Sneijder přece jen přestupuje z Interu do Galatasaraye

20.01.2013, 22:00
Aktuality
Wesley Sneijder bude ve své kariéře pokračovat v dresu Galatasaraye. Jeho vedení se již před deseti dny dohodlo s milánským Interem na odstupném za nizozemského záložníka, ten ale nad přestupem do Istanbulu dlouho váhal. Nakonec ale úřadujícímu tureckému mistrovi přece jen kývl, klub to před chvíli oznámil na svém oficiálním webu...

"Klub se dohodl na přestupu jak s Interem, tak Wesleym Sneijderem. Podmínky transferu budou oznámeny poté, co hráč podstoupí zdravotní prohlídku," stojí v prohlášení Galatasaraye.

Osmadvacetiletý nizozemský reprezentant se během podzimu ocitl v Interu na vedlejší koleji kvůli neshodám ohledně nové smlouvy, ve které chtěli Nerazzurri nizozemskému středopolaři výrazně snížit plat. V turecké metropoli Sneijder v nejbližší budoucnosti podepíše kontrakt na tři a půl roku s údajným ročním příjmem kolem pěti milionů eur.

Inter za odchovance Ajaxu v létě 2009 zaplatil Realu Madrid patnáct milionů eur, nyní má za něj vyinkasovat přesně polovinu. Výši dohodnuté sumy v minulých dnech prozradil prezident Galatasaraye Unal Aysal, který po Sneijderovi požadoval rychlé rozhodnutí. Zájem o ofenzivně laděného záložníka totiž údajně měl i Liverpool.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (307)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele