Slavia podle Tvrdíka již neusiluje o Olayinku, Oscara chce udržet

30.07., 11:31
Aktuality
Jaroslav Tvrdík (© SK Slavia Praha)

Peter Olayinka do Slavie v tomto přestupním období z Crvené zvezdy Bělehrad s největší pravděpodobností nakonec nezamíří. Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík na sociální síti X informoval, že Pražané o návrat nigerijského ofenzivního univerzála vzhledem k jednání srbského klubu již neusilují. Zároveň uvedl, že Vršovičtí chtějí udržet defenzivního záložníka Oscara Dorleye, o něhož se podle zahraničních médií zajímají Galatasaray a FC Sevilla.

Tvrdík před necelými dvěma týdny na tiskové konferenci před začátkem nové prvoligové sezony uvedl, že Slavia je s Crvenou Zvezdou dohodnutá na podmínkách Olayinkova příchodu a že přestup bude dotažen v dalších dnech. Osmadvacetiletý nigerijský křídelník by se vrátil do Edenu po roce, do srbského týmu zamířil vloni v létě po vypršení smlouvy. Z transferu však nakonec sešlo.

"Za devět let svého působení ve fotbale jsem nezažil situaci, aby prodávající klub oficiálně potvrdil přijetí nabídky a s odstupem času od tohoto kroku odstoupil," napsal Tvrdík v reakci na dotaz jednoho z fanoušků. "Důvody nejsou důležité, relevantní nebo jsou zástupné. Nedělá se to. Vzhledem k pozici stran zapojených do jednání jakož i posunu v čase o tento transfer již neusilujeme," doplnil.

Srbská média už minulý týden uvedla, že vedení Crvené zvezdy přestup pozastavilo a naopak prý zahájilo s Olayinkou disciplinární řízení kvůli údajnému neprofesionálnímu chování při tréninku. Nigerijský ofenzivní hráč má v bělehradském klubu ještě dva roky kontrakt.

Podle spekulací zahraničních i některých českých médií dostal klíčový záložník Pražanů Oscar nabídky z Galatasaraye a Sevilly a Slavii měl dokonce požádat o uvolnění. To však Tvrdík nepotvrdil a naopak uvedl, že chce šestadvacetiletého liberijského univerzála v této sezoně udržet.

"Oski je můj nejoblíbenější hráč. Budu usilovat o to, aby neodešel v sezoně 2024/2025. Ale chápu, že přijde den, kdy bude chtít odejít. Važme si proto každého dne, kdy nám naše hvězdy dělají radost v české lize," uvedl Tvrdík. "Neumím říci více, protože o zájmu tureckého klubu vím podobně jako čeští novináři jen z českých médií," doplnil Tvrdík.

Oscar přestoupil do Slavie před pěti lety z Liberce, kde strávil ještě podzimní část sezony 2019/20 na hostování. Postupně se stal jednou z hlavních opor Pražanů. Vyniká svou univerzálností, hrát může na levém kraji obrany i zálohy, v poslední době je ale pro Slavii klíčovou postavou ve středu zálohy. V Edenu má smlouvu do června 2027.

Autor: ČTK

Komentáře (136)

Přidat komentář
buxx

Takze oscar ide to tepla skoda nadštandardný hráč bude isto chýbať

Reagovat
kilobyte

Takže výměna Olyainka za Oscara.

Reagovat
Rizek

A za rok Oscar za 200 míčů zpátky.

Reagovat
r.mrazik

ty jeho medialni vystupy...to je desnej klaun

Reagovat
Rizek

Neuveritelnej.

Reagovat
Axelrose

Jj, taky mě občas (rozuměj často) sere .

Stejně jako Dědek v hokejovém Dynamu.

Tak nějak se za oba jako fanoušek obou týmů občas (rozuměj často) stydím.

Reagovat
r.mrazik

joo, Dedek je extremne podobny pripad

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jen rozdíl, že Dedek rozhazuje svoje prachy a Tvrdík prachy jiných

Reagovat
r.mrazik

pravda, ale na sitich jsou podobny pripady

Reagovat
romeo351

Dědek je daleko daleko! horší

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Bucky

Fakt nechápu některé fanoušky Slavie, kteří jsou schopní se ho zastávat, že je to skvělé a transparentní. V jednom kuse ze sebe dělá šaška a ještě tím domrdal už několik přestupů, protože co se asi stane, když svým fanouškům napíšeš, že se můžou těšit na toho a toho hráče, ale nemáš nic podepsáno. K tomu přidej pár odhalených pér, tabulí s potenciálními přestupy a dostaneš obraz Tvrdíka, který je na Xku vždy hrozně ublížený, když někdo zpochybňuje jeho profesionalitu. Tvrdík je prostě průměrnej strejc, kterej se akorát vždy uměl přilepit a lézt do prdele správným lidem. To je jeho největší talent. A je úplně jedno, jestli pak hraje roli "hodného strýčka" ve Slavii, dojebává ČSA nebo leze do prdele Číňanům a dělá jim tu profesionálního whitewashera.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Axelrose

Mám na něho stejný názor

Ale předsedy představenstva, stejně jako rodiče se nevybíráš, no

Reagovat
kilobyte

A ještě si pak stěžuje, že Srbové nejsou profesionální. Přitom i to oznamování přestupů je běžné oznamovat až se souhlasem klubu.

Reagovat
oli9

Reagovat
naheCZ

Souhlasím, protože píše často sračky, který psát nemá. Na druhou stranu větší transparentnost by rozhodně nebyla v našem fotbalu na škodu. Transparentně odhalovat třeba přestupové částky by bylo jen a jen dobře. Líbilo se mi, že jsem to viděl u Benfiky při přestupu Juráska a teď jsem to zahlédl i na Twitteru Galatasaraye, když šel do Sparty ten Ross. U nás se prostě musí furt vše tajit a pokud to jsou již podpesaný věci, tak nechápu, proč by tomu tak mělo být.

Reagovat
Transfermarkt

Nebo transparentně zveřejňovat základní platy. Třeba u vaší golmanske čtveřice by se spousta lidí nestačila divit. Například kolik bere gólman č. 4 v klubu

Reagovat
naheCZ

Jo, to by nás zajímalo všechny

Reagovat
kilobyte

To by mohlo být protizákonné.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bucky

Bylo by to hezké, ale musí s tím souhlasit obě strany a to znamená nejen vůle něco změnit, ale měnit i fotbal jinde. Plus chápu, že tyhle věci jsou dost kontraproduktivní, protože přestupová částka je totálně nicneříkající, protože tam často bývají fůry bonusů, doplatků a splátek. To samé u hráčských smluv. Chápu, že kluby nechtějí být popotahované každým dementem, který nebude schopný pochopit tyhle věci. A že takových expertů se kolem fotbalu motá fakt fůra. Dávat jim další munici kluby asi úplně nepotřebují. A pak je tu samozřejmě stránka, kdy otevíráš svoji ochotu nebo neochotu platit pro ostatní kluby (což je v podstatě to, co dělá Tvrdík, ačkoli v trochu jiné podobě). I tahle vyjednávání a jejich výsledky jsou součástí nějaké know-how klubu a jejich zveřejnění může klub poškodit.

Reagovat
Coutinho10

ti je jediný, co umíte, kydat hnůj

Reagovat
Miguel19

Ten kydá tvůj Jarda a ty si ho labužnicky mažeš na chlebík...

Reagovat
Coutinho10

protože si vážim toho, co pro nás udělal a z jakých sraček nás dostal...to všichni už zapomínaj

Reagovat
Bucky

A není to spíš tak, že vás z těch sraček dostal čínský kapitál? Ale nepřekvapuje to, už jsem od Slávistů četl, že je Čína vlastně v pohodě a nemáme se jim co cpát do jejich interních záležitostí. Whitewashing a Jardawashing očividně funguje. My ostatní nekopeme, protože je Jarda ve Slavii (ačkoli to nepřidá). Pro nás to byl neschopný diletant vždycky a ve Slavii to jen některými svými kroky potvrzuje. To ty jsi ten, který se nechává zaslepit fanouškovstvím.

Reagovat
Coutinho10

bylo mraky projektů, kde ani peníze nezaručily úspěch....on, co řekl, tak dokázal splnit, doručit úspěch....před ním bylo plno lidí od Řebíčka po nevím koho, kde bylo taky plno slibů apod. a nic z toho

Tvrdíka mám spojenýho s novou érou, transparentní érou, kdy se nic nešušká za zavřenýma dveřma, ale je otevřenej a to hodně cením a závidím i Liberci, že to může teď prožívat, protože tohle je super, když víš, co se u tebe v týmu děje a díky tomu tě to vtáhne ještě víc

takže ať si říká kdo chce, co chce, ale tahle éra je podle mého gusta a teď je jenom potřeba doručit už úspěch v této sezóně, aby se dalo v klidu pracovat dál a nemuselo se vše překopávat

Reagovat
ACSeRw!n

tak precejenom se nasel nekdo, kdo mu ty jeho hovna uveril

Reagovat
wyqinac

zatim co vy verite Kretinskymu, co vam uz 20 let slibuje ligu mistru a furt nic

Reagovat
icka

Ani nejsem překvapený kdo to je.

Reagovat
ACSeRw!n

to nikdo

Reagovat
Bucky

Vždyť se za zavřenýma dveřma furt něco nejen šušká, ale i dělá. Nebo éra Nezmar a Bílek nebyla za Jardy? A Jarda nikomu nedlužil mega za titul? Jeho líbivé rádoby transparentní PR, kdy samozřejmě on a Slavie jsou vždy ti jediní čestní a slušní a všichni ostatní jsou zlí šmejdi, to už chce hodně sebezapření tohle nekriticky hltat.

Reagovat
Coutinho10

a kdo vyjednal lepší podmínky a práva pro celý fotbal....nebejt jeho, tak pořád si to Pragosport s Dušánkem a spol smolej pořád dokola...Tvrdík posouvá obraz celkovýho našeho fotbalu, i díky tomu máme super národní koeficient, přímého zástupce v LM skupině a nemusí to bejt pouze 1 rok

Reagovat
Bucky

Takže si prostě vybíráš ty úspěchy a kašleš na tu černotu za ní. OK, může být. Ale to pak není žádná změna, jen nátěr na staré bourané káře, já si teda změnu představuju jinak. A Kania to taky není, když si tam hned na začátek natáhne Nezmara. Fakt mě baví sledovat, jak ti samí lidé, kteří se pohoršují nad tím, jak je to strašný, že tu někdo ještě zaměstná lidi jako je Horník, ale tihle "čistí" dělají teď s Nezmarem to samé a ještě ze sebe dělají oběti.

Reagovat
PL28

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

neházej prosím Nezmara do stejnýho pytle jako Berbra a spol....

pokud by Nezmar byl vinnej, tak by nemohl ve fotbale působit a Liberec by si s ním dobrovolně nekazil jméno...všechno to je jenom špína, co se na něj házela, která se při každý příležitosti při zmínění jeho jména musí použít, ale nikdy se nic nepotvrdilo, protože to je nesmysl....byl a je to jeden z nejchytřejších a nejlepších lidí, co v českým fotbale jsou a pro nás už bohužel není ve Slavii, protože kdyby jo, tak se na nás Sparta i nadále nechytá

a jinak klidně to můžu úplně otočit, že pokud já si vybírám úspěchy, tak proč ty si vybíráš v uvozovkách dle tebe tu černotu a neoceníš to dobrý, co ten člověk dokáže či dokázal

Reagovat
Bucky

Přečti si prosím ty odposlechy a pak mi pojď znovu povyprávět, jakej je to čistej, chytrej a nejlepší člověk. Tohle fakt nemůže nikdo obhajovat, pokud není úplně zaslepenej. A ne, to že není odsouzenej, vůbec nic neznamená. Z odposlechů je naprosto jasné, o co jde. Ale soudy takhle nefungují, musí se splňovat nějaké formální náležitosti, bez kterých nikoho nemohou odsoudit.

Proč se u Hastíka s Hruškou čekalo na předání peněz na benzínce a až to rozjelo stíhání? Proč se čekalo u Ratha na krabici od vína? Do spousty afér jsou prokazatelně zapojení další lidé, ale odsouzených bývá jen pár. Často se prostě čeká na lehkovážnost a chybu. Tady v té aféře šlo primárně o to dostat Berbra jako hlavu toho celého a když bylo dost důkazů na něj, spustilo se to i za cenu toho, že není dost důkazů na sundání všech. Nehledě na to, že policie mohla mít informaci, že třeba někdo vynáší informace o případu ven a pokud se to neudělá rychle, mohou začít důkazy mizet.

Nebo si myslíš, že Babiš v žádném z případů okolo Čapího hnízda nepodváděl? To je taky jasné každému, kromě jeho nejzaslepenějších fanoušků. Ale bohužel se nepodařilo prokázat úmysl a přímo ho s tím spojit, vše pokryl přes své bílé koně, kterým se za to odměňuje politickými funkcemi apod. Je jasné, že Babiš podváděl, je naprosto jasné, že o tom věděl, ale soud potřebuje jinou úroveň důkazů, aby to mohl odklepnout. Nehledě na to, že někde i soud uznal, že ho osvobodil jen kvůli zpackané obžalobě.

A ano, já si vybírám ty špatný věci, protože ty jsou pro mě zásadní. Totálně zdevastoval ČSA, jeho veřejné vystupování na sockách ohledně Slavie je taky extrémně diletantský. Ale co mě sere nejvíc je, že si hraje na nějaký morální maják, ale patlá se ve stejných hovnech jako ti, které kritizuje. Ta politika a lezení do zadku v něm zůstalo zakořeněný, jen se teď lísavě podbízí někomu jinému. Vůbec netuším, proč bych měl oceňovat pozitiva člověka, který si žádné velké uznání nezaslouží, ať už po stránce kompetencí, tak po stránce morální.

Reagovat
Coutinho10

to, co se tehdy psalo, hledat se mi to nechce a ani znova číst, nemám v to důvěru...pokud by šlo ven audio, tak ok, věřil bych tomu, pokud někdo něco napíše, tak to si může vycucat z prstu kdokoliv...tím neříkám, že to je výmysl, ale zároveň netvrdím, že tomu věřím....uvěřím, až z toho bude nějaký závěr

ok, Rath, Babiš atd mi jsou ukradení, takže ti mě nezajímají, co dělali nebo nedělali...politika je jeden velkej hnůj, kterej mě nezajímá, pokud nejde o prezidentský volby, který už zásadní jsou a tam se naštěstí Babiš nedostal

co se týká ČSA, tak tady vezmu opět fanouškovsky...nebudu hodnotit, co bylo před nebo nebylo, co dělal nebo nedělal, takže ani si konkrétní informace k této kauze zjišťovat nebudu, protože mi to je jedno...pro mě je hlavní to, co dělá pro Slavii, potažmo pro český fotbal a za to ho hodnotím a pokud ty nebo plno dalších s ním máte problém,tak váš boj, ne můj

Reagovat
Bucky

Když to vezmu od konce, tak pokud je to jen náš boj, tak ses do něj tady v diskuzi nemusel zapojovat. Tím jsi z toho udělal i svůj boj.

Jestli chceš hodnotit Jardu jako člověka a manažera, tak nemůžeš odignorovat jeho ostatní činnost, protože ta to jeho působení na Slavii dává do kontextu. A taky to ukazuje nakolik je důvěryhodný, protože celé "co udělal pro český fotbal" je postavené na tom, co on sám tvrdí.

Rath a Babiš ti můžou být ukradení, ale o ty tam fakt nešlo. Ukazoval jsem na nich jak funguje soudní systém a to, že někdo není odsouzený neznamená ani zdaleka, že je nevinný. A neznamená to dokonce, že pro jeho přečiny nejsou důkazy. Jen soudní systém má výrazně vyšší nároky na to, jaké důkazy připustí a jakou mají mít podobu.

A o těch odposleších píšeš jako o něčem, co napsal nějaký novinář bez podkladu. To je ale z policejní zprávy. Fakt si myslíš, že si policajti jen tak do oficiální zprávy vymyslí konverzaci, která se nestala a nemají ji podloženou nahrávkami?

Reagovat
Coutinho10

j, pro příště vím, že to nemá cenu....prostě vždy jsou v určitých tématech, názorech různé pohledy a moc nejde jednu nebo druhou stranu přesvědčit k tomu opačnýmu, takže stejně, jako ty mě nezvikláš v to, že Tvrdík je špatnej, tak já nezviklám tebe, že Tvrdík je dobrej

j, to se asi rozporovat nedá, že ta naše legislativa nefunguje tak dobře a tak rychle, jak by asi bylo ideální, takže nezbývá než čekat a pokud k nějakýmu závěru, kterej povede k nějakýmu negativnímu výsledku dojde, tak to můžeme pak okomentovat a pokud k tomu opravdu dojde, tak budu muset uznat, že asi to tak opravdu bylo, ikdyž víme z minulosti, nejenom u nás, ale i v zahraničí, že se párkrát stalo, že i člověk byl neprávem odsouzen

jako asi ne, ale 100% přesvědčnej o tom nejsem + i jak zmiňuje Mass níže, tak některý věci se přibarvujou viz ten údajný milion, takže v tomto ohledu jsem k tomu zdrženlivej a počkám si na nějaký ofiko závěr a pak se k tomu určitě vyjádřím

Reagovat
Mass

Ten milion za titul ale nebyl v žádnym odposlechu, to tam připsal vyšetřovatel jako poznámku, která se nikdy nepotvdila, protože nebyla pravdivá. Ale tak dlouho se píše nepravda a špína v ispartu, až tomu sparťánci uvěří.

Reagovat
Bucky

Nebyl v odposlechu, ale byl v policejní zprávě jako věrohodná informace, která se prověřovala. To, že se nenajde žádný přímý důkaz je asi celkem pochopitelný, ale neznamená to, že je to vyfabulovaná blbost. Obzvlášť v kontextu toho ostatního, co ve spisu bylo. Ale baví mě, jak to hned házíš na isport, ačkoli o tom psala všechna média v Česku. Ale chápu, uděláš cokoli, aby sis nemusel připustit, že Slavie není čistá.

Reagovat
Mass

To, že se nenajde žádný přímý důkaz je asi celkem pochopitelný, ale neznamená to, že to nemůže být vyfabulovaná blbost. V kontextu v tom spisu asi nebylo nic podstatnýho, pokud Nezmar bez problému dál pokračuje ve fotbalu. Pokud se něco nepotvrdí, tak to není věrohodná informace, ale jen drb.

Nic dělat nemusím, já těm kecům sparťánků z bulváru spartu nevěřím, ti se chytají všeho a uvádějí jako fakta i drby, stejně jako ty.

Některý věci na Slavii se prokázalay a taky třeba Bílek dostal trest, takže iluze o čistotě Slavii nemám, ale nevytahuju drby jako fakta, zvlášť když to vytahuje někdo ze svýho suchýho hazlu.

Reagovat
Bucky

Čekal jsem, kdy přijde nějaký whataboutismus. Nezklamals.

Reagovat
jv14

Ty vole, tahle fráze, "doručit úspěch"

Reagovat
mayday

Hrozný, už jsem se Coutinhovi smál za to taky jednou Vémola to někde jednou plácl a hned to musí kdekdo používat

Reagovat
Coutinho10

upřímně nevím, kdo to řekl jako první v českým prostředí a popravdě od Vémoly si to nevybavuju, že bych to slyšel od něj

určitě jsem to slyšel ve fotbalovým kontextu, možná v PL, je to tedy spíš převzatý z Anglie, v českých podmínkách se to spojení dřív nepoužívalo, ale celkem se mi líbí a je to poměrně rychlý, stručný a jasný spojení, který vystihuje to, co by se jinak třeba nějakou delší větou popisovalo, takže to zkracuje čas

Reagovat
mayday

Nic ve zlém samozřejmě

Já jsem to třeba nikdy neslyšel, dokud to neřekl Vémola po vítězství nad Veghem.

Od té doby jsem to četl někde na fórech už několikrát.

Reagovat
Coutinho10

úplně v poho, jako upřímně taky nemám rád všechny nové pojmy jako např. soft penalta atd., nicméně tento pojem doručit úspěch je za mě trefný a tak se začal používat i ve fotbale, ale jestli ho Karlos opravdu vymyslel a řekl tady jako první, tak klobouček

Reagovat
Coutinho10

tak je to spíš převzatý z Anglie, v českých podmínkách se to spojení dřív nepoužívalo, ale celkem se mi líbí a je to poměrně rychlý, stručný a jasný spojení, který vystihuje to, co by se jinak třeba nějakou delší větou popisovalo, takže to zkracuje čas

Reagovat
verv

Reagovat
kilobyte
Reagovat
Transfermarkt

Jarda je opravdu principál cirkusu Eden

Reagovat
kecipep

Děkuj srbským fanouškům. Bez nich bys přivedl za 2m€ hráče, který utekl zadarmo za větší výplatou (ačkoli chudák nechtěl)

Reagovat
ACSeRw!n

oni ho zachrani a on kvuli tomu jeste breci no.. ale tak to je jejich DNA

Reagovat
hornito

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pablos

Jeho jsem kupoval v CSM z litvy do druhé české …kdyby fakt odešel tak doufám že dostanu nějáký procenta

Reagovat
Axelrose

No vidíš, nahrál jsi mi na otázku

Nevíte někdo, na jak dlouho po přestupu má bývalý klub nárok na ta procenta s přestupu?

Jestli i to se ve smlouvách ošetřuje (např 2/5 let), případně že s časem se snižují?

Nebo prostě, když přestoupí hráč například za rok, nebo za deset let, je to jedno a částka je stejná?

Asi blbá otázka, ale tak nějak mě napadla při obědě

Reagovat
dontcallmeandre

5% z přestupu klubům, co se podílely na výhově hráče od 12 do 21 let jde vždycky, zbytek je smluvní ujednání a minimálně někdy jsou tam časová omezení, podobně jako u výstupních klauzulí. Ale netuším, jestli je to časté atak. Celkově jsou tyhle klauzule , další procenta apod. docela zmatek a nejsme si jistý, jestli to neslouží spíš nějakým daňovým optimalizacím atp.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Axelrose

No vidíš, a jsem zase o něco chytřejší -díky.

Reagovat
Me2win

Pokud není daná doba vypršení, tak sjednaná klauzule platí až do doby přestupu hráče, tudíž klidně i 10 let.

Reagovat
Axelrose

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Gelu28

LuftJardo ty seš taková zaprodaná jebka, že tebe můžou mít rádi jen ty největší anální alpinisti všude co jsou kolem tebe at už v politice nebo ted ve fotbale......

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Reagovat
Axelrose

Ale to nepsal Luftjarda

Reagovat
kilobyte

Jen mu autor článku věřil.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
$dolar$

Absolutne me neprekvapuje, ze to psal Dvorak.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Me2win

Přihodit to na Chama a jsme v cajku. Wallem - Cham - Jurásek, na hrotu Chytil/Chorý. Pojď mi.

Reagovat
Mass

Dneska na tvslavia Tvrdík řekl, že za Chama chce Clermont 10M€, Slavia dorovnala cenu na TM, což je 6, a to je maximum maximum vzhledem k tomu, že má smlouvu už jen na rok a dokonce prý ani nikdo nenabídl víc. Takže to nejspíš nedopadne. Ale mohla by to Slavia zase zkusit v zimě.

Reagovat
Me2win

Tak to Clermont upřímně nechápu.

Reagovat
Mass

Podle Tvrdíka, kterej tam vyjednával s vedenim, prezident Clermontu má ambice na návrat do první ligy a rád by tým postavil právě kolem Chama, proto tu částku tak nadsadil. Cham prý ale nemá trpělivost a chce odejít hned, protože si myslí, že ze Slavie se snadněji dostane do rakouskýho nároďáku.

Reagovat
Me2win

Dík, 6 mega je ale bláznivých na naše poměry. Třeba nakonec povolí, když Cham přestane chodit na tréninky.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Vzhledem ke stavu našich středních záložníku, pustit ho opravdu nemůžeme.

Zafeiris zranenej, Ševčík poslední dobu těžký průměr...a nikoho jsme nedotáhli.

Reagovat
Freedo

Ševčík na jaře hrál dobře, po dlouhý době byl víc zdravej než zraněnej. Ale stavět to na něm asi nejde. Stejně tak Zafeiris musí zabrat. Šanci by mohl dostat Bužek.

Souhlasím, že odchod Oscara by byla velká rána. Fanoušci píšou, že by se to mělo otočit za Chama, ale to je jiný post.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Na Buzkovi, ani na Prebslovi to ale nemůže stát, jakkoliv oba vypadaj dobře.

Potřebovali bychom pustit Ševčíka a místo něj přivést hotového nadstandardního hráče.

Reagovat
delfin

Sevčíka taky dřív nikdo neznal. Buzek vypadal v přípravě ok.

Reagovat
GrimeBaller98

Co to kecas? Vzdyt Sevcik hral skvele dlouhodobe v Olomouci i Liberci predtim a i v Evropskych poharech. Tohle prece nemuzes srovnavat

Reagovat
$dolar$

Reagovat
delfin

Proč bych to nemohl srovnávat. Ono nějak záleží v jakým klubu kdo začal, pokud jde o talent a fotbalovou inteligenci?

Reagovat
meno

Netuším, proč by to nemohlo stát na středu Prebsl, Provod, Ševčík, pokud Oski odejde.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Hrat to tak muzem, ale zaprve na podzim nas ceka kupa zápasu (zranění, únava). Za druhé, pokud chceme uspět v lize i v Evropě, musíme zálohu proste posílit.

Reagovat
meno

Rozjednanej Cham a na lavici Bužek, Zaf, Pech, druhej Pech a Vorlický. Wallem tam umí taky zahrát, to samé Masopust a i Jurásek, co je lepší z kraje, by v centru pole nebyl špatnej. Já si myslím, že fakt nikoho nepotřebujem a ještě spíš budeme škrtat nebo pendlovat ty hráče mezi Áčkem a Béčkem.

Ostatně koho v lize vidíš, že by okamžitá posila? Hlavatý je teď minimálně na rok nerealistická varianta. Máme v Baníku potenciálně Riga, asi bych si tipnul, že Botos z Karviné je stáhnutelnej. Do Sparty koukat je blbost a dělat dojnou krávu Šádkovi se dělá maximálně jednou za přestupový okno, takže Šulc taky mimo a ještě jsme jim odevzdali Červa s Valentou.

Reagovat
mrtvej ofsajd

V lize nikdo takový není, ostatně zaznivalo, ze koukame primárně do zahraničí s cílem přivést hotového hráče s nadstavbou.

Hraci z širšího kádru jsou pro mě spíš otazníkem. Wallem mel šílený jaro, Zaf opakovaně zranenej+slabá forma, Pechove nejsou zatím pro Acko, Buzek neznámá, spis bude rotovat mezi A a B. Maso dlouho zraněn. Tomic slabota.

Pokud chceme být úspěšný v Evropě a sesadit ACS, musíme dobre posílit. Jde o kvalitu, ne kvantitu.

Reagovat
meno

A my úspěšný nejsme? Kolik týmů za posledních 8 let hrálo 8x skupiny pohárů? Z toho jedinej blbej ročník byl ten s Balkani ve skupině, jinak 4 postupy do jarní fáze.

Loni 85 bodů, jen dvě prohry a jedinej rozdíl mezi náma a Spartou byla jedna plichta. Předloni to bylo relativně blbý, bum ročník, kdy jsme dali 98 gólů a jenom 31 dostali, Sparta měla štěstí (a sudí lol). Ten ročník, co vyhrála Plzeň jsme se rozsypali na konci roku, ale jinak 78 bodů a 53 gólů v plusu.

Máme zdaleka nejvyrovnanější roky, zdaleka nejvyšší standard.

Reagovat
Freedo

Aby ten Rigo ještě ke konci přestupaku nepřišel

Reagovat
ratusek

V Baníku žádného Riga nemáte

Reagovat
ratusek

Jinak ten Červ s Valentou jen potvrzuje to, jak nesmyslná výměna za Staňka to byla. Absolutně tam nikdo nepřemýšlel do budoucna a obětovalo se vše jedné sezoně, která skončila neuspěchem. A stejné to bude i s Chorým a nedejbože Olejníkem. Ikdyž letos čekám, že ten titul urvete.

Reagovat
meno

Za mě je Staněk v pohodě přestup, ale neměla tam být ta hráčská výměna. Červ úplně nesmysl.

Reagovat
ratusek

No právě. Samostatně dejme tomu. Ikdyž máš v týmu Kinskýho, tak stejně koupíš neperspektivního Staňka, ale budiž. Ale při té výměně, kde se zbavíš Červa, to je uplnej nesmysl.

Reagovat
El Cid z City

Taky byl nějakej čas zabíjenej kdesi na beku, pokud prachy budou adekvatní, bránit někomu v přestupu do Sevilly musí být pro hráče k pláči.

Reagovat
Freedo

Nemyslím si, že by se mu to kategoricky zakázalo a do konce smlouvy bychom ho drželi ve Slavii násilím.

Spíš by klub chtěl dojít k dohodě, že ho v případě dobré nabídky pustí až příští léto, protože teď půjde dvakrát o postup do LM (kvalifikace + liga).

Reagovat
El Cid z City

Dívám se na to z pohledu hráče, za rok nemusí být zájem, zranění...je to pro něj životní šance, není mu 20.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Jo, pokud by dala Sevilla dobrou nabídku (10+), tak bych taky pustil. Je u nás dlouho, hraje skvěle. To by si zasloužil. Na Gala mrdat.

Reagovat
bobis21

Jenže příští léto už taková nabídka nemusí přijít. Sevilla si mezitím najde někoho jiného, on může být z formy, zraněný. Pro hráče by taková dohoda prostě nemá žádné pozitivum. Navíc si nemyslím, že držet na sílu hráče a bránit mu přestupu povede k top výkonům na hřišti, takže jim to ani fotbalově nemusí pomoct.

Reagovat
kilobyte

Nebo ho Jindra zase hodí na beka.

Reagovat
delfin

Staráš se o Slavii, jako o Spartu?

Reagovat
kilobyte

Mám rád cirkus a kde jinde se pobavit než v šapitó největšího principála ve střední a východní Evropě?

Reagovat
delfin

Ty fakt nemáš nad postelí Plakat Bóřy?

Reagovat
kilobyte

Bych neusnul, protože bych si vždycky při pohledu na něj vzpomněl, jak s ním Krejčí zamával aniž by se nějak extra snažil a začal se smát.

Reagovat
Freedo

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Freedo

Pokud bude hrát tak jako doteď, tak určitě nějaká nabídka přijde. A když pomůže k postupu do skupiny LM a tam se ukáže, tak po něm půjdou ještě větší kluby.

Taky by mohl teď odejít do Sevilly a zranit se vážně tam. Navíc ty kluby ho sledují dlouhodobě, to není otázka jen tohohle léta.

Reagovat
bobis21

Nabídka přijde jen za splnění určitých podmínek vs. nabídka 100% přišla teď. Druhé je jasně lepší.

A dostat se do Sevilly a pak tam třeba neuspět je pořád lepší, než mít zakázaný přestup do Sevilly a shnít v české lize.

Reagovat
Transfermarkt

Lepší klub než Sevilla se o něj zajímat nebude. Věkem je pro lepší kluby už starý. Produktivita žádná. Sevilla je naprostej strop

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
icka

Reagovat
Mass

Twl kde se vzala ta představa, že hráči na beku jsou zabíjený?

Reagovat
delfin

Tak isportu budeme aspoň vděční, že zvyšujou cenu Slavistyckých hráčů na trhu.

Reagovat
Mass

Pochybuju, že isport čte někdo, kdo opravdu rozumí fotbalu a pracuje v něm. Zvlášť zahraniční scouti.

Reagovat
j_mrazik

Vždycky jsem říkal, že bych hráčům zakázal sociální sítě, ale tady bych to rozšířil i na vedení klubu.

Reagovat
Martin2626

Tvrdík sportu nerozumí. Neměl by se vůbec vyjadřovat. Úplně stejný jako Křetínský. Ten už toho nechal a správně.

Reagovat
kilobyte
Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

a co je na tom vtipnýho ?

nejdřív se posmíváte, že děláme drahý přestupy a teď se budete smát, že posouváme mladý hráče a dáváme jim šanci ? ach jo

Reagovat
ACSeRw!n

evidentne si to nepochopil

Reagovat
Coutinho10

hlavně že vy to chápete enjoy

Reagovat
Firkraag

Reagovat
kilobyte

Jen kvůli tomu, že vám nevychází ty přestupy. Kdyby to Tvrdík neavizoval dopředu jako hotovou věc, tak by to vtipný nebylo.

Reagovat
delfin

Když si Červená hvězda dupne, jsou jejich. Tam nic nezmůžeš. Takže to dopředu říkat neměl, a mělo to být zařízený v tichosti, takhle jsi přemýšlel?

Reagovat
kilobyte

Protože ono to nejde jinak než veřejně prohlašovat kolik a jaké hráče přivedu a příchod se musí oznámit před podpisem.

Reagovat
delfin

Tak si nemusíš stěžovat v diskuzi, když tohle jako fanoušek svýho týmu víš.

Reagovat
kilobyte

Já si nestěžuji. Já se jen bavím.

Reagovat
delfin

To je super, že si nestěžuješ. Když tak koukám a na Český fotbal, aspoň se bavím nejenom Já.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
John Obi Mikel

Já ho taky nemám moc rád a radši bych někoho kdo se takhle výrazně neprezentuje, ale teď se zrovna kritizuje proč? Co z toho co řekl mám kritizovat? Tohle mi přijde už jen ze setrvačnosti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele