Slovensko v Lize národů bez Schranze. Ofenzivního hráče Slavie vyřadilo zranění kolena

02.09., 18:01
Aktuality
Ivan Schranz byl děleným nejlepším střelcem Eura. (© AFP)

Ivan Schranz opustil kvůli zranění sraz slovenské reprezentace. Útočník pražské Slavie má problémy s kolenem, které potvrdilo vyšetření. Jeden z nejlepších střelců letošního Eura přijde o zápasy Ligy národů proti Ázerbájdžánu a Estonsku.

Naplnily se obavy trenéra Jindřicha Trpišovského po nedělním duelu s Pardubicemi (2:0), v němž slovenský reprezentant odehrál druhý poločase naplnily. "Teď mám o Ivana trochu strach, když jsem s ním po zápase mluvil. Nevypadá to vůbec dobře. Byla to fakt rána, slyšel velké rupnutí," uvedl kouč Slavie po zápase.

Třicetiletý Schranz měl zdravotní problémy již v minulých týdnech. Na sraz národního týmu se vypravil, ale záhy ho opustil. "Ivanovo vyšetření bohužel ukázalo, že nebude moci nastoupit," informovala mluvčí Slovenského fotbalového svazu Monika Jurigová.

Schranz získal na nedávném mistrovství Evropy v Německu Zlatou kopačku pro nejlepšího střelce. Těšil se z ní společně s Harrym Kanem, Georgesem Mikautadzem, Jamalem Musialou, Codym Gakpem a Danim Olmem, všichni vstřelili na turnaji po třech gólech.

Trenér Francesco Calzona místo bratislavského rodáka nepovolá žádného náhradníka.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
kilobyte

Taky nemá kondici?

Reagovat
Modi6

Snad to není to tradiční "koleno" při kterém hráč vypadne na sezónu, či dvě. Viz takový Durosinmi.

Reagovat
Laliga

Úprimne by ma zaujímalo, či táto sranda liga príde niekomu atraktívna.

Reagovat
772jozef

za mňa uprimne nie

Reagovat
Ligter

Slovensko v Lize národů bez Schanze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele