Slot se pyšní rekordním startem v Liverpoolu, chválí Salaha i Kloppa

Dnes, 13:30
Aktuality
Arne Slot (© AFP)

Manažer Liverpoolu Arne Slot (46) po zápase Ligy mistrů s Boloňou vyzdvihl výkon Mohameda Salaha (32), který se na středeční výhře 2:0 podílel gólem a asistencí.

Salah nejprve připravil gól pro Alexise Mac Allistera, aby později sám skóroval a dal již 49. branku v Lize mistrů. Pro Egypťana to byla zároveň třetí trefa v posledních třech zápasech. "Před vítězstvím nad West Hamem z minulého týdne odehrál Mo tři zápasy bez vstřelené branky. Tak to ve fotbale chodí, někdy se to může stát. Ale tito hráči vždycky dávají góly, jen je musíte nechat hrát," vysvětloval po zápase Slot.

Salahovi na konci sezony vyprší smlouva a sám hráč řekl, že to bude zřejmě jeho poslední rok na Anfieldu. Nizozemec však toto téma nechtěl příliš rozvádět. "Dnes si vedl opravdu dobře a jsem spokojený s tím, jak se mu momentálně daří. Na příští sezonu se nedívám," nechal se slyšet kouč Reds.

Slot se díky výhře nad Boloňou stal vůbec prvním manažerem Liverpoolu, který vyhrál osm z prvních devíti zápasů ve všech soutěžích. Reds zvládli úvodní dvě vystoupení v Lize mistrů a v tabulce 36 týmů jsou pátí, v rámci Premier League se dokonce drží v úplném čele. Hlavní trenér však nad pozitivní bilancí jen pokrčil rameny.

"Nevyvozuji z toho žádné velké závěry, ale je to příjemné. Pracovalo tu tolik neuvěřitelných trenérů, kteří dokázali tolik výjimečných věcí. Jen doufám, že to nebude jediná věc, kvůli které si mě lidé budou po skončení mého působení tady pamatovat. Doufám, že se mi podaří víc než jen vyhrát osm z prvních devíti duelů," prohlásil ambiciózně.

Pochválil také svého předchůdce Jürgena Kloppa za tým, který po něm zdědil. "Vypovídá to také o tom, jak jsem tento klub převzal - jaké pracovní tempo hráči odvádějí, jak mi všichni pomáhají dosáhnout těchto výsledků," uzavřel Slot.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / Reuters

Komentáře (11)

Přidat komentář
O.Giroud

Ale celkovo výkony zatiaľ nič moc. Na druhú stranu radosť pozerať na Gravenbercha a Diaza

Reagovat
Muffi

Me prijde, ze kdyz protivnik agresivne presuje, tym rychle ztraci kompaktnost.

Reagovat
Seydou Doumbia

bude hrát diaz/salah v lize nebo příjde rotace, netušíš?

Reagovat
81Tomas

Zatim moc nerotuje.. ale je mozne, ze bude hrat Gakpo misto Diaze

Reagovat
Seydou Doumbia

jakou této změně dáváš šanci? konaté hrát bude nebo dá quinasaha?

Reagovat
Messi14

Co chceš za výkony po dvou měsících vzhledem k tomu, že se tam nějaký extra velký změny nestaly..

Třeba oproti Priskemu to vzal za pragmatičtější konec.

Reagovat
Seydou Doumbia

má v live skvělý start, což je zapřičiněno tím že tým nepřebírá ve sračkách, ale na vrcholu...ale i tak

Reagovat
Ondiis

A losem.

Reagovat
farwest

Reagovat
r.mrazik

zacatek chytil fakt skvele, uvidime v prubehu sezony, jestli to dokaze udrzet

Reagovat
masina_LFC

Solídny štart, aj keď prehra s Forest veľmi mrzí. Herne to je tiež viacmenej fajn, ale je tam samozrejme dosť vecí na vylepšovanie len tak ďalej Arne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele