Snad bude konečně klid, přeje si Diego Lopez

02.04.2008, 15:26
Aktuality
Diego Lopez se snad konečně bude moci koncentrovat pouze na své vlastní výkony. 26letý brankář letos odvádí cenné služby Villarrealu a zájem o něho projevil například Tottenham. Lopez však se svým zaměstnavatelem včera prodloužil smlouvu a věří, že spekulace o možném odchodu z El Madrigal jsou minulostí...

"Vždy jsem zde byl spokojený a šťastný. Doufám, že všechny podobné spekulace nyní ustanou a já budu mít více klidu k tomu pomoci Villarrealu k ještě lepším výsledkům. Pro mě je obrovskou poctou, že za tento klub mohu hrát, jsem na to opravdu pyšný," nechal se slyšet Lopez.

26letý gólman přišel do Villarrealu v létě z Realu Madrid a stal se jasnou jedničkou mezi třemi tyčemi Žluté ponorky. Nyní se španělskému klubu upsal až do léta 2014 a učinil tak jenom několik hodin poté, co vedení klubu prozradilo, že jej oslovil Tottenham, jehož manažer Juande Ramos měl o Lopeze velký zájem.

"K mému stávajícímu kontraktu byly přidány další dva roky, přesně to jsem chtěl. S prodloužením smlouvy nebyly žádné problémy. Rozumíme si dobře a já jsem jenom rád, že v tomto klubu mohu pokračovat," řekl dále Diego Lopez.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
fantomas

chudák, si moc na topu nepobyl

Reagovat
smazaný uživatel

Do Spurs?ježiš ti taky chtějí zkupovat celej svět...jim nestačí ti hráči co mají ted.sakra ted mě Bruce přijde seřvat jinak jedem ponorky aspon ta LM a navažte na nedávné uspěchy v LM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele