extraligu apod. (fakticky posun platnosti změny o den...)

Reagovat
thewall

U venkovních akcí mělo být okamžité 100% uvolnění. Akce pod střechou s postupným uvolňováním budiž.

Reagovat
bobis21

Však já proti tomu nic nemám, ale prostě všem najednou, ne že jeden dostane výjimku a platí pro něj jiná pravidla než pro ostatní.

Reagovat
thewall

Souhlasím s tím, že ideální postup by byl, že uvolní dříve všechny venkovní akce.

Udělit výjimku v podobě "odpuštění" 180 minut vidím jako akceptovatelný krok. Kolik je dnes v republice venkovních akcí, které by se mohly cítit ukřivděny?

Reagovat
monty25

Já jsem pro povolit to všem, ale u Sparty to je podle mě víc nepochopitelné než u té extraligy nejenom proto, že to je venkovní akce, ale taky tím znevýhodňujou český klub v evropské konfrontaci.

Reagovat
verv

plus příjmy ze vstupnýho. Už na Brondby to mělo zaříznutý (což se tehdy dalo chápat) a teď nesmyslně zase

Reagovat
Kily

tak hokejové kluby se s tímhle svým způsobem vypořádaly, třeba u nás chodilo na hokej pravidelně cca 3500 diváků

Reagovat
thewall

"Každý krok vlády má svá pozitiva i negativa, vnímáme samozřejmě i ekonomické dopady pandemie, kterým obyvatelé ČR čelí od jara 2020" je podle mne čistá fráze.

Poslední věta je tomu blízko. Vládní rozhodnutí jsou i tak nedůvěryhodná a akceptace vládních opatření veřejností dlouhodobě taky na nízké úrovni.

Volil jsem koalici a jsem těžce zklamaný, jak jsou zabýčení - pandemický zákon a taky tento případ. Bohužel nahání voliče Burešovi a jeho poskokům.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Vždyť Bureš celou covid diktaturu odstartoval. Tomu by mohl dát hlas jen člověk po lobotomii.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš, jak kdyby covid diktatura byla jenom v Česku.

Reagovat
thewall

Podle mne mu mohl dát hlas jen lobotomik už před Covidem. Takže nelžeme si do kapsy. Ten potenciál tu je a současná vláda nechtěně nahrává Burešovi.

Reagovat
bobis21

Tak o zapojení ANO do organizace těch protestů proti pandemickému zákonu už prakticky jasné, po fotkách jak se chcípl pes domlouvá s lidma z ANO na "dalším postupu". Celé je to jen Babišova kampaň.

Reagovat
thewall

Tím spíše bych čekal, že bude mít koalice víc rozumu než testosteronu a vyhodnotí situaci jinak.

Čistě politicky si sami dávají na prdel. Zabýčenost a poměřování pindíků. Bureš si mne ruce.

Reagovat
bobis21

Naopak. K čemu jsme se zbavovali Babiše, když teď stejně vláda musí skákat jak Babiš píská? Pěkně ty jeho poskoky posílat do prdele.

Reagovat
thewall

Za mne špatný přístup. Od nové vlády očekávám jiný přístup. Zatím je právě takový babišovský. Tlačit silou.

Ocenil bych, kdyby si řekli: OK, máme to zpátky od Senátu, probereme možné varianty postupu. Máme sice sílu Senát přehlasovat, ale evidentně něco není v pořádku, pokud nám zákon vrací námi "ovládaný" Senát. Proberme znovu otázky: je nutný ten zákon nebo lze situaci řešit jinou, méně kontroverzní cestou? Je opravdu objektivně stav legislativní nouze nebo je to účelová výmluva? Najdeme řešení, které bude účinné a současně nebude čistě silové a politicky na něm vyděláme?

Nechci u vesla NE-Babiše, kteří jednají jeho způsoby.

Reagovat
verv

Reagovat
bobis21

Tak ony by se ty změny mohly projednat ve sněmovně, ale když někdo to jednání ve sněmovně blokuje. To čemu se právě snaží bránit je to, aby se zákon vůbec projednal. Nebylo byl lepší normálně zákon projednat a dát pozměňovací návrh? Jenže SPD a ANO vůbec nejde o obsah zákona, o žádné pozměňovací návrhy se ani nepokusili. Chtějí aby se zákon nikdy ani neprojednal, což nemá s nějakou demokratickou cestou společného vůbec nic.

Reagovat
thewall

Pokud ten zákon stojí na úplně špatných základech, tak nemáš jinou cestu. Zhnilou, plesnivou padající stodolu taky nebudeš řešit po jednotlivých prkénkách a cihlách.

Ten zákon vnímám jako Pandořinu skříňku. Ono stačí jen to ujišťování: o nic nejde, stejně ho pravděpodobně nebudeme potřebovat použít, slibujeme, že ho nikdy nezneužijeme apod. Když to slyším a čtu, tak mi v hlavě bijí na poplach všechny varovné systémy.

Reagovat
bobis21

Tak ono stačí do něj definovat podmínky, za kterých mohou být ta opatření použita. Oh wait, ono už to tam omezeno je.

Takže prostě nesmí existovat žádný legislativní rámec pro to, jak postupovat v případě pandemie? Nesmí nikdy existovat žádná příprava na možné situace, které mohou nastat? Jestli takhle řídíš rizika tak se prosím o takovou práci nikdy neucházej

Je ti jasné že jediné čeho tím docílíš je, že budou vždy vyhlašovány nouzové stavy? K ničemu jinému to totiž nevede. A to je teda mnohem horší varianta než tohle.

Reagovat
thewall

Možná by pro začátek stačilo přestat schvalovat v režimu legislativní nouze, když žádná není. Pak bude prostor ten zákon postavit tak, aby nebyl zneužitelný v situaci, kdy žádná pandemie není.

Nemám nic proti existenci právní normy, která řeší fungování státu v době pandemie. Ale ať je ta norma kvalitní a ne spíchnutá horkou jehlou a schválena v bezdůvodně zrychleném režimu.

A vlastně bych začal tím, aby se ujasnilo to, jestli je bezpříznakový člověk s pozitivní testem nemocným nebo není nemocným (z hlediska naplnění ukazatelů pro definici epidemie/pandemie). Plus metodiku evidence covidových hospitalizací, což dramaticky mění pohled na závažnost situace a souvisí to s financováním lůžkové péče a motivací k příslušné klasifikaci pacientů v systému DRG.

Reagovat
bobis21

Tak proti tomu aby se to schvalovalo v jiném režimu nic nemám. Toho ale Tomio taky nedocílí blokování sněmovny. Čeho tím teda docílí? Vůbec ničeho, je to jen zbytečné divadlo. Ať dává konkrétní návrhy a konečně se budeme mít o čem bavit. Toho ale jaksi není nikdo schopen. Vůbec tě nenapadá ptát se proč toho není schopen?

Pokud někdo říká že je ta norma nekvalitní a "spíchnutá horkou jehlou", tak by přeci měl mít konkrétní návrhy co tam je špatně a jak to změnit ne? To ale taky nikde nebyli schopní říct. Jejich argument právě je, že nic takového vůbec nemá existovat.

Pokud se jedná o šíření viru, přítomnost viru v těle je klíčová. Ano, člověk u kterého se nemoc projeví je méně infekční než člověk který třeba kašle, ale šířit mohou oba.

U hospitalizací je to taky krásně nafouknutá bublina. Pokud je někdo pozitivní, musí se nemocnice chovat úplně jinak a má s tím spojeny dodatečné náklady, bez ohledu na to s čím ten člověk do nemocnice přišel. To je prostě realita.

Reagovat
thewall

Pitomiova motivace je mi u zadale, stejně jako ne-schopnosti.

Točíme se v kruhu - myslím my dva. Nejsme ve shodě s Pandemickým zákonem, ale snad zůstáváme ve shodě v tom podstatném: BP

Reagovat
bobis21

No ono to právě vypadá že ve shodě jsme - oba souhlasíme že nějaký postup připravený na takové situace být má. Já jen říkám že to co ty podporuješ nás od tohoto cíle spíše oddaluje, než k němu přibližuje.

Reagovat
fenixLFC

Tak nech blokuju ten zakon, ale oni blokuju jednanie celej snemovne vratane inyh zakonov. To je ten rozdiel-obstrukciu pri zakonoch pouzivaju vsetci ale obstruovat vobec schvalenie legislativneho kalendara a tym vlastne akehokolvek jednania je sracka

Reagovat
Fernando_Torres

Tak problém je taky v tom, že o žádné pozměňovací návrhy ani projednávání nestojí ani vláda, několikrát jasně prohlásili, že si to přes většinu protlačí v té aktuální formě, to je asi to, na co naráží thewall.

Reagovat
bobis21

Tak teď jde o prodloužení toho současného zákona o půl roku. Nikdo to neoznačuje za finální zákon. A výtky senátu tam už zapracované jsou (nepř. právě to zkrácení pouze do listopadu místo srpna 2023, nebo změna maximálně výše pokut z 3m na 600 tisíc)

Jediné co tato verze má dokázat je, aby v březnu mohly být opatření v nemocnicích a sociálních službách.

Nebude možné zavírat podniky, rušit akce, omezit pohyb, omezit shromažďování, nařízení pracovní povinnosti, zavírání hranic atd. Všechno co je kritizováno tam ani není...

Reagovat
Fernando_Torres

Můžeš prosím rozvést ten poslední odstavec? Zatím jsem nikde nečetl, že by cokoliv z toho co píšeš nemělo být v novém pandemickém zákoně možné, spíš jen slibování vlády, že těch možností využívat nebudou...

Reagovat
bobis21

Vždyť ten návrh je veřejný Nic z toho tam prostě není. Mohou stanovit podmínky pro jejich fungování, tedy respirátory, otevírací dobu apod. (což už platí dnes). Pro zavření je potřeba nouzový stav.

On to žádný nový zákon není, je to jen prodloužení současného do konce listopadu letošního roku, s tím že se sníží maximální pokuta a naopak se zvýší kompenzace. A ten současný zákon už jednou ústavní soud posuzoval, takže jakýkoliv argument o neústavnosti je naprosto zcestný.

Celé je to o tom, že když budeme v březnu chtít např. roušky pro návštěvy v domově důchodců, budeme muset vyhlásit nouzový stav. Jen proto že neschválíme prodloužení tohoto zákona o pár měsíců. Pokud tohle někdo fakt chcete, tak prosím

Reagovat
Fernando_Torres

Nemáš pravdu s tím, že je to jen jednoduché prodloužení toho stávajícího zákona, je to jeho úprava, kde se spousta věcí mění. Rozšiřují se třeba pravomoci vlády, ministerstva zdravotnictví nebo obrany a podobně. Mimo jiné to také sníží možnosti soudů na ty opatření reagovat. Podobně jako thewall souhlasím, že nějaký právní rámec pro řešení pandemie je potřeba, ale nemyslím, že je to tenhle paskvil ve stávající podobě, to ať si radši na těch 14 dní ten nouzový stav vyhlásí. Stejně tak si to očividně nemyslí senátoři, kde mají vládní strany většinu.

Btw jak píšeš výše, že na nějaké připomínky senátu už reagovali, tak to vyloženě lžeš, po vetu senátu nemají poslanci možnost zákon pozměňovat, můžou ho buď stáhnout a přepracovat nebo přehlasovat veto a schválit ve znění, jakým prošel sněmovnou poprvé.

Reagovat
bobis21

Ty přípomínky byly už před prvním hlasováním ve sněmovně (ne "oficiální", ale z jednání vyplynuly) a týkaly se právě toho, že původně měla být platnost do srpna 2023 a byla změněna na listopad 2022.

Nic z toho co píšeš v té úpravě není. Na pravomocích ministerstva obrany se nic nemění, to bylo v původním návrhu a dávno to bylo vyřazeno. A jak se mění schopnost soudů reagovat? Můžeš mi tu větu která tohle dělá ocitovat? Protože tam fakt nic takového nevidím a už to čtu poněkolikáté. Celá změna má 8 stran - 4 z nich jsou o změnách pokut (snížení), 2 o tom, že některé pravomoce ministerstva dostanou i krajské hygieny, 1 o možnostech trasování a zbytek jen přeformulování nejasně definovaných bodů v §2.

Reagovat
Salfovic

Žádná legislativní nouze není, o tom se snad nemusíme vůec bavit.

Reagovat
thewall

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
verv

Fakt jsou někde takový fotky?

Reagovat
verv

Neuvěřitelný. Jaktože se to nepropírá v žádnejch médiich? Hlavně že z Válkovejch karet byla mega kauza na několik dní.

Reagovat
smazaný uživatel

Hází si klacky pod nohy obě strany od začátku pandemie.

Reagovat
smazaný uživatel

Volte změnu! Kde je ta změna ?

Reagovat
Pokahontas

Všude.

K horšímu

Reagovat
smazaný uživatel

Z bláta do louže.

Reagovat
ratusek

Reagovat
PlackaSKS

Už tě pustili?

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

Čau, směrem k CZ fantě a složitější orientaci v Eurofotbal.cz minilize, kdy se začínají objevovat lidi, kteří s námi nehráli na Sazce, nemají názvy týmů podle svého EF nicku, tak jako nejlepší možnost vidím po směru myšlenek super lig se přidat ještě do jiný miniligy, o který bude vědět jenom nás pár a to je liga s názvem:

VIP EF Super League

https://www.sport.cz/p/fantasy/1-fotbalova-liga/souteze/1955

Tak budu rád, když se přidáš, ať to máme přehledný, díky moc

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ratusek

Reagovat
doshcz

Reagovat
Kang & Kodos

My sme kluci z basy

Držíme spolu basu

Reagovat
smazaný uživatel

Fiala zatím naprostá katastrofa. Velké zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Libí se mi, jak si každý představuje, že nastoupí nová vláda a hned se všechno změní. Tyhle věci se nemění ze dne na den, zvlášť ještě když vám X hodin vkuse jednání blokují exoti jako Okamura.

Reagovat
smazaný uživatel

Snažili se udělat první změnu s názvem pandemický zákon, jehož původní verze stála opravdu za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by taky mohla dostat vyjimku, kdyz tam ma pitomio one one show

Reagovat
cr7sux

Ano, to s tím souvisí

Reagovat
bobis21

Tak že jednání vlády o den posunul pitomio svým cirkusem je pravda

Reagovat
Liquid

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kuchta

Takže lidi místo toho, aby seděli venku na stadionu s minimálním rizikem přenosu, se budou těsnit uvnitř v hospodách před televizí... RIP logika

Reagovat
h8_sfatto

alkohol a sport, to přece vůbec nejde k sobě

Reagovat
OTASi

Tyvole, ten zápas končí hodinu před rozvolněním. Je dávno po pandemii, v nemocnicích nikdo , lidi na to už stejně dávno serou a tyhle šašci si přijdou strašně důležitý magoři

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel tady prohrál zdravý rozum...tak snad postoupí a příští zápas před plným stadionem

Reagovat
Liquid

nepostoupí, na Srby stejně jako na Švédy a Švýcary Sparta neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou to zlomit musí a já věřím, že to bude teď. A podle posledních let to neumí na žádnou národnost

Reagovat
Liquid

na Rakušany umí ale i Rakušan je dneska zařízl s tou kapacitou

Reagovat
Liquid

jo co jste si tam zejména Pražáci navolili to teď sklízíte, abych to doplnil, nebýt voličů z Prahy tak by TOP09 zmizela z politické mapy

Reagovat
ratusek

i ta afektovaná kravka, která se radši uklidila do vedení sněmovny

Reagovat
Liquid

to je hrozná <!> , je výsměch všem voličům, že tato funkce předsedy sněmovny připadla zrovna takové pidistraně

Reagovat
verv

Pidistraně co vyhrála volby

Reagovat
bobis21

Nesnaž se, oni ještě pořád nepochopili náš volební systém

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
r.mrazik

Liquid nechape ani system tkanicek na botach...

Reagovat
Neon

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mistr129

Kráva se schovává na místě jednoho ze čtyř nejvyšších ústavních činitelů.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Ano a nemá žádnou odpovědnost. Stejně jako Richterová. Před volbsmi plná huba keců jak budou vést ministerstva a kde nic tu nic. A můžeš si tady obhajovat jak chceš

Reagovat
mistr129

No resort, kterým se zabývá (MPSV) dostala na základě vyjednávání jiná strana... takže bys jako chtěl, aby se nacpala třeba na průmysl, kterýmu nerozumí, nebo jaký by byl správný postup?

Reagovat
ratusek

Vždyt by to přece dělala nejlíp, tak mohli na tom resortu trvat.

Reagovat
mistr129

Tak ale to už odvádíš diskuzi úplně jinam... kdyby si Jurečka myslel, že by to dělal nejlíp on, tak by jako měli zrušit celou koalici kvůli postu MPSV?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Shevchenko

No nebýt Topky, tak pořád vládne ANO, já jsem spokojený.

Reagovat
REPLIKATOR

aspoň nebudou dělat bordel

Reagovat
verv

Nemáte někdo zkušenost se Skylinkem na 7 dní zdarma? Je tam napsaný, že službu jde kdykoliv zrušit, tak jenom jestli v tom není nějakej háček. Na streamy nemám nervy.

Reagovat
mistr129

Háček v tom není, akorát nesmíš zapomenout. Nicméně zrušit to můžeš i hned a bude ti to platit 7 dnů od pořízení.. aspoň to tak bylo na podzim, když jsme lovili F1

Reagovat
verv

Super, díky!

Reagovat
Frick

Paradoxem je to, že zřejmě všechno tohle je následkem toho, že na konci listopadu nebylo na JIPkách o 100-200 lidí méně a ve špitále tak o 1000-1500 míň.

Jako Babišovci to drželi tenrkát hodně dlouho, bohužel se ale doslova posrali pár metrů před cílem. Hned první tejden v prosinci už ty čísla nákaz šly dolu.

Poděkujme těm par set tisícum epidemickym naivkám (neočko, neprodělal) 50+, co prudili ve špitálech.

A vůbec - bylo by tak nehumánní ty JIPky prostě uvolnit, že by byla ukončena léčba těm, co by v tu chvíli měli naději na přežití pod 5%? Byla by to ztráta třeba 10-20 životů, ale kvůli tomu, že nebyl na podzim lockdown, zemřeli tisíce lidí. O co tohle bylo více humánní?

Reagovat
h8_sfatto

jak bylo ?

Reagovat
Abbe Faria

stejne fouka jako krava... az me to shodilo z bicyklu. a nesel bych, i kdyby nefoukalo teda...

Reagovat
h8_sfatto

zatímco v loži Srbů bude i Novak jako symbol hnutí, sereme na všechno, konečně je Srbsko svobodné

Reagovat
oli9

Kretovi je to u prdele a aspoň má šanci, že ta tisícovka neudělá ostudu a bordel....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele