Slovenský tisk: Češi Slováky vyškolili

15.11.2012, 09:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

český futbalisti vyhrali nad slovenskými zádzanármi .. taký smo mal pocit z toho zápasu .. zaslúžená výhra česka

Reagovat
smazaný uživatel

*hádzanármi

Reagovat
M0rb1D4S

"Nejlepší současný střelec českého výběru Lafata ale sestřelil Slováky už v šesté minutě..."

Je to smutné, že dá Lafata 2 branky a už je nejlepší útočník nároďáku tenhle rok.. Taky to něco málo vypovídá o ostatních útočnících, i když to včera neměl tolik složité.

Reagovat
cetto

Je těžké vybírat nejlepšího českého útočníka, když ti, kteří jsou celkem dobří, se pro naši hru vůbec nehodí (Pekhart, Kozák) a ten, který nás mohl už 3 roky táhnout, je 2 roky zraněný. Stále si proto myslím, že bychom se měli vydat bud cestou Kadlece (ač na to zatím asi nemá) a nebo Ondráška

Reagovat
smazaný uživatel

Když o něco opravdu jde, tak se umíme hecnout... ve většině případů jsme letos ale bohužel hráli jako Slovensko včera. Otázka je proč neumíme slušně zahrát častěji... na nekvalitu hráčů bych to nesváděl.

Reagovat
EmC

a o co šlo??...o Biílka?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že na Slovensko je to vždycky vyhecovanější... a kdo ví jestli v tom ten Bílek přece jenom trochu namočený nebyl.

Reagovat
suldik

nechcem nijako znižovať výkon českého mužstva, ale proti našim "behavcom" by včera vyhral aj výber U21 San Marína.....hanba

Reagovat
smazaný uživatel

takže vás porazí týpci ze sanmarinské jednadvacítky jako jsou Manzaroli, Giardi, Brolli, Muraccini, Buscarini, Ciavatta, Gasperoni, Calzolari nebo třeba ještě jejich útočné duo Stefanelli-Dolcini

Reagovat
suldik

jednoducho sa na to včera vysrali, čo je hanebné a hnusné...a k tvojej otázke: asi áno, keď sa nedokázali namotivovať na takéto derby tak na San Marino by to bolo ešte horšie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele